• Maxova dijagonala
    2.9k
    Nije isti sport ali molim vas pokažite mu Kuzmanovićev govor tijela sa jučerašnje utakmice!
    Takav treba bit stav jednog golmana...on je na onaj ubačaj trebao pokupit loptu i sve igrače oko sebe.
    Ne možeš branit u Dinamu ako se bojiš svoje sjene...nek ide branit za Rijeku ako se ne zna nosit sa pritiskom rezultata.
    Pogledajmo malo u tuđi tabor ako je Kuzmanović malo glupa usporedba,Ivan Lučić često kiksa,krivo doda loptu kroz sredinu(Rijeka) ili loše boksa loptu(Osijek) ali ne odustaje od tog stila,pa neće zbog par kikseva se zakucat na liniju i izbijat panično loptu čim ga igrač pritisne jer dugoročno tako čini veću štetu nego sa ponekim glupim kiksom.
    Nadam se da će popravit glavu jer se radi o talentiranom golmanu kao što nam je pokazao na proljeće.
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    Onakav gol se golmanu Dinama jednostavno ne smije dogodit. Točka
  • De Oliveira
    1.3k
    izvrsno si ovo izvukao. Livakovic je jedan od najboljih Dinamovih vratara ikada, pa su mu se ovakve gluposti dogadjalo. Pogreske su sastavni dio igre. Ovdje nazalost imas 4-5 dezurnih Nevinih "obozavatelja" koji samo cekaju da primimo gol. Ali svaki nas igrac ima takve pratitelje tako da sam se ja prestao nesto obazirati.
  • Marley
    2.7k
    tako da sam se ja prestao nesto obazirati.De Oliveira

Imas kakav dobar savjet kako postici to stanje uma, ne ide mi bas :roll:
  • BBB Sibenik
    5.2k
    Ne kuzim uopce nacin na koji ne isao "zaustavljat" taj pokusaj. Hrpa igraca ispred njega, jedina logicna reakcija je boksanje, a on loptu spusta dolje u gol. Strava.Efes Pilsen

Onako reagira klinac na igralištu kad ide visoka lopta a ima dva broj vece rukavice u rukama, pa ide zatvorenih očiju u loptu i spoji ruke jer ne zna drukčije. Golman je gazda u petercu i triba pomest sve ako triba, sudac je uvik na njegovoj strani u pravilu. Mora pocet ozbiljnije branit i taj govor tijela nek promini, izgleda ka da nema života u njemu. Al jako dobro isto tako znam da nas je prošle sezone izvlačija kad smo bili na konopcima. Tako da nije zaboravija branit sigurno, triba ga prodrmat malo.
  • De Oliveira
    1.3k
    nas bivsi kolega forumas, koji inace silno nedostaje, Grazvydas Mikulenas bi rekao par piva, pa presjeci rakijom :D . Nije damski, ali utapa sve :D
  • don
    10.2k
    nitko ne čeka da Nevistić primi gol pa da ga kritiziraju već ga kritiziraju sa razlogom.
  • GOAT
    1.9k
    Bas to. Golove su primali i puno bolji od njega i to je normalna stvar u nogometu, ali mene kod njega muci ta nesigurnost i to definitivno nije karakteristika igraca kojeg zelis u momcadi a pogotovo ne kod golmana. Sve je u njegovoj glavi tako da se nadam da ce to popraviti jer sve ostale karakteristike dobrog golmana ima
  • blubach
    728
    Uz sve napisano se slažem, jbg, zajebo je gol, ali je zato i skinuo Istri čisti gol za 1-2 nakon čega gotovo sigurno ne bi pobjedili pa eto...plusevi i minusi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.