• Droljo
    11.8k

Hehe, zato sam ja oličenje pismenosti. Dobro da svemir pogodim...
  • rakurs
    660
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/cannavaro-za-gazzettu-dinamo-nije-bio-prva-opcija-nadao-sam-se-italiji-zelim-igrati-poput-kloppa-treba-mi-sest-mjeseci/140838

"Rino je otvorio put i naravno da sam ga nazvao kad mi je Dinamo ponudio ugovor. Rekao mi je: "Dobra momčad, ovdje je dobro i može se raditi". Nisam odmah pristao, jer sam se nadao pozivu iz Italije. Ali nisam mogao čekati zauvijek...

Neki kažu da imam malo iskustva, kao da nije bitno što sam igrao trenirao u Španjolskoj, Kini, Arabiji, Dubaiju. Volim Italiju, Serie A je najteža liga nakon Premier lige i jednog dana ću se vratiti. Ali vidim da i moji bivši suigrači imaju istih problema.

Cilj je osvojiti prvenstvo. Ovdje ako ne pobijediš, pao si. A uz to moram pomoći mladima da rastu. Nemamo veliki budžet, ali tražimo perspektivne igrače. Imam ugovor do lipnja 2026., tada ćemo vidjeti."
  • Maximo
    690
    " Nisam odmah pristao, jer sam se nadao pozivu iz Italije. Ali nisam mogao čekati zauvijek..."

Ovo mi zvuči ko da prva ponuda iz Italije i odo ja...

A ovo kaj je reko da imamo mali buđet, nadam se da misli u odnosu na talijanske klubove...
  • Guinness
    2.5k
    Ovo mi zvuči ko da prva ponuda iz Italije i odo ja...Maximo

Čitaj do kraja; "Imam ugovor do lipnja 2026., tada ćemo vidjeti."
  • Maximo
    690

Pa pročito sam...ali može i doć ponuda klubu ako bude dobar...
  • Mali Zeus
    15.5k
    Ako dođe ponuda iz Italije to će značiti da je kod nas bio dobar. Neće sigurno doći dok ovod ne ostvari neki uspjeh.
  • Jurki
    14.9k
    Ovo mi zvuči ko da prva ponuda iz Italije i odo ja...Maximo

Ako dojde do tog scenarija - znaci da je napravil jeben posel kod nas.
  • ShanKu
    1.3k
    Sviđa mi se kod njega kad naši igrači žele ležat ili raspravljat se s sucima, goni ih da trče i igraju dalje... (bar tak mi se činilo s tribine). To je plus +
  • Maximo
    690

Meni se činilo da je gonil suca :lol:
  • ShanKu
    1.3k
    meni se baš činilo da Baturinu u onoj jednoj sceni :grin: ne znam koja je minuta bila..
  • Maximo
    690

Pa da, ali bilo bi šteta u tom slučaju...nismo imali dobrog trenera još od bjeličinog prvog mandata... da li bi opet našli takvog...treba mu ugradit klauzulu od 20 milja eura :D
  • Paggini
    35.9k
    Ako pobijedi u Osijeku, 1/1 da ćemo krenut sa kenjanjem Mariću zašto nema više otkupne klauzule, da će nam ga Juventus uzeti, naricati sudbinu.

#SamoNaZoni
  • Jurki
    14.9k
    treba mu ugradit klauzulu od 20 milja eura :DMaximo

Ak ugradis jacu izlaznu klauzulu.. onda moras dati i svemirsku placu treneru.
    I kaj u slucaju otkaza moras prodati pol momcadi da trenera isplatis. Nije to bas samo tak jednostavno.
  • Droljo
    11.8k
    Meni je to kod trenera i ugovora čudno. Nemam uvid u takve kontrakte pa ne znam točno al ispada da ak ti se neda radit rasturiš svlačionicu, sjebeš par tekmi i dobiješ otkaz. Pa primaš lagano lovu do kraja ugovora...
  • Jurki
    14.9k
    al ispada da ak ti se neda radit rasturiš svlačionicu, sjebeš par tekmi i dobiješ otkaz. Pa primaš lagano lovu do kraja ugovora...Droljo

Da, to rade treneri kojima nije cilj napredak u njihovim karijerama.. vec lovcima na otpremnine..
    S obzirom da je Cannavaru cilj trenerski proboj u Europu.. takav scenarij mislim da nebumo gledali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.