• mlinchica
    2.4k
    Jaaako je puno plave ljubavi u Lisinskom.

Dinamo :heart:
  • serbus
    4.5k

Iako nisam zbog cijene planirao ići zahvaljujući zonašu koji mi je uletio za karte dajući ih na rate, maloj a i meni je stvarno bila fenomenalna večer, himna na kraju ludilo da je potrajalo obnavljali bi i Lisinski od decibela.
  • NKDZ86
    2.8k
    Šteta za visoku cijenu karte, bilo je previše praznih stolica za tako dobar događaj...
  • Paggini
    35.9k
    Treba raširiti ovaj word of mouth, ja sam propustio jer je ekipi bila preskupa ulaznica, a mislili smo da će biti nešto vrlo fino, kao neki suit and tie đir eventa i eto - sad žalimo.

Jebiga, ponovilo se jako brzo, plus stavljajte videe na mreže da ljudi vide pa se nabriju. Sjećam se poslije plave noci u Hercegovini koliko je ekipe osvjestilo da one postoje i da gore, pa tako i za ovo će biti nadam se

Iduću ne propuštam
  • mlinchica
    2.4k
    Iako nisam zbog cijene planirao ići zahvaljujući zonašu koji mi je uletio za karte dajući ih na rate, maloj a i meni je stvarno bila fenomenalna večer, himna na kraju ludilo da je potrajalo obnavljali bi i Lisinski od decibela.serbus

Bravo za zonaša koji je uletio s kartama, a djevojčica je doživjela prekrasne momente kojih će se sjećati jednog dana na tribini, sigurna sam! Samo dati šal u ruke i to je to. :smile:
  • Papastrumf
    13.8k

Ostalo je nesto vise od 100 neprodanih ulaznica. Ocito je bilo dosta ljudi koji su kupili ulaznice, a nisu dosli.
  • Patak
    3k
    E ak kak si ovo na palačinki napravio? Baš je fora.
  • Brusa
    2.2k
    GNK Dinamo - milan; 2-1; Mišić[/quote

@ShanKu odigrao na predictoru :cool:
    Ako dinamo dobije a Mišić zabije gol nakon koliko, dve-tri godine, ja bi mu odma dao 100 bodova za predictor :grin:
    ShanKu
  • ShanKu
    1.3k
    ako itko prati moje predictore, zna na koji način pogađam strijelca :sweat: napišem uvijek one koji neće zabit 100%
  • Droljo
    11.8k
    Inače ne obraćam pažnju na te glupe reklame ali ovo je vrh. Skrolao po 24 sata i eto. Da ne duljim.
    IMG-20250129-182635.jpg
    :lol: :rofl: :lol:
  • mali M
    6.6k
    al Hrvatske zastave su sve :rofl:
  • Droljo
    11.8k

I prvo bijelo polje :lol:
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    Nakon ovog promašaja kulena ja ekstra dvije rakije. Nebo mi bilo žao da više nikad ne zaigra . Ma majko odi se sam zamjeni
  • Dino
    3.2k
    titula u hnlu ili zlato rukometaša na SP?don

Jel ovo trenutna zaludenost rukometom ili inace pratis taj sport? :lol:

Jedna zgoda koju bih podijelio nevezano za dvojbu;

Jucer ujutro idem produljit osiguranje i odradit tehnicki. Znam da je auto sto posto ispravan i da nema mu se ne moze nac niti najmanja zamjerka cak i da se neko potrudi potrazit. Cekam jedno pola sata i covjek mi dode da auto nije prosao. Necu opce ni spominjat na koju sam stvar totalno zaboravio pa pao jer mi je neugodno :lol: Nakon tog od muke izgubim prometnu i potrosim pola sata trazeci da bi skuzio kak mi je pred nosom. U tom trenutku sam sebi govorim “koji sugavi glupi dan, vec vidim kak ce nas milan nakantat” i kak ce se ko zna kaj jos lose usput desit.

Prica se okrenula u drugom smjeru i iskreno nakon utakmice sam pomislio da bi rade svaki put pao tehnicki ak to znaci da ce taj dan dinamo razvalit ko jucer. Tak da ubuduce ciljam obavljat tehnicki na dan 7,8 kola lige prvaka :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.