• mlinchica
    2.4k
    Jaaako je puno plave ljubavi u Lisinskom.

Dinamo :heart:
  • serbus
    4.5k

Iako nisam zbog cijene planirao ići zahvaljujući zonašu koji mi je uletio za karte dajući ih na rate, maloj a i meni je stvarno bila fenomenalna večer, himna na kraju ludilo da je potrajalo obnavljali bi i Lisinski od decibela.
  • NKDZ86
    2.8k
    Šteta za visoku cijenu karte, bilo je previše praznih stolica za tako dobar događaj...
  • Paggini
    35.9k
    Treba raširiti ovaj word of mouth, ja sam propustio jer je ekipi bila preskupa ulaznica, a mislili smo da će biti nešto vrlo fino, kao neki suit and tie đir eventa i eto - sad žalimo.

Jebiga, ponovilo se jako brzo, plus stavljajte videe na mreže da ljudi vide pa se nabriju. Sjećam se poslije plave noci u Hercegovini koliko je ekipe osvjestilo da one postoje i da gore, pa tako i za ovo će biti nadam se

Iduću ne propuštam
  • mlinchica
    2.4k
    Iako nisam zbog cijene planirao ići zahvaljujući zonašu koji mi je uletio za karte dajući ih na rate, maloj a i meni je stvarno bila fenomenalna večer, himna na kraju ludilo da je potrajalo obnavljali bi i Lisinski od decibela.serbus

Bravo za zonaša koji je uletio s kartama, a djevojčica je doživjela prekrasne momente kojih će se sjećati jednog dana na tribini, sigurna sam! Samo dati šal u ruke i to je to. :smile:
  • Papastrumf
    13.8k

Ostalo je nesto vise od 100 neprodanih ulaznica. Ocito je bilo dosta ljudi koji su kupili ulaznice, a nisu dosli.
  • Patak
    3k
    E ak kak si ovo na palačinki napravio? Baš je fora.
  • Brusa
    2.2k
    GNK Dinamo - milan; 2-1; Mišić[/quote

@ShanKu odigrao na predictoru :cool:
    Ako dinamo dobije a Mišić zabije gol nakon koliko, dve-tri godine, ja bi mu odma dao 100 bodova za predictor :grin:
    ShanKu
  • ShanKu
    1.3k
    ako itko prati moje predictore, zna na koji način pogađam strijelca :sweat: napišem uvijek one koji neće zabit 100%
  • Droljo
    11.8k
    Inače ne obraćam pažnju na te glupe reklame ali ovo je vrh. Skrolao po 24 sata i eto. Da ne duljim.
    IMG-20250129-182635.jpg
    :lol: :rofl: :lol:
  • mali M
    6.6k
    al Hrvatske zastave su sve :rofl:
  • Droljo
    11.8k

I prvo bijelo polje :lol:
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    Nakon ovog promašaja kulena ja ekstra dvije rakije. Nebo mi bilo žao da više nikad ne zaigra . Ma majko odi se sam zamjeni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.