• NB86
    15.5k
    3-0, 5-0, 9-2 ili 1:0 isti jebeni kuracMihaljević

Naravno da nije, nemojte pisat gluposti, prvo i prvo gol razlika je izuzetno bitna i zbog 18 primljenih golova mozda ne prođemo s 11 bodova, nemojte se sramotit s glupim upisima
  • njurci10
    43
    ono što je bilo polusezonu se sigurno neće dogoditi opet, a ovakvi kao ti i da dođe lijevi bok bi našli nešto za prigovorati opet.
    Što se mene tiče napadač je trebao napadač je došao.
    Za lijevi bok i HNL je Franjić dobar
    Btw. Govorim o ovoj sezoni na ljeto nam treba lijevi bek
  • NB86
    15.5k
    da se Dinamo ikad tako kukavički postavljaoMaksim Maksimirski

ali nikad se ovako nije igralo.Maksim Maksimirski

Aj molim te otvori utakmicu manchester city dinamo na etihadu i pogledaj ponovo, jača momcad s jednim olmom, petkovicem orsicem admijem u ful formi i imali smo puno manji posjed lopte i manje prilika nego danas. Jebiga ogranicen si na dugu loptu i napadaca da zadrzi loptu dok se ne pridruze ostali, kulenovic to ne moze na ovoj razini, petkovic to moze, dinamo je uvijek tako igrao i uvijek ce tako igrat na ovakvim gostovanjima, i treba tako igrat ako zeli nekad izvuc povoljan rezultat
  • Izet Hajrović
    3.5k
    Ova današnja utakmica nije ništa gora od one protiv Borussije, o Bayernu da ne pričam. Ja sam sasvim zadovoljan. Jedva čekam HNL.

Osvrnut ću se na Ivkovića. Lijepo to zvuči kako on govori, možda je i istina, ali ne vidim razlog za sipanje gorčine na temelju ove utakmice. Sam kaže da ne kritizira trenera, ali lako je zaključiti da kritizira Upravu na temelju otkaza Jakiroviću, Bjelici, ljetnom prijelaznom roku. Ne vidim razlog za ponovno sipanje gorčine, momčad se za Ligu prvaka ne može promijeniti i kritike za to smo davno prošli, barem sam mislio da je tako. Ajmo vidjeti kako će to izgledati u HNL-u, dovedeni su neki kvalitetni igrači, nadam se još i lijevom beku da to bude gotovo savršeno, ali nema potrebe za takvim deprimiranjem javnosti, pogotovo onih lakovjernih koji se zakače na "stručne analitičare". Majstore, kako si uspio zaključiti da nam se crno piše u HNL sezoni na temelju momčadi koja je igrala Ligu prvaka protiv Arsenala gdje novi igrači nemaju pravo nastupa? Još će ispasti da se nikoga nije dovelo, da se ništa nije radilo.
  • Ere86
    100
    stari ne shvaćaj sve doslovno. Ova ekipa nezna ko pije ko plaća daj bože da budem u krivu ali ostatak prvenstva će bit bože pomozi.
  • vjeko1701
    11.6k
    Prestanite offtopičariti tu. Jedan je već popio ban, par je u niskom startu. Imaju teme za raspravu o Dinamu u HNL-u.
  • veselko tenžera
    3.5k
    Moras teziti zvijezdama i jedino tako pomicati granice vlastitih mogućnosti.ruicosta

... i tako, korak po korak, postat ćeš najbolja verzija sebe koja živi u skladu s prirodom i lebdećim duhom davno premimulih nevinih ljubičica.

Lajfkouč seminar, otok Silba, srpanj 2019.
  • nwankwo646
    402
    Pa to je jedino normalno i Marić je uvjeren da Bjelica to nije moga isporučiti, a Cannavaro oće. Daj bože da tako bude, Dinamo je City naše lige i tako triba igrat!
  • Kruno
    559
    Ma Ivkovic zna samo pametovat ko ga vise moze slusati. Nama je bitnije staviti fokus na hnl
  • Crni86
    7.3k
    stari, odlicne zakljucke si donio nakon tekme s jednom od najboljih ekipa u svijetu.

Moja preporuka ti je da posaljes prijavu za trenera kada cannavaro dobi otkaz u subotu.
  • Salva
    2.6k
    Mi smo DINAMO, ne naftas ivanic.

Nikada, ali bas nikada, se nakon poraza bez upucenog udarca po golu ne smije reci: "Ovo je bilo dobro, nisu nas razbili". Moras teziti zvijezdama i jedino tako pomicati granice vlastitih mogućnosti.

Bilo je dobrih elemenata i tekma je bila u granicama realnih ocekivanja ali nije bilo dobro.
    ruicosta

Točno tako, mi smo DINAMO. I zato baš u Europi ne treba imati velika očekivanja, pogotovo ne kada nedostaje nekoliko bitnih igrača na jednom od najtežih gostovanja na planeti.

Osim booma 2019.-2022., kada su se doista redovito uzimali bodovi puno jačim i poznatijim ekipama poput Benfice, Atalante, Tottenhama i Chelsea (doduše ISKLJUČIVO na Maksimiru), Dinamo je od neovisnosti naše domovine u Europi tek prolaznik s nekoliko iznimki…I ne treba se time previše zamarati, puno je tu faktora na koje se ne može utjecati. Ali stvarno je previše da mi moramo biti nezadovoljni porazom 3:0 na Emiratesu jer smo mi sad kao DINAMO. Dajte ljudi spustite se na zemlju i uživajte u svakom bodu u LP, A ove sezone ih je bome i bilo.
  • K3p
    209

Ja neznam di si ti bio kad se pamet djelila, al u redu za nju nisi bio...

Daj si izvuci negdje utakmicu s chelsijem i prouci kak smo ih dobili. Pa onda reci jel to bio dobar recept za dobit takvu tekmu ili je ipak trebalo glumit braveheart?
  • Ere86
    100
    neće bas u subotu on je za duge staze
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Ja neznam di si ti bio kad se pamet djelila, al u redu za nju nisi bio...

Daj si izvuci negdje utakmicu s chelsijem i prouci kak smo ih dobili? Pa onda reci jel to bio dobar recept za dobit takvu tekmu ili je ipak trebalo glumit braveharte?
    K3p

Idu uvrede čim se iznese drugačije mišljenje kakvog, gle čuda, imaju i svi analitičari u studiju HRT-a ali oni su ionako Zvezdaši, mrzitelji svega hrvatskog pa ih ne treba shvaćati ozbiljno.

Protiv Chelsea smo imali i gredu Ristovskog, tada smo rano poveli pa je bilo logično braniti se sa 10 igrača. Ovdje smo gubili od prve minute.
  • Mr Anderson
    9.9k
    Ova ekipa nezna ko pije ko plaća daj bože da budem u krivu ali ostatak prvenstva će bit bože pomozi.Ere86

Bože pomozi da ne čitam tvoje veleumne komentare.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.