• NB86
    15.6k

Po ovom sta su izanalizirali na maxsportu po njima je rile daleko najslabija tocka, a i stoperi nisu bas za tranzicije al tu ti dolazi galesic, sad je samo pitanje ima li se hrabrosti sjest rileta na klupu i na opusu stavit bekove rpg-a i franjica, josko je cak i moharamija spomenuo kao bolje rjesenje jer mu pase ovakva igra zbog njegove brzine
  • FrenchMontana
    789
    Bi li Rile radio sranja da ga se posjedne na klupu, to me jedino brine…
  • NB86
    15.6k
    Postoje sankcije za takve stvari, ak se moglo mmae-a poslat na tribine zvog divljanja moze i rileta, al ne vjerujem da bi radio incidente, dosad nikad nije u dinamu to radio.
  • Brusa
    2.1k
    Ako bi radio sranja, onda je bar jednostavno: tribina do isteka ugovora (nije dugo), pa zbogom na ljeto. Meni se ne čini kao problem veliki
  • Paggini
    35.5k
    moglo mmae-a poslat na tribine zvog divljanjaNB86

Mmaee nije divljao, niti blizu tome, samo da se napomene.
  • NB86
    15.6k

Karikiram, prihvacam ispriku, ljudi se boje da ce rile bit nezadovoljan statusom sto je bio slucaj kod sammy-a, ja mislim da se nista strasno nece dogodit, vjerovatno cemo uskoro saznat jer je protiv istre ispadao od vinka rozica
  • Jos-Optimus
    4.1k
    Ekipa od Rileta radi monstruma, čovjek će odigrati i dalje gomilu utakmica kao dio rotacije i nema razloga da radi problem. Taj dečko je srčan, nervozan, nabrijan, ali takav nam je odgovarao sve dok nisu rezultati malo zakaskali. Odjednom je neprijatelj broj 1, duboko vjerujem da mu je ionako previše nakon ove dvije tekme i Milana odraditi i Opus arenu...
  • Droljo
    11.6k
    Rile mora poraditi na sebi. Pa nema on 45 godina da ga pretrčavaju hnl legende. Eksplozivnost i sl. Ima tu još baruta, ili bi bar trebalo biti.
  • Jurki
    14.7k
    Ima tu još baruta, ili bi bar trebalo biti.Droljo

Nakon svake tekme sve vise i vise se produbljuje sumnja da od njega jos nekaj bude.
    On je 2 godine u slobodnom padu. Bas da ga niti jedan trener nemre probuditi?
    Kuzim da ima povlasteni status u momcadi, ali to kaj on igra zadnje dve godine je za betoniranje na tribinu do kraja ugovora.
    Ima preveliku placu za igre koje isporucuje na terenu.
    Moharrami je za njega protiv Istre izgledal ko tv u boji nakon loma ligamenata i duge stanke.
  • rokikaciga
    129
    Nadam se da se radi o zamoru materijala i da će to kaj napokon imamo (zdrave) igrače za ljevog beka (Franjić, Perković, Oliveras) koji nisu dešnjaci doći do toga da se Rile odmori koju utakmicu i napuni baterije. Ipak on ima dosta kilometara u nogama, a nije neka vrhunska atleta da se pad od 30% ne primijeti toliko. Rile će morati odigrati još jednu protiv fizički nadmoćniijeg protivnika (Leao i Milan) i nakon toga nadam se odmor gdje RPG dolazi na desnog beka, a Franjić ostaje na ljevom beku. Nemre Rile više pratit taj tempo srijeda-subota
  • Marley
    2.7k
    I, jesu bili novinarcici kod Mister Fabia u uredu, nista ne pisu :razz:
  • Rakovica1986
    854
    Nakon jedne tekme donositi zaključke nije mudro pogotovo uzevši u obzir da smo sa Bjelicom prvu tekmu izdominirali Lokomotivu pa smo se svi zajedno ovdje navlažili i rekli to je to.

Vidio sam neku ideju, vidio sam kretanja igrača bez lopte (mora to još bolje), ali što mi je najdraže od svega vidio sam Fabia uz aut liniju sa pomoćnikom i Perkovićem da cijelu tekmu vrlo agresivno diskutira po mojoj procjeni linije kretanja igrača. Kao što je netko spomenuo, to nas je i dovelo do toga da je momčad nakon poluvremena odgovorila na zahtjeve i završila utakmicu.

U svakom slučaju ponovno smo u nekoj pozitivi, ne priča se više o lijevim bekovima, šesticama i sličnima.
    Ako nam se Petko i Sučić vrate kroz 2-3 tjedna ne bojim se jedne sekunde će Fabio zajedno sa ekipom podići 2 pehara na kraju sezone. Ukoliko to ne bude slučaj, nisam toliko siguran...
  • Jurki
    14.7k
    Petko i Sucic su jedni od najbitnijih igraca, to je tocno.
    Ali isto tak mislim da s ovim trenutacnim kadrom, bez njih dvojice.. kad bumo igrali utakmicu svakih 7 dana, a ne svaka 3 i kad se bu moglo normalno pripremati svaku utakmicu kak spada.. moramo ovu ligu pregaziti.
  • Rakovica1986
    854
    ja se slažem da manje utakmice trebamo gazit sa trenutno dostupnim rosterom, ali ne bih volio više igrati derbije bez njih dvojice. Razlika je nebo i zemlja...
  • Jurki
    14.7k
    ma jasno.. treba koristiti sve kaj je god na raspolaganju... rezultat je u pitanju.
    Znam da smo igrali jako lose na jesen.. al nisu ti igraci zaboravili igrati nogomet... ubila nas je ta liga prvaka.. bez obzira na to kaj se uvek hocemo takmiciti protiv najboljih i da vidimo de smo... al ove polusezone nas je Europa unistila.
    Jos odradimo Milan.. i onda krece lavina.. nema stajanja do svibnja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.