• don
    10.2k
    slažen se, samo čekan da Milan prođe, ne zanima me kako. Samo da se ne osramotimo i to je to. Nakon toga ćemo nanizat pobjede ka i prošlo proliće.
  • hardek
    3.9k
    Znam da se većina neće složiti samnom, ali po meni je idealan scenarij da pobijedimo Milan i ne idemo dalje. Što duže smo u 2 utakmice tjedno, to je manja šansa za naslov
  • don
    10.2k
    isto san to reka, ali mi se nije to dalo pisat na forumu.
    baš osobni scenarij iz snova. :grin:
  • Jurki
    14.7k
    kuzim da bi trebali dobiti Milan i zbog novaca a i koeficijenta koji je ocito bitniji nego ikad.
    Isto tak mozda se neki nebudu slozili sa mnom.. ja bi protiv Milana izvel kombinirani sastav - pa mozda i pod cijenu teskog poraza.
    Pa da u Osijek idemo cim odmorniji.. tam je uvek bila jebada.. a oni sigurno budu napaljeni do kraja.
  • Paggini
    35.5k
    Dvije miljke od Milana bi bile vrhunski početak godine, huh huh huh, vrijedi sanjati.
  • Droljo
    11.7k
    ja bi protiv Milana izvel kombinirani sastav - pa mozda i pod cijenu teskog poraza.Jurki

Pa imamo za osijek galešića, kangu, mohu, perkovića, franjića koji ne mogu igrati u lp. To je pola ekipe za osvježenje....
  • Jurki
    14.7k
    tocno to je pol ekipe.. al evo samo zadnja linija.. Franjic lijevo, stoperi Perkovic i Galesic i desno Moharrami... hmmm nikad nisu igrali skupa.. moglo bi sranja biti..
  • hardek
    3.9k
    Ma umor neće biti toliki problem za Osijek kao ova protiv Istre. Protiv Arsenala smo igrali u srijedu u Londonu i onda u subotu u Zagrebu. Sada igramo u srijedu u Zagrebu i onda u nedjelju u Osijeku. Dovoljno je to za regeneraciju a i nema puta avionom.
  • Dinamosaur
    1.9k
    ubila nas je ta liga prvaka.. bez obzira na to kaj se uvek hocemo takmiciti protiv najboljih i da vidimo de smo... al ove polusezone nas je Europa unistila.Jurki

Ovako se isto pricalo i prije Betisa, a zaboravilo se kolko bi to diglo ekipu i cijeli klub, kao što i je na kraju..

Naravno da se ne slažem s ovakvim stavovima. Naši problemi su ove jeseni bili drugdje, od ozljeda do nedovoljne spreme ili nekih drugih trzavica.
    Dinamo uvijek mora težiti najboljem rezultatu a ne se srozavati sa zadovoljštinom jer je eto sudionik. Probati pobijediti, pa ako nejde- nejde, al nikako se ne smije stvoriti narativ- bolje izgubiti
  • Jurki
    14.7k
    Dinamo uvijek mora težiti najboljem rezultatu a ne se srozavati sa zadovoljštinom jer je eto sudionik.Dinamosaur

Naravno da se mora teziti najboljem mogucem, pa i jos vise od toga..
    Naravno da nije dobro gubiti utakmice, ali nama je Osijek finale Lige prvaka.. u ovom trenu.
    I sve karte treba baciti na tu utakmicu.
    Al dobro, zato ja nisam trener.. i vjerujem da bu napravljeno sve da se cim vise izvuce u srijedu i da se vikend zavrsi slavljenicki.
  • Mihaljević
    11.3k
    po meni je idealan scenarij da pobijedimo Milan i ne idemo dalje.hardek

Idealan scenarij ali da se lišim života
  • ShanKu
    1.3k
    Arsenal mu je bila najveća utakmica ikad, ali ova s Milanom mu bude još veća. On kao bivši igrač Juventusa, Intera, Napolija (i Parme....) sigurno ima ogromne želje pobijedit Milan :smile: sretno nam svima
  • Dragon1Warrior123
    3.7k
    Ne znam kako vi, ali mene trese totalno euforija otkad je došao Cannevaro. Još ako dođe Ivanušec i još možda jedan igrač, ja budem kalibriro. :rofl:

Kako mi je trebao jedan ovakav trener, sa jasnom idejom, bez floskula, bez nekakvog prijateljstva sa igračima. Neko ko svoj respekt zaslužuje zbog svoje reputacije i nadam se dobrog rada.

Ja bi najradije preskočio ovu utakmicu sa Milanom i odma išao na Osijek da vidim na čemu smo i da ponovno krene period kada se drugi klubovi tresu kada na teren izlazi DINAMO!
  • Droljo
    11.7k
    , ja budem kalibriro.Dragon1Warrior123

Hehe. Kalibracija ili umjeravanje je skup postupaka kojima se u određenim uvjetima uspostavlja odnos između vrijednosti mjernih veličina koje pokazuje neko mjerilo, neka tvarna mjera, neka usporedbena tvar ili neki mjerni sustav i odgovarajućih vrijednosti ostvarenih pramjerama.
  • Dragon1Warrior123
    3.7k
    Jbg da sam pismen studirao bi Hrvatski. :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.