• E46
    1.1k
    Grozan i nadam se da mu cipela nece prismrdit u plavu svlačionicu.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Kyung-Hyun Lee 17. godišnji južno koreanac ,ogroman talent na lijevom beku. Zapanjio sam se kad sam pogledao i čitao statistiku. 39 tekmi za u 19 22 asista i 4 gola. Reprezentativac. Ovaj dečko ide u jako klub. Eh da imamo scouting službu pa ga pozvati na probne treninge kod nas
  • Besek
    9
    LB bi volio vidjeti Brazilca. Npr. Vinicius Nogueira iz Halmstada, Busanello iz Malmoa, Luciano Juba i Matheus iz Bahie...
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    njega sam već predložio ovdje ,dobar
  • E46
    1.1k
    Kaze Ibanez u emisiji sport nedjeljom da je nedavno predlozio Dinamu lijevog beka Antwerpa, ali da ga niko nije jebao 2%.

https://www.transfermarkt.com/ayrton-costa/profil/spieler/842910
  • Sibirski plavac
    2.8k

I ja isto ima već 2 mjeseca. :rofl:

Lijevi bek, 21 godina, igra za švedski Halmstad, ovu sezonu završio sa 8 asistencija i ukupno na drugom mjestu liste asistenata Allsvenskana (dijeli drugu poziciju sa još par igrača, većinom napadača ili krila, tako da sama činjenica da je kao bek pri vrhu u ovom segmentu je odlična). Vrijednost na TM mu je 500k, a ugovor do 2027. godine. S obzirom da je došao u Halmastad u veljači ove godine i bio im je među najboljim igračima, sumnjam da im se žuri odmah prodati ga, ali s druge strane riječ je o klubu koji je sezonu završio tek na 12. mjestu u Allsvenskanu, a vjerujem da je Nogueiri želja iskorak prema naprijed, a ne konstantan boravak pri dnu tablice. Po videu se vidi da ima brzinu, dobar je defenzivno, a zna i dobro dodat prema naprijed. Znači nešto kao Ogiwara, ali uz puno puno bolje defenzivne mogućnosti. :rofl:Sibirski plavac

Nego, pošto vidim po tvojim prijašnjim postovima da više pratiš Dansku ligu od nas ostalih sa Zone, kakav ti se čini lijevi bek Midtjyllanda, Paulinho? Njega sam već par puta predlagao na ovoj temi, po highlightsima čini se dost dobar, ali jbg znamo da highlightsi nekad i lošeg igrača mogu učiniti kao da je top. :rofl: Iako, mislim da bi nam lik bio dobro rješenje na toj poziciji.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    dobar bek ,meni se svidja . Radna etika , meni odličan igrač. E sad godine jedino što su možda problem
  • BBBaranja
    2.9k

A ko je on da predlaže igrače?
    Par ljudi ovdje sa foruma imaju bolje predispozicije za skauta od njega..
  • Mr Anderson
    9.7k
    Kaj se Ibanez baca u menadžerske vode s onim klošarom od svog tasta?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.