• rokikaciga
    2.6k
    Je, daj da pitamo uvijek objektivne engleze kaj misle o Kangi :lol:
  • Nogo
    7.9k
    Što se tiče Dantasa, situacija je nešto kompliciranija. Njegov posrednik je tijekom razgovora u Novigradu izrazio jasan stav kako Dantas na ljeto želi napustiti Osijek. To je njegovo apsolutno pravo, a mi znamo i da nemamo najbolje karte u rukama jer mu na ljeto istječe ugovor", rekao je direktor Vladimir Čohar za Glas Slavonije, dodavši: "No, iako smo svjesni kako Dantasa očito nećemo moći zadržati na duže razdoblje, želimo postići dogovor u kojem bismo ipak nešto zaradili od njegova eventualnog transfera te ujedno ispoštovali i dogovor koji smo postigli s Benficom kad je dolazio. Očekuje nas još jedna runda razgovora s njegovim agentom."
  • Yovitssa
    901
    Moje mišljenje je da bismo svakako trebali uzeti Dantasa, ali mi smrde te okolnosti transfera u Osijek (za igrača njegovog kalibra), mislim da je tu uključeno puno "rikverc" tarifa i sličnih spletki managera. Ali kao igrač, sjeo bi nam ko budali šamar!
  • Laugreano
    4.4k
    Bez ugovora je na kraju sezone, nema Osijek nista s njim vise
  • Droljo
    18k
    Onda treba Osijeku ponudit nešto malo ili maknuti soldin buy back da dođe odmah.
    Al nekak si mislim da naši niti ne gledaju prema njemu.
  • Yovitssa
    901

Ma toga se i bojim, znaš da su slobodni igrači uvijek najskuplji. Au njegovom slučaju ne bih se čudio da je tu još pregršt kojekakvih tarifa za managere...
  • NB86
    16.9k

Zasto bi dolazio odma imas 10 veznih igraca, dok se ne proda baturina i sucic dantas nam je prekobrojan i bzvz bi grijao klupu, vecu korist imamo da odigra nesto ovu polusezonu
  • Crni86
    12.1k
    Čini nam se kako i u Interu znaju da ne mogu Dinamove apetite zadovoljiti baš tako lako, kako "modri" neće zagristi na ponudu od 12 milijuna eura (plus tri milijuna bonusa). Sasvim je jasno kako u Dinamu na to neće pristati. A opet, nastavi li se Sučić razvijati kao do sada, u igru bi se mogli uključiti još neki velikani. Tako da priča s Interom nije gotova, ni blizu. Točnije, kako još uvijek nema službene ponude, ona još nije ni počela...

Hvala Hrvoje na info :smile:
  • Droljo
    18k
    pa ok. Može i tak.
  • BPAM
    202
    Gdje je Luka Ivanušec?
  • Maximo
    797

Navodno mu se ne sviđa opcija da bi mogo i lijevog beka igrat...
  • Haza
    10k
    Dobio sam info koju ću još provjeriti. Sučić i njegov agent navodno imaju pravo na 30 posto odštete od transfera, a mora se platiti i Zrinjskom naknada za razvoj igrača koja je vezana na transfer.
    Pokušava se u pregovorima utjecati da se mali i agent odreknu dijela postotka.
    Očito nije mali imao slučajno mala primanja, nitko ne spominje niti potencira općenito koliko igračima ide postotka od transfera.
    Molio bi bez histerije, ovu ću info dodatno provjeriti, ali evo, čisto da se zna zašto zapinju navodno pregovori (zašto su zapinjali i pregovori oko njegovog ugovora). Isto tako, postotak nije ugradila ova Uprava nego Perasica, ona ga je i dovela preko Zdravka.
  • Omake
    10.1k
    Fode Ballo Toure učini pravu stvar!
  • Izet Hajrović
    5.7k
    Nadam se da dovodimo lijevog beka.

P.S. ovo je random post samo da se otvori nova stranica da mogu vidjeti što pišu Haza i Omake.
  • hardek
    5.1k
    Ne kažem da lažeš ali meni je nepojmljivo da se relativnom anonimusu kojeg si doveo za 200 000 dalo 30% od budućeg transfera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.