• Mali Zeus
    15.3k
    Kažu da je ljubav slijepa, baš si prijemr za to. Čak mi je i bila ok dok nije počela sa tim "politički korektnim odgovorima"... Ali ako je tebi lakše da stvarno vjeruješ u to što si mi dva puta odgovorio ja te podržavam eto tako je kako ti misliš da jeserbus

To što se ne slažemo ne znači da možeš pisati ovakve stvari s visine i pokroviteljski.
  • Patak
    3k
    Sljedeći tjedan će prezentacija, je li se zna možda točan dan? Rekli su najkasnije do kraja siječnja, nadam se da ne čekaju zadnji dan siječnja.
  • mali M
    6.5k
    Sljedeći tjedan će prezentacijaPatak

To imaš neki info ili se nadaš jer su rekli krajem siječnja pa nemaju više kada osim drugi tjedan? A gle, petak je zadnji dan u mjesecu, ja ne očekujem ništa, a ako i bude vjerojatno će biti taj zadnji dan... Meni je dobra stvar da kad god tu krenemo u borbe i prozivanja, nešto se objavi...
  • Patak
    3k
    Pa vidi što je citirao @NitkoBitan,"prezentacija konkretnog modela" najkasnije do kraja siječnja.
  • Sajla
    6.8k
    Ako ćemo točan citat, Nauković je rekao "Mislim da će prezentacija plana i modela biti najkasnije do kraja prvog mjeseca." Tako da je ostavljeno lufta da i ne bude tako, što i ima smisla kad se klub u cjieloj priči najmanje pita, a Grad i Država diktiraju tempo.
  • Dudu9
    1.4k
    5 mjeseci nakon postavljanja novog travnjaka sad izgleda užas, lopta skače po terenu ko da igraju najniži rang seoskih liga, zar niko nije odgovoran za ovo stanje?
  • Kristijan992
    405
    još su iz kluba komentirali kako su prezadovoljni kvalitetom travnjaka, totalno nejasno...a polusezona tek počela, ima se još jako puno za odigrati na njemu

Edit: razumijem da je trenutni period nezahvalan zbog vremena, vegetacije i sl., ali to je bilo i prijašnjih godina pa se ne sjecam ovakvog travnjaka
  • BBB Mataa998
    2.1k
    Nadam se da ce klub to interno odraditi. Pa nemoguce je da nam se pomocni teren raspada da ne mozemo trenirat a glavni skoro promijenjen i to navodno top kvalitete a nije izdrzao ni par mjeseci
    Izgleda da ga pripremamo za Lokomotivu,da je njima lakse igrati na travnjaku na kakvom su navikli :lol:
  • don
    10.2k
    @Papastrumf @Pop corn
    ili oni koji imaju/mogu imati utjecaj na neke stvari u klubu.

danas smo zamalo izgubili Baturinu na duži period zbog ovog šugavog terena i potencijalno izbili zaradu klubu od njegovog transfera u budućnosti.

molbu ne moran pisat, zna se.

ogromna sramota za klub renomea Dinama.
  • barbax
    221
    Mene isto zanima kojom logikom se vode u klubu?

U ovo doba godine treninizi se održavaju na glavnom terenu i onda kad je utakmica teren je oštećen i razvaljen.

Utakmica kojom se klubu donose prevažni bodovi ima toliki prioritet da se mora osigurati APSOLUTNO SVE da se zadrže najkvalitetniji mogući uvjeti, a ne da se treninzima uništava i da zbog toga trpi kvaliteta igre, a samim time i možebitno riskira rezultat.

Zar je moguće da se ne može trenirati na umjetnoj travi ili nekom od pomoćnih terena i da su svi baš toliko uništeni da se mora trenirati na glavnom terenu?!

2025. godina je - Dinamo nije siromašan seoski klub bez obzira na stanje Maksmira, jel moguće da moramo raspravljati o ovakvim stvarima?
  • miro
    5.3k
    I ovo je jedna od stvari na koju posebno treba paziti kod prelaska na Kranjču. Spominjao se Zagrebello za pomoćne terene, ali on u trenutnom stanju nije ni za 3.ligu
  • Goran86
    159
    A možda se jednostavno ide taktički do Milana trenirati baš na glavnom terenu, a poslije Milana remont.
  • Patak
    3k
    To je taktika da utakmica sać Milanom bude ravnopravna. Na krumpirištu može igrati svako sa svakim.
  • barbax
    221
    Da li se može napraviti slična priča o ekipi koja održava terene na Maksimiru?

https://www.glas-slavonije.hr/sport/nk-osijek/2024/10/23/vrijedna-ekipa-na-terenima-opus-arene-je-od-jutra-do-mraka-618849/

Mene kao navijača bi to zanimalo i volio bih čuti kakve stručnjake i ekipu mi imamo za ovaj bitan segment jednog nogometnog kluba. Ne sjećam se da je ikad napravljena jedna takva reportaža.

Znam da je Maksimir kakav jest, ali to ne znači da se tereni ne moraju održavati na nekom normalnom nivou. Sakoman je godinama bio kao neki glavni autoritet za održavanje terena, Klub ima novca, zanima me zašto se dovelo u stanje da se nema gdje trenirati u zimskim mjesecima!?
  • serbus
    4.5k

Sakoman je i dalje u klubu za održavanje stadiona kao direktor a istovremeno ima svoju firmu kojom postavlja travnjake isti posao radi. Koliko ja znam možda griješim.

Čisti sukob interesa kao i kod Mamića sa igračima. Ovaj samo malo manje iznose vrti sa travnjacima. Jedan od onih koji mora ići iz kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.