• Logistika
    1.3k
    Da bi se stadion zvao po njemu trebao bi zatvoriti ciklus i vratiti se iz Reala u Dinamo. Nije niti blizu zaduzio dinamo kao reprezentaciju. Nek si ga HNS zove Luka Modrić. Nama je Maksimir . San Siro/Giuseppe Meaza shema.
  • Jaro
    8.8k
    Isto tako nitko ne dodaje "spotify" ispred Camp Nou. To je samo službeni naziv koji se najčešće izgubGOAT

Yep, i meni Dortmind uvijek igra na vestfalen stadionu, nikakvim signalima...
  • mali M
    6.4k
    Koliko znam, neće ni Grad ni država dat novce već sw ide u partnerstvoLudovic IX

kaže on, dok je doslovno prije pet dana išla izjava od ministra graditeljstva da će se raditi u partnerstvu grada i države...
  • modri-kibic
    201

Meni je morbidno davanje imena stadiona, ulica, trgova ili bilo čega po živučim osobama.
  • Jay
    355
    Nemam ništa protiv prodavanja naziva stadiona jer smatram da se time ne gubi duša ni identitet.
    Da se stadion zove Plodine Arena opet ćemo ga zvati Maksimir ili Dinamov stadion, neće nitko reći hej ajmo u subotu na Plodine. Gore mi je kad na prsima nosimo nazive sportskih kladionica, a i na to se navikneš
  • Bosskovitz
    14k
    Jutros su, dok sam se vozio na posao, na Otvorenom radiju imali pitalicu "Treba li novi stadion u Maksimiru nazvati po Luki Modriću?". Nisam čuo sve odgovore, ali od ovih koje jesam, bio je jedan s dalmatinskim naglaskom koji je kroz zajebanciju rekao da ne zna što bi se trebalo dogoditi da se ne zove tako i nekoliko ljudi koji su vrlo izričito rekli da ne treba, a i muški dio voditelja mislim da je bio protiv. Očekivao sam da će na tom uzorku ljudi - ne nužno Dinamovci i radio s nacionalnom frekvencijom - biti puno veća podrška toj ideji, no ugodno sam iznenađen.
  • rokikaciga
    73
    Očekivao sam da će na tom uzorku ljudi - ne nužno Dinamovci i radio s nacionalnom frekvencijom - biti puno veća podrška toj ideji, no ugodno sam iznenađen.Bosskovitz

Jebiga, svima je u sjećanju (heh) ono njegovo "ne sićan se". Koliko god velik bio kao igrač i promotor Hrvatske...to će mu biti mrlja valjda do kraja života.
  • Sajla
    6.7k

vidim da pozorno čitate, ali ste preskočili kad je Eduardo napisao: "Što se tiče spama, sad ću ga pobrisati jer određeni postovi nisu ni smiješni, ni korisni. Tema je ozbiljna i zaslužuje ozbiljnu diskusiju, a ne prebacivanje na razinu sprdnje. Sljedeći forumaš s takvim pokušajem ide pet dana na hlađenje."

vidimo se sljedeći tjedan.
  • Blue98
    763
    Ne bi dao ime stadionu ni po kojem igraču jer to mi stvara dojam da je netko veći od kluba.
  • dd29
    632
    maksimir je fantastično ime za stadion
    i na našem jeziku i na stranim jezicima baš lijepo zvuči taj moćni MAKSIMIR
  • Jurki
    14.6k
    Treba ostati Maksimir i eventualno dodati ime sponzora koji bu to platil... npr: stadion "ime sponzora" Maksimir.
  • Eduardo
    22.2k
    Stari moj, paradoks među navijačima dinama je komičan... ambicije su ogromne, ali kad se pojavi bilo kakva inicijativa koja bi klubu osigurala dodatni financijski impuls, naiđe na otpor... gotovo svaka, ako ne i svaka takva odluka izaziva svojevrsni revolt. Sve nam smeta, a previše olako se zaboravlja da bez dodatnih izvora prihoda klub jednostavno ne može dugoročno funkcionirati na razini koju svi priželjkujemo.

Osvajanje naslova, zadržavanje vrhunskih igrača i kontinuirano igranje u europskim natjecanjima nisu besplatni... ne puni se budžet kluba magijom ni s ljubavi navijača. Kužim da su i tradicija i ponos važni, ali bez prihoda koji dolaze iz "modernih izvora" teško će se napredovati.

Jednostavno se moramo osloniti na stabilan i raznovrstan izvor prihoda bez da nam proračun ovisi isključivo o prodaji igrača i igranju europskih skupina jednog od natjecanja... svi ti snovi o uspješnom dinamu dolaze s cijenom. Moramo biti svjesni šire slike, one van granica HNL-a a to je da se natječemo s financijski jačim klubovima, a to uključuje i donošenje nekih nepopularnh odluka.

Možda bi se trebali zapitati - što zapravo želimo? I jesmo li spremni napraviti kompromis za te ambicije?
  • Jurki
    14.6k
    vani je prodaja imena stadiona sasvim normalna stvar.. i ako to nosi xy milijuna eura - "money for nothing".
    Pogotovo u nasem slucaju kad nam je u danasnjim ozbiljnijim nogometnim okvirima proracun sirotinjski.. i kojeg iovak tesko napunimo. Znamo svi kakva nam je struktura prihoda..
    zato - prodati ime stadiona po mogucnosti za cim vecu cifru.
    Npr: Favbet stadion Maksimir..

Edit: da odem u offtopic, Barcelona je prodala tv prava, vip boxove na xy godina.. a ovde bi zbog dodanog imena na Maksimir neki rezali zile.
  • SAS1987
    15.8k
    Stadion se može zvati po Luki Modriću jedino ako će on biti sponzor. A uz to treba najprije vratiti novac koji je uzeo Dinamu.
  • Paggini
    34.8k
    E sad, ako će se država uključiti u financiranje stadiona, brijem da će ga gledati kao nacionalni stadion na kojem igra Dinamo, a ne obrnuto i vjerojatno će imati svoje zahtjeve za imenom... Tako da mi nije nepojmljivo da će pokušati progurati Modrića...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.