• Crni86
    7.3k
    dobro da si to procijenio protiv druge momcadi najbolje lige na svijetu.

Istra je tu negdje, u par deka su sa arsenalom. Ipak je blagojevic bolji od ricea.
  • NB86
    15.5k
    70. minuti ko penal i biti ponosan jer se izgubilo manje od 5-0. To je recept!Maksim Maksimirski

Pa je, recept je ne unistit psihicki momcad, danas se trebalo koncentriranije nakon 1:0, eventualno izgubit 2:0 i s time treba bit zadovoljan, em je bitna gol razlika u natjecanju em je to najrealnija strategija ako hoces i izvuc povoljan rezultat, jer ako na poluvremenu gubis 4:0 tu je teže izvuc rezultat nego ako je 1:0 zar ne ? Zasto ne igrat bunker do 80.-e i na 1:0 onda probat nesto, ili ako bog da na 0:0, sta mislite kako druge ekipe u gostima na etihadu i emiratesu uzimaju bodove, pratite li vi uopce nogomet ili samo lupate bezveze ?
  • tp1997
    922
    Spavanje kod prvog gola, neulazak u offside zamku na vrijeme kod trećeg, nespremnost i sporost nemaju veze s time zove li se igrač Havertz, Trossard, Fruk ili Livaja.

Na -7 smo. Iza dviju ekipa. Ne jedne. Prestanite se ponašati kao da ćemo se samo tako prošetati HNLom.
  • njurci10
    43
    je u pravu si, fruk Livaja i svi ostali će nas izmasakrirati, do kraja HNLa ako budemo imali 2 pobjede bit će dobro :rofl: :rofl:
  • veselko tenžera
    3.5k
    nitko ne kaže da je ovo dobro niti ikakva stvar za slaviti. Nijedan normalan Dinamovac to neće napraviti.
    Pričati da je katastrofa jer se nije ušlo otvorenog garda na Arsenal je blago rečeno, budalaština.
  • OsamŠest
    4.4k
    Uz dužno poštovanje svima, svi koji pljujete jednostavno nogomet gledate nekim drugim očima, nerealnim. I bio sam blag.

Ovih 16 igrača koji su danas istrčali na Emiratesu su igrali protiv top 5 momčadi Europe, na njihovom terenu, u trenutku kad je i njima pobjeda važna i potrebna. Njima mogu konkurirati samo ekipe jednake kvalitete, a nema ih puno.

Mi, kao i još nekoliko momčadi u Ligi prvaka, ne pripadamo Ligi prvaka. Koliko god jaki bili, jer Dinamo je imao i jače ekipe, razina i tempo na koji smo navikli (HNL) je preniska za ovakve izazove.

Ovim dečkima je ovo treći trener ove sezone, treća ideja, treća prilagodba. U svega par mjeseci, to nije lagano. Jakirović je razmontiran, Bjelica je na Etihadu 2019. trebao popiti jednak broj golova, ali se sreća osmjehnula. Danas je trebalo biti više. Tottenham se dogodi jednom u 20 godina i to nije realno. A ni ovih 3:0 nije realno, nego nešto više.

Mi smo momčad Europske lige. Kvalitetom individualaca rubna Liga prvaka. 8 bodova nije čudo, nego realna slika. Zašto? Tukli smo ekipe svog ranga, Salzburg i Slovan, i s njima se možemo potući. Celtic al pari. Da u Zagrebu protiv Monaca teren nije bio natopljen i onemogućio Monacu da napravi istinsku i stvarnu razliku kroz kombinatoriku, motoriku, klasu (ukratko, puno jači tempo od našeg), imali bi i bod manje.

Kapa dolje dečkima na odličnoj obrani i svim pokrivenim zajebanim situacijama. Takvu kvalitetu kod Arsenala jednostavno je nemoguće braniti svih 90 minuta. Predobri su za nas i gotovo. Kroz kontre smo probali, ali brzi su, dobro trče i odlično zatvaraju. Pa navikli su na to svaki vikend, protiv trkački moćnijih od nas. Tako je i drugima u HNLu svih ovih godina protiv Dinama.

Bravo za dobru i hrabru utakmicu, bravo Boysi za atmosferu posebno u drugom djelu.

Idemo dalje - subota u 17.30h, Istra na Maksimiru!
  • rokikaciga
    77
    ↪Crni86
    I protiv Istre će bit naša kalvarija. Ja ne vidim nikakva rješenja u našoj igri...
    Ere86

Kaj si ti gledao gospodina savršenog umjesto utakmice onda?
  • ruicosta
    195
    Mi smo DINAMO, ne naftas ivanic.

Nikada, ali bas nikada, se nakon poraza bez upucenog udarca po golu ne smije reci: "Ovo je bilo dobro, nisu nas razbili". Moras teziti zvijezdama i jedino tako pomicati granice vlastitih mogućnosti.

Bilo je dobrih elemenata i tekma je bila u granicama realnih ocekivanja ali nije bilo dobro.
  • TV Serviser
    74
    Samo zaboravit ovo sto prije i spremit se za Istru. Zelim eksplozivan Dinamo i dominaciju svih 90 minuta. Zanimaju me samo ta 3 boda i nista vise!
  • Ivan0302
    729
    šefe ti sereš kao da smo jebeni Bayern pa smo pičkasto izašli, kad si toliki fan udaraca koliko je Borussia imala jučer protiv Bologne udaraca??
    Koliko je Bayern primio od Feynorda večeras, ali tebi je bitno da je Bayern imao 20 udaraca 15 u okvir i izgubio 3:0.
    Pajdo moj rezultat na kraju je sve boli ekipu tuki za statistiku neku.

Edit: malo ljudi budite realni, ne mogu biti zadovoljan, ali nisam ni razočaran. Istra i HNL je mama svega
  • don
    9.9k
    ovo je bila jedina utakmica di smo se morali postavit ovako kako i jesmo, defanzivno da ne uništiš psihički ekipu koja za 3 dana igra važniju utakmicu od ove.
  • tp1997
    922
    Genije, imamo jednu pobjedu u zadnjih šest HNL utakmica. Primamo četiri komada od Osijeka, tri od Lokse, po dva od Gorice i Varaždina, imamo dva poraza od tovara.

Ali ne, nema veze, sve je to slučajno i bude Franjić zacementirao obranu.

Kakvih mi umova ovdje imamo, da je već postalo kontroverzno tražiti da na -7 i trećem mjestu s kojeg lovimo titulu bar za svaku poziciju imamo igrače kojima je to pozicija.

Ma treba i Kangu potjerati, što će nam on, špicu mogu igrati Pjaca i Cordoba, a HNL će se sam osvojiti.
  • Paggini
    34.8k
    Moras teziti zvijezdama i jedino tako pomicati granice vlastitih mogućnosti.ruicosta

Buraz, jebeni Declan Rice vrijedi na TMu više od cijele ekipe Dinama. I ne pričajte kao da smo došli i skinuli gaće - igrali smo niski blok i na kontru. Nije prošlo, prebrzi su, presnazni u duelu, jbg. Sve ostalo su priče za malu djecu.

Da mi odigramo 100 današnjih utakmica, 90 puta bi izgubili, 7 puta navukli X i možda 3 puta pobijedili ako je potpuno naš dan, a njihov apsolutno nije.

To je realnost, jbg.
  • Mihaljević
    11.2k
    3-0, 5-0, 9-2 ili 1:0 isti jebeni kurac, 0 bodova se piše bez ispaljenog metka. Ništa neočekivano se nije dogodilo, izgubili smo. Daj Bože da se svi oporave do Istre.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Pričati da je katastrofa jer se nije ušlo otvorenog garda na Arsenal je blago rečeno, budalaština.veselko tenžera

Ne otvorenog garda, nitko ne kaže da je trebalo napasti Arsenala. Može se igrati defanzivno ali onda izlaziš u kontre sa 5-6 igrača. Mi smo (kao i protiv Dortmunda) igrali kukavički bez krila i jedino je Kulenović bio naprijed oko centra. Drugi se nisu ni pokušavali pridodati niti se pokušavalo igrati nogomet i nešto učiniti prema naprijed. Važno nam je bilo da u svakom trenutku imamo 9 igrača iza lopte. To je toliko papčinski da ne pamtim do ove sezone da se Dinamo ikad tako kukavički postavljao do ove sezone, Dortmunda i Arsenala, pa niti protiv Real Madrida na Bernabeu se nije igralo na taj način. Kad sam još vidio da u 80. minuti dinamovi igrači zadržavaju igru pri 2-0 bilo mi je jako jako neugodno jer takav mentalitet kao klub nikad nismo imali. Gubilo se, primalo se 6-7 golova ali nikad se ovako nije igralo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.