• Crni86
    7.3k
    A ko vise slusa uopce vise te kvazi trenere. Da neki drek zna i valja ne bi sad bio u studiju nego bi vodio neki ozbiljan klub.

Previse se rajcate na te klaunove, bas zato prijenose vise i ne gledam na hrtu jer su postali glavni cirkus.
  • Markelo
    3k
    Eto izašlo se u muški u Munchenu pa nam sad zbog toga nije siguran prolazak dalje ni ako pobjedimo Milan
  • Do kraja2023
    250
    Arsenal je dvije klasne iznad glupo je i radit neke duboke analize.Ovu tekmu zaboravit i okrenut se iducoj.
    A ivkovic koji prica o nekoj otovrenoj igri protiv jedne od najbolji momcadi na svijetu i to kod njih doma lupa gluposti, da je on bio danas na klupi napravio bi isto kak i Fabio a mozda i ubacio 4. stopera od straha.
  • NB86
    15.5k

Daj pusti cmizdrenje, daj iskomentiraj mi statistiku sa etihada di smo imali duplo manje suteva i posjeda nego danas, a evo kolega se dobro sjetio, atalanta na san siru ? To isto ide u kategoriju NIKAD DINAMO OVAKO NIJE IGRAO, ili ti je sad jasno da si bubnuo potpunu glupost, da sam ja ovoliko u krivu dosad bi rekao je u pravu ste, al ne ti samo rokas o tome kako slavimo rezultat i da su hrtovci zvezdasi, kakve to ista ima veze s time da je dinamo prakticki sve ovakve utakmice igrao ovako i ti to ne zelis priznat nego LAŽEŠ da nije ?
  • austrijanac
    5.2k
    Dinamo je pod Bjelkanom imao najveći broj pičkastih utakmica ikad.

No to ne znači da svaki takvu moramo s njim usporedivat...
  • nwankwo646
    402
    Po statistici smo odigrali danas bolje nego Feyenoord :grin:
  • NB86
    15.5k

Ne trebamo, samo se ne smije lagat da dinamo NIKAD nije ovako odigrao, o svim drugim argumentima se da raspravljat, al lagat po forumu radi svojih agenda ne, taktikama mamicevaca nije mjesto na ovom forumu
  • veselko tenžera
    3.5k
    Ova tema je učinila da mi nedostaje tema Transferi.
  • austrijanac
    5.2k

Ma ja se slažem s tobom.

Ne kužim ove druge koji koriste Nenu da napadnu Fabia...
  • Jurki
    14.6k
    Ovu tekmu zaboraviti. Istra mora pasti. Odraditi jos tu zadnju protiv Milana i tjt.
    Dosta je lige prvaka za ovu sezonu.
    Pare smo pobrali kaj je najbitnije, osvojili 8 bodova (moglo je i vise).
    Hnl je i otac i majka i sve najbitnije kaj Dinamu treba biti bitno.
    Kaj se Milana tice.. moze poslati i juniore na teren - ne zanima me.
    Istra, pa Pampers i redom do nove titule.
  • vjeko1701
    11.6k
    Sada slobodno baniraj. Fućka mi se.Maksim Maksimirski

Smijem? Hvala?
  • Schpatz
    634

A kaj cemo sa Atalantom u gostima 2019.? Ili je i ta Atalanta za klasu jaca momcad od ovog Arsenala. Ili igra ogromnu ulogu to kj smo u toj utakmici imali jedan (1) sut u okvir gola? A Atalanta osam (8)?

S time da nam je Arsenal u ovoj utakmici uputio svega 4 udarca u okvir gola. I da se do vraga nesto i pokusavalo, ali nije islo.

Neki pojedinci se zbilja trebaju sami sebe pitat ima li i zrno realnosti u sebi ili se zivi u nekom svijetu maste…

Jer kao mi smo inace momcad koja bi se trebala moc suprotstavit svakome u LP…jer ono, budzet nam je u top 10 LP, nezz zkj mi ne pljunemo po 50-60 milijuna € za pojacanja…

Kaj i kakvu razliku bi bila da smo od tih 5 udaraca koje smo imali, jedan ili dva otisli ravno u golmana? Npr? Kakvu?

Kak mi netko moze rec rade 7-1 izgubit neko 3-0? Kaj ima netko normalan vise na ovom forumu?

Kak netko moze uopce pljuvat po Dinamu nakon danasnje veceri? Odjednom kao da je Dinamo rang neznam Tottenhama ili Ville pa je ovo sramota.

Mi cemo zavrsit LP ispred daleko mocnijih i kvalitetnijih klubova. Momcadi koje su u nasem rangu su ili bez bodova ili na 3 boda, mi ih imamo 8.

O cemu vi pricate? Kaj vi ocekujete od Dinama? Kaj vi mislite u cijem je rangu Dinamo?

Mislim, treba tezit vecem, boljem, ali treba bit realan i znat gdje se mogu trazit bodovi a gdje rec samo da se ne dozivi potop.

Danasnja utakmica je bila sasvim solidna. Vise i bolje od ovog- ne ide. Tak je Dinamo igrao uvijek u gostima protiv divova europskog nogometa, tak ce i uvijek igrat. Neki put se otvorilo pa smo zaprijetili, zabili gol, neki put je to izgledao i izgledat ce isto tak neki put u buducnosti kao danas.

Ja sam zadovoljan sa svih 16 igraca koji su danas nastupali. Od prvog do zadnjeg imaju svi prolaznu ocjenu u mojim ocima. Neki vece ocjene, neki manje, ali prolaznu ocjenu je zasluzio svaki pojedinac.

A sad Istra i da konacno vise pokazemo tko je gazda u HNL-u.
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Ovaj kadar tj. sta je ostalo od njega minus zimska pojacanja i nije za vise od casnog poraza kod Arsenala.
    Atmosfera dobra, piva skupa, London bez kise, a nakon ranog gola PTSP i na kraju ispada ona epska - "not great, not terrible".
    Kad neko kaze da nije bitna gol razlika, a govnima se maze Lyon redovito, a ono protiv Bayerna je malo reci istreslo i klub i igrace i navijace. Dajte ono..
  • NitkoBitan
    22.1k
    Chill, ova tekma je nagrada za igrace i navijace. Neopisiv uzitak je bio izvrijedat stoku englesku.
  • čovjekjogurt
    1.1k
    Nema su tu puno komentirati oko ove utakmice. Arsenal lagano riješio stvar, našima je čast što su uopće istrčali na travnjak i na kraju svi sretni sa 3-0. Pjesma u oba autobusa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.