E sad, ako će se država uključiti u financiranje stadiona, brijem da će ga gledati kao nacionalni stadion na kojem igra Dinamo, a ne obrnuto i vjerojatno će imati svoje zahtjeve za imenom... — Paggini
Stari moj, paradoks među navijačima dinama je komičan... ambicije su ogromne, ali kad se pojavi bilo kakva inicijativa koja bi klubu osigurala dodatni financijski impuls, naiđe na otpor... — Eduardo
za nekih 200-300 tisuća godišnje mi se neda sramotit sa nekim glupavim imenom.. — mali M
Potencijal ti ostaju INA, PPD, Met (koji je već sponzor Dinama), HT, Pliva, Medika, A1, Pevex, Podravka, Končar, PBZ, Tifon, Atlantic, E-ON, Zagrebačka pivovara, Strabag, Janaf, Coca-Cola, McDonalds, Nexe, Heineken, Cemex, Vetropack Straža, Ericsson NT, Kamgrad, Unicredit/Zaba. — Bosskovitz
Potencijal ti ostaju INA, PPD, Met (koji je već sponzor Dinama), HT, Pliva, Medika, A1, Pevex, Podravka, Končar, PBZ, Tifon, Atlantic, E-ON, Zagrebačka pivovara, Strabag, Janaf, Coca-Cola, McDonalds, Nexe, Heineken, Cemex, Vetropack Straža, Ericsson NT, Kamgrad, Unicredit/Zaba... nema mi tu nekog imena kojeg bi me bilo sram. Možda bih izbjegao ako mogu Coca-Colu, McDonalds i Podravku, ali ostalo... dajte nam lovu. — Bosskovitz
Imena me ne bi bilo sram, ali logo bi bio problem. — Nema zaleđa Mikića
Gledao sam neto dobiti u 2023. godini: INA ima 224 milijuna, PPD 30m, Met 15m, HT 125m, A1 54m, PBZ Card 123m, SuperSport 95m, E-ON 45m, Janaf 52m... a opet, to može biti prilika i za nekog možda manje očekivanog poput Plive (80m) ili Porsche Hrvatska (33m), ili pak netko kao Cemex (35m) ili Vetropack Straža (33m) koji si to sigurno mogu priuštiti, a ozbiljno bi podiglo percepciju njihovog brenda jer su manje poznati iako ostvaruju neke od najvećih dobiti u Hrvatskoj. — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.