↪Eduardo vani je prodaja imena stadiona sasvim normalna stvar.. i ako to nosi xy milijuna eura - "money for nothing".
Pogotovo u nasem slucaju kad nam je u danasnjim ozbiljnijim nogometnim okvirima proracun sirotinjski.. i kojeg iovak tesko napunimo. Znamo svi kakva nam je struktura prihoda..
zato - prodati ime stadiona po mogucnosti za cim vecu cifru.
Npr: Favbet stadion Maksimir..
Edit: da odem u offtopic, Barcelona je prodala tv prava, vip boxove na xy godina.. a ovde bi zbog dodanog imena na Maksimir neki rezali zile. — Jurki
ali ne kužimo ovo "sramoćenje s glupavim imenom" — Bosskovitz
Ako se stadion preimenuje zbog sponzora - lovu ce dobit vlasnik valjda, a to je grad. — Jaro
ko to mi? — mali M
Neznam što se događa kad istekne ugovor? trgamo slova sa stadiona? — mali M
pa valjda se nešto i Dinamo pita, šta ti je! Najbolje da samo grad odlučuje, što god tu neki rekli znamo gdje trenutni grad naginje, nebi ja njemu dal ništ. I nije samo grad vlasnik ako će i država sudjelovati u pinki. — mali M
To je vrlo upitno, o tome ne znamo ništa. Logično je da o tome odlučuje vlasnik, ako će ga graditi grad i država onda će oni odlučivati. Oni mogu npr. prenijeti upravljanje na Dinamo za određeni fee, de facto rentati stadion, pa da onda Dinamo o tome odlučuje - to ima smisla. Ali ništa od toga još ne znamo. — Bosskovitz
ma da slažem se, kužim da još neznamo ništa, al meni bi bilo katastrofa da se Dinamo ništa ne pita.. Onda ga grad može nazvati kako hoće, pa tako i Arena Rade Borić jer je ulagač pa smije. Pliz nemoj se sad uloviti ko pijan plota jer karikiram sa humorom, ali kužiš što hoću reć. — mali M
Evo recimo zašto onda Zagreb ne bi rekao da im Heineken nudi najbolje uvjete i tak bi nam lepa petokraka bila po cijelom stadionu da bi bila milina.. — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.