• Noel
    8.2k

Ili Makedoniju ili Nizozemsku, uglavnom izbjegnut ćemo Francuze..
  • Dani Olmić
    766
    AJMOOOOOOO, KIDAJJJJJ :heart:
  • Sajla
    6.7k
    Ili Makedoniju ili Nizozemsku,Noel

@ksapi zna koeficijente, ali ja ne vjerujem da Katar može dobiti Mađare pa da netko od ovih prođe.
  • don
    10k
    di se igra četvrtfinale? Zg isto?
  • Noel
    8.2k

Ma da.. vrlo vjerojatno Mađari idu kao drugi. Makar me nebi čudilo da ih Vujović opasno namuči..
  • OsamŠest
    4.4k

Naš dio ždrijeba u Zagrebu. I polufinale isto.
  • reziser
    7k
    Sve u u zg osim finala ( naša grupa)
  • veselko tenžera
    3.5k
    Kad Mandić igra obranu, a Martinović ne igra to nazad izgleda jako dobro. Mamić otkriće na prednjem, oduševio me.
    U napadu je danas baš sve ulazilo, Martinović još opasniji kad odmara u obrani.
  • NORTE
    13.3k
    E moj Zvonko Alač….Tongo Doumbia

Realno, potpuno promašeno razmišljanje, ali to je do hejta.
    Kad bi to trebala ekipa poludit za rukometom nego svaki siječanj kad je prvenstvo... to je rukomet čovječe.
    Kad polude nogometni fanovi nego kad je prvenstvo...

Na isti način se može prozivat klupske navijače zašto napune stadion samo na derbiju, europi ili kad su prvi na tablici...
  • Tongo Doumbia
    5.2k
    Da, istovario se po cjelokupnoj bazi naših navijača s tim, a nije mala. A i nije uzeo u obzir da dosta ljudi prati rukomet cijelu natjecateljsku sezonu.

A onda najgore istovaranje je bilo s onom da se rukomet igra samo u par zemalja u svijetu. Ma nemoj molim te. Portugal i Brazil u četvrtfinalu, Egipat spreman svakom pomrsit račune, totalna suprotnost i evolucija od onog što smo gledali dok je Hrvatska harala kad si imao 4-5 top ekipa. Sad imaš puno srednjih odnosno dobrih momčadi i od toga nekolicina van Europe.

No, bitno da je gospodin hejter ispunio svoju dozu hejta i proljeva na današnji dan. Nadam se da spava s otvorenim prozorom noćas jer ga opasno guši.
  • Peškaman
    5.9k
    Trebamo dobiti Sloveniju i idemo na Austriju/Nizozemsku/Mađarsku/Makedoniju.
    Makedonija - Francuska
    Mađarska - Katar
    Austrija - Nizozemska

Mađarska 5
    Makedonija 4
    Nizozemska 4
    Austrija 3

Lijepa šansa za polufinale.
  • Dani Olmić
    766
    vrlo vjerovatno sa madjarskom i u eventualnom polufinalu na francuze ili?
  • Sibirski plavac
    3k
    O čemu je riječ? Neki članak ili? Ne mogu naći na indexu.
    A ovo mišljenje o malobrojnoj konkurenciji sam mislio da je odavno prestala kod nas vezano za rukomet s obzirom na pojavu dosta novih ekipa, pogotovo ove koje si naveo (Portugal, Brazil, Egipat...). Inače jedino za vaterpolo čujem te komentare o 6 država, dok za rukomet fakat dugo nisam. Iako, i vaterpolo osim tih 6 ima još 4-5 solidnih ekipa tako da se ta brojka penje na cca. 10 ,a ne 5 ili 6 kao prije.
  • Peškaman
    5.9k

Da, pobjednik Francuska - Egipat/Island.

Baš je gušt bilo vidjeti onako nabrijane momke,Maraš i Kuzmanović samo što nisu na tribini završili nakon svake obrane/faula.

Čisto da ovi naši pokušaji od novinara jednom pohvale atmosferu u Zagrebu.

Rasmus Boysen, poznati rukometni stručnjak iz Danske, imao je samo riječi hvale za naše rukometaše, i to kakve riječi:
  • Sibirski plavac
    3k
    https://www.index.hr/sport/clanak/hrvati-ne-vole-rukomet-osim-sijecanjskih-klobucara-medju-njima/2635780.aspx
    Evo tog članka, našao sam. Majko mila ne znaš je li vi više pizdarija u samom tekstu ili komentarima ispod.

A ovo o rukometu u jedva desetak država u svijetu neću ni komentirati. Eto, Hokej, bejzbol ,ragbi, kriket, odbojka se igraju u svim zemaljama ozbiljno, jelda? Kak da ne

Jedan od glupljih komentara ispod članka: "Sto bi trebali pratiti izvan sijecnj?Hrvatsko prvenstvo i okrsaj Trogir-Porec npr.?Pa clanak o nekom rezultatu Hrvatskog prvenstva nisam vidio valjda nikad.Eventualno kad u finalu doigravanja igraju Zagreb-Nexe onda mozda izbacite jedan clanak kako je Zagreb prvak kao i uvijek.Amaterska liga koja se igra u dvoranama za tjelesni u skolama.Jedino sto se da ispratiti je Zagreb u ligi prvaka a ni to uglavnom nikoga ne zanima jer nije klub koji je neka emocija poput Dinama ili Cibone nego Gobčeva prčija a doticni Gobac je Mamic na desetu samo to je rukomet pa nikoga nije briga da ga se makne."

Čuj njega, on misli da osim naše repke i hrvatske lige rukomet ne postoji. A kaj ćemo sa top ligama poput njemačke, francuske, španjolske, danske? Ili Lige prvaka kao najjačeg klupskog natjecanja? Baš me zanima jel oni koji pišu takve komentare ikad pokušaju pogledat bar sažetak neke od ovih liga? Ili samo vole srat o repki i našoj ligi?

Jedan od rijetkih dobrih komentara ispod članka: "Hrvati vole samo nogomet realno. Radije će gledati slaven gorica nego rk zagreb. Također strašno pate od toga jeli se sport prati na svjetskoj razini. Pa vaterpolo ne dolazi u obzir jer ga igra samo nekoliko ekipa itd..."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.