• Klenx
    6.6k
    Sakoman je i dalje u klubu za održavanje stadiona kao direktor a istovremeno ima svoju firmu kojom postavlja travnjake isti posao radi.serbus

Upravo tu vidim razlog ovakvog propadanja travnjaka na način da se na pomoćnima ni trenirati ne može, a da je glavni na razini Gorice.

20 godina su bili savršeni, ljudstvo je isto, a sad odjednom niti jedan ne valja.

Gospodin nas ufino buši.
  • serbus
    4.5k

Mene muči da smo tu baš klimavi sa rješavanjem tog balasta Mamića tog drugog reda ...

Ok imaju ugovor pa imali su ga i Bjelica,Jakir,Biščan...
    Ja mislim da ne postoji dinamovac koji nebi pristao da se tim ljudima isplate otpremnine i rješi se taj slučaj za sva vremena. Loši tereni generiraju i te silne ozljede.

I btw bio je jedan prijatelj na razgovoru za posao tamo za održavanje terena ispod juga majstor ga pita ako je član "onih tamo sa sjevera"... to je direktor u klubu.
  • FrodoJePurger
    235
    Dobra ideja sa duplim displayem uzduž terena za reklame. Nadam se da će ih sponzori dobro iskoristiti.
  • rioda
    6.5k
    20 godina su bili savršeniKlenx

Ovo i nije baš točno. Istina je da smo većinu vremena imali top travnjak, ali neki dan sam izvrtio niz sažetaka Dinamovih utakmica u zadnjih 10-15 godina i bome je na dosta njih travnjak bio teško groblje
  • NORTE
    13.4k
    @SAS1987
    Možeš li nam objasniti usporedbu između etaža navijačkih tribina Maksimira i Legije.
    Kod nas su etaže sjevera dva različita svijeta, kod njih se to čini kao jedna cjelina.
  • SAS1987
    16k
    Možeš li nam objasniti usporedbu između etaža navijačkih tribina Maksimira i Legije.
    Kod nas su etaže sjevera dva različita svijeta, kod njih se to čini kao jedna cjelina.
    NORTE

Sigurno ima tko stručniji na forumu ali podijeliti ću moje mišljenje:

Za pocetak, njihov stadion je stadion pa sve skupa naravno izgleda puno bolje ali postoje i neke druge bitne razlike :rofl:

Tribina iza gola (gornja i donja) etaže su sa ukupnom kapacitetom od 7,477 poprilično manje od našeg sjevera gdje samo sjever dolje prima oko 5k. Da ne pričamo o tome da je naš sjever megalomansko širok, mislim da 115m+. Razlika u dojmu i kvaliteti tribine je i u tome što su gornje i donje etaže tribine u Varšavi puno bliže "false double tier" jer gornja etaža nije "krov" donjoj etaži pa se iz gornje etaže vidi donja te se atmosfera puno bolje širi.

stadion_wojska_polskiego70.jpg

1280px-Stadion_Legii_07.jpg

E sad, stvar o kojoj bi trebali razmisliti kad se radi novi Maksimir je upravo taj "false double tier". Tribina koja je fizički razdvojena na više etaža de facto je jedna tribina. Na sličnu foru je napravljen "Yellow Wall" u Dortmundu te tribine stadiona u Lyonu. Obrati pažnju na modri nivo, izgleda ko jedan nivo a u praksi je tribina fizički razdvojena na čak 3 etaže. Tako da ak se razmišlja o više etaža zbog mogucnosti zatvaranja tribine bi imalo više smisla napraviti false double tier.

Olympique-Lyonnais-stadium.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.