Jaro
↪Eduardo vani je prodaja imena stadiona sasvim normalna stvar.. i ako to nosi xy milijuna eura - "money for nothing".
Pogotovo u nasem slucaju kad nam je u danasnjim ozbiljnijim nogometnim okvirima proracun sirotinjski.. i kojeg iovak tesko napunimo. Znamo svi kakva nam je struktura prihoda..
zato - prodati ime stadiona po mogucnosti za cim vecu cifru.
Npr: Favbet stadion Maksimir..
Edit: da odem u offtopic, Barcelona je prodala tv prava, vip boxove na xy godina.. a ovde bi zbog dodanog imena na Maksimir neki rezali zile. — Jurki
mali M
ali ne kužimo ovo "sramoćenje s glupavim imenom" — Bosskovitz
Ako se stadion preimenuje zbog sponzora - lovu ce dobit vlasnik valjda, a to je grad. — Jaro
Bosskovitz
ko to mi? — mali M
Neznam što se događa kad istekne ugovor? trgamo slova sa stadiona? — mali M

pa valjda se nešto i Dinamo pita, šta ti je! Najbolje da samo grad odlučuje, što god tu neki rekli znamo gdje trenutni grad naginje, nebi ja njemu dal ništ. I nije samo grad vlasnik ako će i država sudjelovati u pinki. — mali M
mali M
To je vrlo upitno, o tome ne znamo ništa. Logično je da o tome odlučuje vlasnik, ako će ga graditi grad i država onda će oni odlučivati. Oni mogu npr. prenijeti upravljanje na Dinamo za određeni fee, de facto rentati stadion, pa da onda Dinamo o tome odlučuje - to ima smisla. Ali ništa od toga još ne znamo. — Bosskovitz
Bosskovitz
ma da slažem se, kužim da još neznamo ništa, al meni bi bilo katastrofa da se Dinamo ništa ne pita.. Onda ga grad može nazvati kako hoće, pa tako i Arena Rade Borić jer je ulagač pa smije. Pliz nemoj se sad uloviti ko pijan plota jer karikiram sa humorom, ali kužiš što hoću reć. — mali M
Evo recimo zašto onda Zagreb ne bi rekao da im Heineken nudi najbolje uvjete i tak bi nam lepa petokraka bila po cijelom stadionu da bi bila milina.. — mali M
mali M
Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.