• Kujtim Shalla
    5.5k
    @Pagginipa ti onda nisi izgleda Kiki Polovanec na kraju:rofl:
  • Jaro
    10.5k
    prije Slepicka - on se umisicio i presao u MMA, kaj ne?
  • dinon7
    1.9k
    Sve ovo djeluje jako jako neozbiljno od strane Feyenorda.
    Posuđujemo igrača kojeg vraćamo u formu (imamo i mi naravno nekakvu korist od toga), kojeg plaćamo i na kojeg nećemo imati pravo otkupa. Sve sto trebaju napraviti je raskinuti posudbu igrača koji neće igrati do kraja sezone i poslati Luku nama. Jel moguće da to traje mjesec dana?
  • rioda
    9.2k
    Meni se čini da klub nije sklon posudbi Ivanušeca jer su dosta uložili u njega pa da se čeka smjena trenera i u dogovoru s novim trenerom odluče da ipak ostaje.
  • Droljo
    18.6k
    skoro 2 metra visokPaggini

Ti si ko majki staturom znači...
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Jel Lecce odustao od Hoxhe, zna li se sta?
  • mrgud
    475
    Ako nije do sada poslje današnje tekme je sigurno
  • El Madrigal
    522

Smatram da je Franjic danas pokazao da boljeg nećemo dovesti, a bilo kakav šrot dovoditi tek toliko, nema potrebe. Pravi LB košta. Treba tu temu više zatvoriti za ovu zimu.
  • emilperska
    11k
    Ako ce Franjic cijelu sezonu igrati lijevog beka, nama pod muss treba jos jedna 6ica. Mišić to ne može sam više..

Gurana je teza da je Franjic tu da rastereti Mišketa sto očito nije tocno. Franjic je tu da bude startni lijevi bek. Ne moze startni lijevi bek odmarati i rotirati startnu šesticu..

Jedna ozljeda opet i sve ode u vražju mater..
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Tu ce onda doci do rotacija Perkovic, Oliveras na beka, a Franjic u sredinu ili Rog, Kacavenda.. Cisto sumnjam da ce dovodit vise igraca.
  • emilperska
    11k
    Oliveras na bekaEfes Pilsen

On jucer nije ni na klupi bio. Kod treceg trenera u nizu. Nema nijednu seniorsku minutu s 21 godinom.
    Dakle, nije Jakir kriv, nije NB kriv..

Mali je loš i nije nikakva opcija za rotaciju..
  • rokikaciga
    3k
    Aha, zato smo svi pozitivno reagirali na njegove pripremne utakmice? Ok.
  • E46
    1.6k
    tko svi? Bilo koji junior bi odigrao isto ili bolje te pripremne. Ne znam koji vam je kurac.
  • MAGDA7
    24
    Za mene je Perkovic najbolja opcija za lijevog beka
  • Orc123
    12.6k
    Ako se ne misli dovoditi l. Bek onda nam treba zadnji vezni.....Selahi je idealan za tako nesto a jos i dodatno oslabljujes konkurenta....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.