• NitkoBitan
    22k
    Sadasnja lokacija za stadion je Bogom dana imajuci na umu da se radi o Zagrebu. Pojedinci usporeduju gradove s metroom i razvijenim javnim prijevozom sa jednim Zagrebom... Pa tu bi jos veci kaos nastao da preselis stadion na rub grada (iako sadasnje stanje nije uopce kaoticno kako ga neki prikazuju).
  • vjeko1701
    11.5k
    Čekam vjeku da mi poruči da glumim žrtvu. E, vjeko nemoj se truditi, idem sam odmoriti od foruma...Patak

Još jednom preventivno zazovi nekog od moderatora i odmor neće biti dobrovoljan.
  • Bosskovitz
    13.9k
    Gubim volju za raspravom na ovom forumu jer tu postoje određene dogme i ako netko kaže bilo što protiv dogme krene koordinirani napad.Patak

Nemoj biti pahuljica, nije nikakav koordinirani napad nego ti je više ljudi odgovorilo s obzirom da si napisao nesto s cim se vise ljudi ne slaze. To se zove rasprava.

lokacija novog stadiona se zna i svi koji dovode to u pitanje nisu mormalni.Patak

Nije da nisu normalni nego posve bepotrebno iz naftalina izvlače besciljne teme na koje se onda gubi vrijeme. Lokacija stadiona nije nikakva dogma, ali je nakon godina borbe i argumenata stavljena ad acta pa te otvoreno pitam čemu uopće rasprava o nečemu što više nije opcija, ako ne izazivanje reakcije ostalih?

Onda ću Bačić odlučiti i lokaciju. Lako se forumski držati dogme, ne košta ništa.Patak

Neće jer je lokacija već odlučena, gradi se na Maksimiru. To gotovo da nikakve veze nema s forumom jer Zona sigurno nije donijela tu odluku.
  • Nolifer
    9.2k
    Nemoj biti pahuljica,Bosskovitz

E ovo je super. Drugome kažeš da nije pahuljica, a isti si takav jer ljude trpaš u neki imaginarni koš i još im govoriš da ti se ne obraćaju, ko neka mimoza, ako ti rasprava nije po šmeku, nemoj bit takav...
  • Mali Zeus
    15.1k
    ili ne prati nogomet pa je rekla klub koji prati muž..
  • serbus
    4.5k

Kažu da je ljubav slijepa, baš si prijemr za to. Čak mi je i bila ok dok nije počela sa tim "politički korektnim odgovorima"... Ali ako je tebi lakše da stvarno vjeruješ u to što si mi dva puta odgovorio ja te podržavam eto tako je kako ti misliš da je. :up:
  • Patak
    3k
    A tko je donio odluku da se gradi na Maksimiru i kada točno? I je li taj koji je donio tu odluku ima osigurana sredstva za rušenje i gradnju stadiona?
  • Neron53
    1.2k

Sta je lose u tome da se sa parkinga ulazi direkt na tribinu?
    Par nivoa parkinga ispod ili tik do stadiona je san snova.
  • jedan u nizu
    10.8k
    Sta je lose u tome da se sa parkinga ulazi direkt na tribinu?
    Par nivoa parkinga ispod ili tik do stadiona je san snova.
    Neron53

Ne mozes napraviti parkinga dovoljno za sve.

Jedna Allianz Arena ima 9800 parkirnih mjesta + 1200 VIP pakrirnih mjesta, za 70k kapacitet.
    Za to im je prostorno trebao komad zemlje koja je 3-4 puta veca od povrsine samog stadiona, te se nalazi na nekoliko etaza.

Ako zelimo slicno, nama treba onda pola od toga, ako ce nam kapacitet biti 35k.
    Tko je bio sada na tekmi u Munchenu vidio je kakva guzva vlada nakon tekme, izlaz sa parkinga se cekao jako dugo, spajanje na autoput (koji je veci nego nas i imas direkt izlaz) se isto cekao jako dugo.
    Podzemna je bila pored, ali eto desio se kvar pa se hodalo do centra.

Vise manje isti scenarij kao kod nas kada je pun stadion, mozda cak i losiji ego kod nas.
    kod nas su guzve na Maksimirskoj i situaciji sa tramvajima nekih sat - sat i pol vremena nakon tekme.
    Sto je sasvim normalno za sve vece stadione u nogometnom svijetu.
    Doduse kod nas nece biti 70k gledatelja, ali mi niti nemamo metro, niti imamo autoput pored stadiona, a i zbog same mikrolokacije stadiona, zakrcene su okolne ceste navijacima pa je otezano kretanje automobila, buseva i tramvaja.

Da li se itko ikada zapitao kolike su guzve oko Bernabeua i Camp Noua nakon tekme?
    Stadioni koji imaju 80k i 100k kapacitet, a nalaze se prakticki u centru (slicna situacija kao Maksimir u Zagrebu) velegradova i nemaju ogromne parkirne garaze?

Zasto jedna Barcelona i Real nisu izmaknuli svoje stadione van grada, kada su ionako ulupali po milijardu eura za njihove rekonstrukcije?
  • Hnlovac
    1.4k

Ma najbolje je da napravimo ovakav Maksimir na Buzinu

usa-kansas-city-september-2022-260nw-2200262643.jpg
  • Sajla
    6.6k
    kaj opet bez krova?! :scream: :cry:
  • jedan u nizu
    10.8k

Oce biti metro od kraja parkinga do ulaza na tribinu?
    Daleko mi je ovo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.