• BBBaranja
    3k

Ma nebitno kakav je igrač bio,nije zadužen za to da nam traži pojačanja.
    A o ljubavi prema Dinamu bi se dalo nakon odlaska u zvezdu.
  • marcio amoroso
    39.1k
    Ibanez je meni ostao u sjećanju kao solidan igrač i voli Dinamo.E46

Ibanez uopće ne zna šta je Dinamo. Da zna ne bi nikada u životu potpisao za cigane. Neka njega što dalje od kluba, a savjete neka dijeli ciganima.
  • Mr Anderson
    9.9k
    Ibanez uopće ne zna šta je Dinamo. Da zna ne bi nikada u životu potpisao za cigane. Neka njega što dalje od kluba, a savjete neka dijeli ciganima.marcio amoroso

Potpis.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Kyung-Hyun Lee igra za Pyeongtaek Jinwee FC
  • Omake
    5.1k
    ovo je srednja škola
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Footbasla akademija ,ali ništa od njega . Dolazi u Kopenhagen da vidi njihov kamp i šta mu nude. Veliki su klubovi u igri za njega
  • Maxova dijagonala
    2.9k
    Dvije legende ove teme su pronašle nove klubove.
    Toliko puta spominjani Fedor Lapoukhov prelazi u CSKA Sofiu za 650 tisuća eura dok Bruno Onyemaechi dogovora transfer u Olympiacos vrijedan 2,5 milijuna.
    Dva manje!
  • Nogo
    4.9k

https://www.transfermarkt.com/nardin-mulahusejnovic/profil/spieler/397771

Zrinjski kao traži 500. Danas 500k je stvarno ništa.
    Kako je situacija s Petkom neizvjesna ja bi ga uzeo kao 3.napadača, a može negdje i na posudbu. Ako se ne pokaže, nisi puno izgubio, a s druge strane može biti donijeti ipak nešto.
  • Droljo
    11.5k
    Ma ne. Isto godina ko kule i kanga. A imamo i petka. Da vrijedi ne bi išao za pola milje.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Droljom jesil ga gledao buraz? Ja sam ga gledao i jako je dobar igrač za male novce . Bolji i od Kulena i od Brodica . Po svemu sudeći smo izgubili Petka kako novine pišu na duži period. A ova 4 mjeseca se kao zajebavao. Ovo je kao kraći period. Trebat će nama još jedna špica pa je ovih 500 keka top ak se može doslepati za toliko. Ili ga barem pozajmili. Imaju oni dosta naših tamo. Nebo trebao biti problem. Bolje imati ekstra opciju. A ako se snađe i pokaže kao pojačanje win win
  • Omake
    5.1k
    Da li možemo dovesti igrača iz Gruzije ako nema 18?
    Ovaj mali od 16 godina odigrao jako dobro za Dinamo Tbilisi ove sezone na lijevom beku.

RGxq6A9.png
  • Sajla
    6.7k
    Da li možemo dovesti igrača iz Gruzije ako nema 18?Omake

iz HNS Pravilnika o registraciji igrača:

Registracija igrača koji dolaze iz klubova drugih nacionalnih saveza
    Članak 58.
    1. Registracija igrača koji dolaze iz klubova drugih nacionalnih saveza obavlja se prema odredbama FIFA Pravilnika o statusu i transferu igrača.
    2. Zabranjena je registracija igrača koji dolaze iz klubova drugih nacionalnih saveza, a mlađi su od 18 (osamnaest) godina

ali ako može Tottenham zakapariti Vuškovića...
  • CastAway1986
    2.5k
    kako mislis da vrijedi išao bi za više ? Ovo je igrač koji nije ništa lošiji od Kuleta čak štoviše bolji je strijelac ...A Kangu još nismo ni vidjeli na djelu niti znamo u kakvom je stanju ! Općenito iz Premier Lige BiH igrači odlaze za mali novac..Ono što se slažem je da nam u ovom trenutku ne treba jer mislim da će i Petko uskoro na teren..
  • Droljo
    11.5k
    Nikad ne znaš ali kule po tm ima vrijednost 4 mil ovaj 800k. Ima i tu nešto.
  • Neron53
    1.2k
    Dominik Prpić.
    Samo što bi trebalo odraditi zaobilaznim putem :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.