• ŽacZgb
    46
    Nažalost,očekivan poraz (čak sam pogodio točan rezultat kaj sam frendovima napisao :cry:). Protiv Arsenala u gostima bi bilo teško bodove tražit i da smo kompletni.
    Veseli povratak Miška,odmah je pokazao koliko nam je falio. Bravo za trud,idemo sad HNL sredit.

Sretan put svima!
  • Maxova dijagonala
    2.9k
    Ja sam zabrinut za Nevistića i njegovo samopouzdanje na golu...gdje je onaj lav iz drugog dijela prošle sezone?
    Torente klasika,odličan u niskom bloku.
    Mmaee solidan,spor je ali zna nadoknadit to klizećim startovima.
    Max ko Max...odlična igra nogom a duel i skok igra na razini limača.
    Rile dosta loš iako ne zaslužuje svo ovo izdrkavanje po njemu jer je dosta dao klubu.
    Baturina dosta dobar u ono malo vremena što smo imali loptu u nogama.
    Veseli povratak našeg Busquetsa i guranje Kačavende i Stojkovića na veliku pozornicu.
  • Vedraca
    71
    Realno kako je pocelo dobro smo prosli i osli u 2. PV Samo s jednim komadom.....onda bezveze primljen 2. Gol jako losa igra u Skoku danas stime da se i onako znalo da je Arsenal tu Jak....a mi imamo Problema vec citavu Sezonu....nazalost sta mi smeta, a to je Dinamova i Hrvatska Bolest....da uvjek moramo Jos Gore proc. Shaktar je izgubio 0:1 Samo od Arsenala je da je fulo Penal ali oni znaju cuvat Rezultat. Mi uvjek popusimo Jos 1-2 vise
  • NB86
    15.5k
    Pa ekipa u emisiji ne govori nista krivo,Slavonac86

Ako govore da se trebalo otvorit i pritiskat zadnju liniju arsenala govore najvecu mogucu pizdariju na svijetu, al to je jasno cim ivkovic otvori usta, covjek je ispao s najvecim brojem klubova iz hnl-a, nemre bit trener top kerestineca koliko je antitalentiran za taj posao
  • Nolifer
    9.2k
    Jel pretjerujem ako bih napisao, da želim da smo u HNLu kao Arsenal sada u Ligi prvaka i domaćoj ligi, gdje gazimo i meljemo i da budemo isti takav gard pred našim protivnicima? Od ovih možemo samo nekaj naučit. Borili se jesu, al oni su dimenzija više... Okrenimo se Istri!
  • znajdatevolimja
    192
    Stuttgart izgubi, City pobijedi Club Brugge s puno razlike i umjesto njih smo mi i City u 24? Ili sam samo jako loš matematičar, isprike ako griješim.
  • Vedraca
    71
    Slazem se ....sramota je da Mi ovako Nemozemo igrati i gaziti i dominirati u HNLu!!
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Nekad je bolje i hrabro pokušati pa i "poginuti" nego odigrati ovako pa makar i protiv ovakvog protivnika. Voljeli ili ne Ivkovića u ovome ima potpuno pravo.Krulek

Upravo to. Ja nisam ponosan na 3-0 u utakmici koju igramo bez krila, gdje se uopće ne pokušava igrati nogomet, gdje nemaš šut u okvir tokom utakmice, gdje slaviš korner ko penal itd. Cijeli plan je bio da se primi manje od 5-6 pa da se može reći kako se eto nije doživjela katastrofa i kako je Arsenal ove sezone dobio i jednog Citya 3-0 ili nešto u tom stilu.

Pa Dinamo je prije 10 godina pobijedio Arsenala. Taj Arsenal je isto bio drugi u Premiershipu. Ok, to nije normalno niti svakodnevno ali se pokušalo i uspjelo. Danas nismo ni pokušali. Radije bih da smo izgubili 7-1 ali da smo pokušali igrati nego što smo pokazali ovaj ''izgubit ćemo ali važno da primimo manje od 5 golova'' mentalitet. Naši igrači zadržavaju igru pri 2-0 u 80. minuti. To mi je neugodnije nego da smo primili 7-8 komada jer se tu pokazuje sa kakvim stavom se išlo u ovu utakmicu.

Nije rezultat neuspjeh nego stav to jest predaja bez uopće pokušavanja da se igra nogomet. Ivkovića i Samovojsku možete mrziti jer su prije 50 godina igrali za Zvezdu ali ovdje su potpuno u pravu.
  • Crni86
    7.3k
    Ovdje ima ekipe koja ce srat nakon 3:0 proriv arsenala koji je trenutno drugi u najjacoj engleskoj ligi. Uz too smo jos igrali bez nasa 3 najbolja igraca te nam se ozljedio dosadasnji stup obrane. Kao secer na kraju ovo je treneru prva sluzbena utakmica.

Zaboravite araenal, nasa utakmica tjedna je protiv istre u subotu. Danas je bilo bitno izac muski, agresivno i ne zavrst kao protiv bayerna. Procitajte koliki budget ima arsenal, a koliki dinamo. Pa onda filozofirajte i budite pametni i dalje. Dajte malo realnosti.
  • Paggini
    34.8k
    Radije bih da smo izgubili 7-1 ali da smo pokušali igrati nego što smo pokazali ovaj ''izgubit ćemo ali važno da primimo manje od 5 golova'' mentalitetMaksim Maksimirski

Je, sjećam se svih tih "bravo decki, pokušali ste igrati" komentara nakon Bayerna.
  • Davieboy86
    342
    Neka mi hrvatski Delija i senilni Vojska odg koliko je to Arsenal primio golova u LP na Emiratesu? Klosari mrtvi pun mi je kufer takvih Managera Stoljeca.
  • NB86
    15.5k
    9 od 10 profesionalnih trenera bi izaslo u srednjem ili niskom bloku protiv arsenala s ovakvim dinamom, sve ostalo je samoubojstvo i ridikuliziranje kluba u kojem radis
  • Ere86
    100
    I protiv Istre će bit naša kalvarija. Ja ne vidim nikakva rješenja u našoj igri...
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Je, sjećam se svih tih "bravo decki, pokušali ste igrati" komentara nakon Bayerna.Paggini

Ništa, onda igrat sa 11 igrača u svojih 20 metara, prijeći centar 3 puta tokom utakmice, slaviti prvi korner u 70. minuti ko penal i biti ponosan jer se izgubilo manje od 5-0. To je recept!
  • njurci10
    43
    evo me, uspoređuje s arsenal i HNL
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.