• rokikaciga
    123
    Aha, zato smo svi pozitivno reagirali na njegove pripremne utakmice? Ok.
  • E46
    1.1k
    tko svi? Bilo koji junior bi odigrao isto ili bolje te pripremne. Ne znam koji vam je kurac.
  • MAGDA7
    18
    Za mene je Perkovic najbolja opcija za lijevog beka
  • Orc123
    10.1k
    Ako se ne misli dovoditi l. Bek onda nam treba zadnji vezni.....Selahi je idealan za tako nesto a jos i dodatno oslabljujes konkurenta....
  • Droljo
    11.6k
    Trebali smo franju ivanovića dovesti. :cool:
  • CastAway1986
    2.5k
    tko je pozitivno gledao nastup Oliverasa ? Možda ti koji dnevno napišeš 100 komentara ovdje
    Lik nije ozbiljna opcija i treba ga vratiti natrag u Italiju , najbolje da mu se daju prve seniorske minute u situaciji kad visimo u prvenstvu
  • rokikaciga
    123
    Kakve veze ima kolko komentara napišem s tim kakav je Oliveras bio na pripremama? Vidi se da zna igrati i da je jedini pravi ljevi bek...Nek igra kad je rješena utakmica, ne kada ganjamo rezultat...neka igra da odmori Franjića
  • keppi
    286
    I sam zazivam dolazak Ivanušeca, priča se još o lijevom beku pa sad i o zadnjem veznom, možda još jednoj špici, ali malo toga se govori o možebitnim odlascima.
    Mislim da su mogući problemi ako se roster bar malo ne prorijedi. Primjerice na utakmici protiv Istre osim početnih jedanaest na klupi ih je bilo još 12 (od toga petorica su ušla u igru kasnije).
    Osim ovih nabrojanih, van zapisnika ih je bilo čak 11 (Petković, Sučić, KTC, Bočkaj - ozljede, Galešić, Pierre Gabriel-kartoni te Čavlina, Filipović, Oliveras, Mikić i Perić). Bar petorica od ozlijeđenih i kartoniranih bi imala mjesto u prva 23 koji ulaze u zapisnik....što znači da bi neki ispali iz zapisnika.
    Po meni je nemoguće raditi s tolikim brojem igrača, a da ne dođe do nezadovoljstva pojedinih zbog čega može biti problema.
    Primjera radi...ako ste zapazili kako je na kraju utakmice Cannavaro zagrlio Cordobi na kojem se očitovalo nezadovoljstvo jer su naravno igrali Hoxha i Špikić na njegovom mjestu.
  • Dinaminjo
    1.2k
    Mozda jednostavno igraju jer su u izlogu i ne bi se odbila ponuda..
  • emilperska
    7.9k
    Pisao sam prekjučer nakon tekme s Istrom. Franjić je očito lijevi bek u ovoj polusezoni. To znači da zamjene (nikakve) za Mišića i dalje nema. Franjić će odraditi 70-80% kao startni lijevi bek on ne može rotirati Mišića. Nadam se da će se do 10.02. nešto po tom pitanju riješiti..
  • Orc123
    10.1k
    Do kad traje prijelazni rok?
  • K3p
    215

Jesi iskopal nekaj da bi mogo srat. Bravo ti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions