• Sajla
    6.7k
    Mikel Arteta: "Lopta u Carabao Cupu je dosta drugačija od one u Premier ligi."NitkoBitan

uf. mi u Turskoj treniramo s adidas loptama, a u HNLu se igra s uhlsport. sad sam se zabrinuo.
  • Krizy
    50.5k
    U Ligi prvaka očito dobro koristimo prilike, dok smo u HNL-u uvjerljivo prvi po kreiranim, ali i promašenim velikim šansama te pogođenim okvirima gola.

• Marc
    265
    Arsenal danas u FA kupu 1:1 pa nakon jedanaesteraca izgubio od Man Uniteda.. treća tekma bez pobjede, a još ih čekaju Tottenham i Aston Villa prije nas.. nadam se da će zadržat ovakvu ne baš bajnu formu.. ne bi bilo loše ići na njih u njihovoj lošoj formi..
  • Omake
    5.1k
    Gabriel Jesus iz Arsenala završio sezonu nakon što su mu pukli prednji križni ligamenti.
  • Mr Anderson
    9.8k
    Milan prvo poluvrijeme dosta loš protiv Coma. Nakon što nisu doma dobili slabašnog Cagliaria, još jednom neuvjerljivi. Ko da su se uspavali nakon odlične utakmice protiv Intera.
  • dzis
    945
    Znaci arsenal bez sake i jesusa
  • ShanKu
    1.3k
    Sterling da ode i u zvezdu, opet bi ga izvukli... u Manchester City igral dva puta protiv Dinama, kod Chelsea dva puta protiv Dinama, evo sad ima šansu i u Arsenalu igrat protiv nas barem jedanput.
    (A najbolje bi mu bilo da dođe u Dinamo... :clap: ideja dobra)
  • Oluja
    4.9k
    mozda i Sterling razmislja- jebote kud god odem uvijek me doceka taj Dinamo i zadaje mi probleme, najbolje da odem k njima i okoncam patnju.
  • Mr Anderson
    9.8k
    Obzirom kakva je Sterling lujka u glavi, sumnjam da se on uopće sjeća da je igrao protiv nas.
  • din
    580
    Jel ima još koji luđak koji ide sam, bez ekipe jer su ostali bez karata? :rofl:
  • recikaj86
    528
    : William Saliba, OUT with an injury for Arsenal today!
    Opala :cool:
  • javolimtebejako
    1.7k
    kako ce im ga baturina utrpat na Emiratesu, neka ostane zabiljezeno
  • Bosskovitz
    14k
    Iz sportskih, nisam provjeravao je li sve točno:

KAKO DINAMO MOŽE PROĆI S 9 BODOVA

7. kolo:
    C. zvezda - PSV 1
    Slovan - Stuttgart 1X

8. kolo:
    PSV - Liverpool 2
    Stuttgart - PSG 2

KAKO DINAMO MOŽE ISPASTI S 11 BODOVA

7. kolo:
    Monaco - Aston Villa 1X
    Benfica - Barcelona 1X
    C. zvezda - PSV 2
    Slovan - Stuttgart 2
    RB Leipzig - Sporting X2
    Real Madrid - RB Salzburg 1
    Celtic - Young Boys 1
    PSG - Man. City 1

8. kolo:
    Lille - Feyenoord X2
    Man. City - Club Brugge 1
    Stuttgart - PSG X
  • Dani Olmić
    765
    7. kolo:
    C. zvezda - PSV 1
    Slovan - Stuttgart 1X

8. kolo:
    PSV - Liverpool 2
    Stuttgart - PSG 2
    Bosskovitz

Pošto je 8.kolo dosta moguce da tako zavrsi moramo danas navijat za Zvezdu
  • Mr Anderson
    9.8k

Radije ispast odmah iz svih kombinacija nego da za cigane navijam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.