• ksapi
    3.8k
    Ovo jucer je bilo savrseno.

Od prve sekunde obrambeno jako agresivno, kako i dolikuje jednoj Hrvatskoj. Bas nam je falilo to u zadnjih godinu-dvije. Susnja i Mandic su veliki dobitak tu, naravno i Mamic kada je kao u jucerasnjem izdanju.

Ono sto mene vec duze muci jest da ne mozemo drzati kontinuitet i igrati ovako cijeli turnir, pogotovo napadacki. Sjetimo se one Spanjolske lani na Euru pa onda niza losih utakmica. Sjetimo se dobrih kvala za OI pa vrlo loseg turnira. Nadam se da nam se to nece dogoditi i sada.

Treba pohvaliti i Dagura, za razliku od tekme s Egiptom gdje smo totalno podbacili takticki sada nije igrao kriminalni Pavlovic vec dva lijevaka zajedno, uigrali smo nesto i na igraca vise di je Duvnjak ulazio i odradivao dobar posao.

A taj Dule je stvarno nevjerojatno srce.. ja sam i dalje absolutne sokeran da je on igrao jucer, 99% sportasa s takvim listom nebi obuklo dres, a kamoli igralo. Nadam se da ce za eventualno CF biti i nesto spremniji, zasluzio je svaku sekundu ovog turnira. Kapetane, povedi nas!
  • Noel
    8.2k

Pokazalo se cijelo vrijeme ono što sam pričao za vrijeme olimpijskih igara i na ovoj temi kad sam rekao da nama nije problem kvaliteta nego glava. I da smo i u nogometu i rukometu radili uspjehe kad smo imali "čudne" likove na klupama (Červar,Dalić,Goluža,Ćiro,Kljun) jer su znali skupit te glave da budu stroj. Ova reprezentacija ima kvalitetu. Desna strana Martinović Maraš. Jedan od najboljih igrača Bundeslige i novi igrač PSGa. Dva čudesna mlada golmana Kuzmanović Mandić. Duvnjak. Krila i ostali dio obrane neću spominjat. Imamo kvalitetu. Ogromnu. Ali smo slušali konstantno stručnjake koji omaložavaju tvrde da je ova generacija daleko od najboljih i daleko od rukometne elite. Nadam se da je Dagur taj čudan lik koji je uspio spojit lude glave.
  • ksapi
    3.8k

Dagur je napokon skuzio da nemamo dvosmjerne igrace, da bez dvije zamjene obrana-napas (pogotovo kad nema Duvnjaka) nemamo kaj trazit. Napad sa Sipicem, Karom i dva lijevaka je daleko opasniji nego kad igraju trenutni Srna/Lucin, Pavlovic, Nancinovic.. obrana je puno bolja s Mamicem i Susnjom.. i to je to :yum:

Slazem se da ima tu kvalitete, ali treba dobro posloziti i drzati konstantu. Vidjet cemo sad jesmo li dosli do toga.
  • Hnlovac
    1.5k
    Pozvali A.P.a kao posebnog gosta emisije prije tekme :vomit: :vomit:
  • Nolifer
    9.3k

A di je senf? :lol:
  • Hnlovac
    1.5k
    koje veze senf ima s icim?
  • Marley
    2.7k
    Bez Jelinica veceras, kak to, pa dobar je skroz, nije li???
    O jbt, slabo ja to kuzim, @ksapi pomagaj :sweat:

Ajmo Hrvatska!!!
  • Dani Olmić
    771
    Koji pocetak jebote.
  • M94
    1.5k
    Da Sigurdsson ne pozna Island u dušu vraga bi dobili.
  • Nolifer
    9.3k
    Slovenci nema na more :lol:
  • Brusa
    2.1k
    Ako izgubimo jel možemo ići dalje (u rukometu, jel)?
  • Droljo
    11.6k
    Jako smo drljavi. Loše u pm...
  • mosad
    775
    Egipat vol.2
  • Slavonac86
    483
    Zasto ne igramo 5-1 obranu kao protiv Islanda? Ne pratim rukomet bas pa se i ne razumijem najbolje, al nekako mi se cinilo da nam bolje odgovara 5-1 nego 6-0.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.