Je li 200 tisuća eura stvarno dovoljno novaca da se proda "duša"? — rokikaciga
Slično je i u NBA, Lakersi i valjda druga najpoznatija dvorana više nije "Staples" već jebeni crypto.com Arena. Daj nemoj me... — rokikaciga
Tko ima zadnju riječ prilikom odlučivanja o imenu kada i ako jednog dana dođe do toga? — maksimirski istok
I koliki bi iznos trebao biti da se i proda nazivlje za Maksimir? — rokikaciga
Stadion Maksimir, prava na dodatak imenu prodati sponzoru na 5-10 godina, a po zaslužnima iz prošlosti nazivati tribine, ulaze, trening terene i sl. Rijetki su ljudi bilo gdje na svijetu koji to zasluže za života, a ne postoji nitko od aktivnih igrača koji bi to zavrijedio kad znamo da pred sobom ima još desetljeća u kojima to može kompromitirati (ako već i nije). Tako nešto se sa živućima može napraviti u situacijama kao što je bila sa Sven Goran Erikssonom, a mi već imamo i previše kandidata koji tako nešto zaslužuju posthumno. — Sajla
Zašto uvalit sponzora u ime također? — Mrvica
Stadion je i dalje isti, mi ga zovemo isto, — Bosskovitz
Zbog novca koji nam treba, a time ništa ne gubimo, samo dobivamo. Stadion je i dalje isti, mi ga zovemo isto, ni jedan element našeg identiteta nije promijenjen ni malo, a sigurnih milijun-dva godišnje su tu. — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.