• rokikaciga
    100
    ako se traži lijevi bek, treba pazit na još jednu stvar, a to je.. da bude kvalitetniji od Pierra na lijevom beku jer inače smo na istom :chin:ShanKu

Po meni treba paziti da je bolji od Rileta jer RPG ide na desnog beka (nadam se)

Makar ja ne bih kupovao lijevog beka osim ako neki kapitalac nije na vidiku.

oliveras je pokazao da postoji i da zna igrati nogomet u ono malo kaj smo vidjeli

Franjić može jako kvalitetno zatvoriti ljevi bek i glupo je da sjedi na klupi sad kad je Miške zdrav

Perković bi se isto trebao aktivirati igrački sada kada je zalječio ozljedu
  • ShanKu
    1.3k
    kaj se mene tiče isto ne bi tražil lijevog beka, samo hoću reć kaj ce nam lijevi bek, umjesto kojeg bi opet igral RPG.. Ali ako vec mora bit novi onda mora bit kako se kaže - kapitalac ili netko od tih kaj ih imamo, Mauro, Oliveras, makar i Bartol
  • keppi
    285
    Ima li netko pojma gdje se točno može vidjeti jeli Kasanwirjo još uvijek na posudbi u Rangersu. Transfermarkt očito ne prikazuje točno jer se recimo kod nas još uvijek vodi Menalo. Ne znam zašto o tome u novinama već 3-4 dana nema niti slova.
  • Vedraca
    72
    di trpa? Mislis trpo! Ivanovic i dalje trpa
  • Paggini
    35k

Trpo je kad Ivanovic nije :)
  • Dani Olmić
    765
    Mikic navodno rijesen
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Ko dade ugovor špikiću do 27 zaslužuje zatvor
  • NKDZ86
    2.7k
    vlatkica na lepe oči, a što se tiče nje nadamo se da će u zatvor
  • Pavinho
    228
    ni blizu relevantna i azurna stranica sto se tice transfera
  • Vedraca
    72
    "trpo" je da....
  • ŽacZgb
    54
    Da, nevjerojatno je da on sa svojom konstitucijom i visinom ne može skoro niti jedan duel na zemlji i u zraku dobiti.scooniepenn

Veli mi frendovi kak stalno kad gledamo tekmu spominjem da skok nemre dobit... Pa kad nemre,a to mi je nevjerojatno i dalje. Koliko god mi je drag kao igrač,nemrem vjerovat da čovjek visok oko 190cm (negdje piše 187,negdje 191) nemre dobit skok protiv igrača visine 175cm. Kad skoči imam osjećaj da mu je odraz 3cm... Na korneru protiv Lokomotive čuva stijenu od čovjeka Fetaia.
  • Hrc-Vg
    477
    ja sam na futsalu u Ciboni bio pored Kuleta i on je zapravo jako tanak…Ne bi uopće rekao da je on fizički impozantan na terenu…Za razliku od Petka koji i uživo izgleda kao mrcina.
  • rakurs
    610
    Ima li netko pojma gdje se točno može vidjeti jeli Kasanwirjo još uvijek na posudbi u Rangersukeppi

Ako dođe do toga, objavit će klubovi na svojim stranicama i mrežama, barem inače je to praksa. A i realno, izaći će neka info od nekog novinara iz Škotske ili Nizozemske.
  • Marley
    2.7k
    upravo ovo je i moj dojam, za neke igrace me bas iznenadilo kakvi su uzivo. Puno su sitniji nego sto se cine. Kule pogotovo, bas je sto kazes, tanak. Ali svejedno me cudi koliko lako pada itd.

A Bruno, jak je kao bik oduvijek, pojede Kuleta za dorucak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions