• Logistika
    1.3k
    Da bi se stadion zvao po njemu trebao bi zatvoriti ciklus i vratiti se iz Reala u Dinamo. Nije niti blizu zaduzio dinamo kao reprezentaciju. Nek si ga HNS zove Luka Modrić. Nama je Maksimir . San Siro/Giuseppe Meaza shema.
  • Jaro
    8.8k
    Isto tako nitko ne dodaje "spotify" ispred Camp Nou. To je samo službeni naziv koji se najčešće izgubGOAT

Yep, i meni Dortmind uvijek igra na vestfalen stadionu, nikakvim signalima...
  • mali M
    6.4k
    Koliko znam, neće ni Grad ni država dat novce već sw ide u partnerstvoLudovic IX

kaže on, dok je doslovno prije pet dana išla izjava od ministra graditeljstva da će se raditi u partnerstvu grada i države...
  • Maki85
    141
    Nitko nije predložio da se nazove po Tomaševiću?

Realno gledano, tolike godine ništa nije poduzimano što se stadiona tiče, on dođe na vlast i odmah sagrađena čak 2, zaslužio je da se barem jedan po njemu zove, ako ne i oba.
  • modri-kibic
    196

Meni je morbidno davanje imena stadiona, ulica, trgova ili bilo čega po živučim osobama.
  • Jay
    331
    Nemam ništa protiv prodavanja naziva stadiona jer smatram da se time ne gubi duša ni identitet.
    Da se stadion zove Plodine Arena opet ćemo ga zvati Maksimir ili Dinamov stadion, neće nitko reći hej ajmo u subotu na Plodine. Gore mi je kad na prsima nosimo nazive sportskih kladionica, a i na to se navikneš
12345Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.