• Captain America
    19.4k
    Gigant Domagoj Duvnjak :cheer:
  • Facke
    4.9k
    Svaka cast i kapa do poda rukometasima. Vrnuti se nakon onuga pocetka, s -5 i na kraju dobiti s +3.
  • dinamozivivjecno
    2.3k
    moram priznati da sam nakon -5 prestao vjerovati, ali decki su se trgnuli u 2 poluvremenu i pokazali da nista nije gotovo dok sudac ne svira kraj.
  • veselko tenžera
    3.7k
    U Areni svira "Ako ne znaš što je bilo". Kapa do poda DJ-u :clap:
  • Jurki
    14.7k
    Svaka cast na pobjedi i odlicnom povratku iz -5.
    Prije pocetka turnira sam mislil da bi ulazak u cetvrtfinale bil optimalan rezultat.. al s obzirom kak nam se "otvara" zdrijeb.. zakaj ne sanjati polufinale koje bi bilo fantastican rezultat.
  • Švabo86
    87
    i RTL to još pušta uživo. Nisam to ocekivo. Senf i ekipa na aparatima
  • Salva
    2.6k
    Gigant Domagoj DuvnjakCaptain America

Ne želim umanjiti njegovu veličinu, jedan od najvećih naših sportaša u povijesti, ali…

Ući u igru totalno nespreman i uzeti šut koji veze s vezom nema s 11 metara u trenutku kad se lomi utakmica za četvrtfinale SP-a, meni je ono bilo nepotrebno,

Ali ne želim biti dežurni trovač, bravo Hrvatska !!! Nikad bolja prilika za polufinale.
  • ksapi
    3.8k
    Sjecam se da sam lani na Euru i ljetos na OI vodio borbe s nekoliko ljudi ovdje da nam je Šipić napadački daleko najbolja opcija i da ne možemo bez njega. Dagur je progledao, a nadamm se i ostatak nacije :cool:

A ova Duletova muda do neba.. nemam rijeci. Jednostavno Kapetan.
  • Str1nger Bell
    1.7k
    Ući u igru totalno nespreman i uzeti šut koji veze s vezom nema s 11 metara u trenutku kad se lomi utakmica za četvrtfinale SP-a, meni je ono bilo nepotrebnoSalva

Upravo takve stvari stvaraju razliku izmedu prosjeka i elite.
  • veselko tenžera
    3.7k
    hoćemo hipodrom :eyes:

Nadam se da će Mandić moći i da će živ završiti prvenstvo.
  • Tongo Doumbia
    5.3k
    Kako kaže ona Neredova, “nema repke a da se nas ne boje”

Konačno odstup od prosječnosti. Gazi dalje! :strong:
  • Petar86
    1k
    Šipić napadački daleko najbolja opcijaksapi

Da se bavi hrvanjem Grcko-Rimski stil bio bi jaci od Aleksandra Kareljina
  • Captain America
    19.4k
    Ući u igru totalno nespreman i uzeti šut koji veze s vezom nema s 11 metara u trenutku kad se lomi utakmica za četvrtfinale SP-a, meni je ono bilo nepotrebno,Salva

Ja sam rekao društvu da u 50. ulazi Dule to riješiti. Od njega se očekuju takvi potezi.
  • serbus
    4.5k

A kaj buš tek napisal kad se mi sa -7 vrnemo na +10... :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.