• Klenx
    6.5k
    Sakoman je i dalje u klubu za održavanje stadiona kao direktor a istovremeno ima svoju firmu kojom postavlja travnjake isti posao radi.serbus

Upravo tu vidim razlog ovakvog propadanja travnjaka na način da se na pomoćnima ni trenirati ne može, a da je glavni na razini Gorice.

20 godina su bili savršeni, ljudstvo je isto, a sad odjednom niti jedan ne valja.

Gospodin nas ufino buši.
  • serbus
    4.5k

Mene muči da smo tu baš klimavi sa rješavanjem tog balasta Mamića tog drugog reda ...

Ok imaju ugovor pa imali su ga i Bjelica,Jakir,Biščan...
    Ja mislim da ne postoji dinamovac koji nebi pristao da se tim ljudima isplate otpremnine i rješi se taj slučaj za sva vremena. Loši tereni generiraju i te silne ozljede.

I btw bio je jedan prijatelj na razgovoru za posao tamo za održavanje terena ispod juga majstor ga pita ako je član "onih tamo sa sjevera"... to je direktor u klubu.
  • FrodoJePurger
    234
    Dobra ideja sa duplim displayem uzduž terena za reklame. Nadam se da će ih sponzori dobro iskoristiti.
  • rioda
    6.4k
    20 godina su bili savršeniKlenx

Ovo i nije baš točno. Istina je da smo većinu vremena imali top travnjak, ali neki dan sam izvrtio niz sažetaka Dinamovih utakmica u zadnjih 10-15 godina i bome je na dosta njih travnjak bio teško groblje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.