• Mr Anderson
    9.8k
    Treba odigrat muški ove dvije utakmice pa što bude. Neću biti razočaran ako ne prođemo. Isto me kalkulacije ne zanimaju. Realno, s obzirom na izostanke, ako dohvatimo koji bod protiv Arsenala i Milana bilo bi senzacionalno.
  • dinamozivivjecno
    2.3k
    Uzimajuci u obzir izostanak kljucnih igraca rekao bi
    da bi jedan bod u 2 utakmice bio uspjeh, ali zadnjih par dana me preuzeo navijacki optimizam pa se nadam da cemo izvuc bod u Londonu i onda za tjedan dana ispisati povijest i proslaviti ulazak u drugu fazu Lige prvaka.
  • Praskaton
    3.1k
    Mozda sam ja lud al nadam se Misicu i Petkovicu za utakmicu protiv Milana.
    S njima imamo nekakve šanse uzet bod(ove).

Sutra realno teško da možemo do pozitivnog rezultata al ocekujem od ekipe da daju sve od sebe,odmorni su,Arsenal u ne bas dobrom nizu i sa par ozljeda.
  • Bosskovitz
    14k

Dobro je dečki, čemu nervoza? Naravno da predstavljaju apsolutno sve svima nama najmrže stvari, ali oni nam uopće nisu konkurencija. Ako njihova pobjeda nas gura u prolazak grupne faze, onda želim da pobijede jer gledam naš interes i nije me briga za njihov. Posve logično.
  • ljmaric
    16
    Gledam sada press konferenciju iz Londona, simultano se prevodi s engleskog, ali na srpski. Ne znam tko je to organizirao, vjerojatno Arsenal, međutim bilo bi dobro da klub reagira na ovakve stvari u LP i da se osigura prijevod na hrvatski jezik.
  • tp1997
    917
    Isto ne znam je li ovo sve točno, ali za sad se sve razvija prema ovom scenariju da ispadamo s 11 bodova :sweat:
  • Dinaminjo
    1.2k
    sa 11 preskocis Stuttgart ili PSG, YB x Celtic
  • Dinaminjo
    1.2k
    Ajmo Marko, zabrenzaj te svabe..

Edit 1:3
  • Os doc do sta
    87
    Na kraju nam stvarno nece bit dovoljno ni 11 bodova
  • Keyser Soze
    11.8k
    Da bi nam 11 bodova bilo dovoljno mora se poklopiti jedan od ovih scenarija:

Stuttgart gubi doma od PSG-a
    Juventus pobjedi Benficu
    Feyenoord izgubi obje
    Celtic uzme max 1 bod u iduće dvije
  • Dani Olmić
    765
    Znaci ako se nista od toga ne dogodi onda ni 11 nisu dosta?

Realno Feyenoord moze izgubit obe a i PSG moze dobit VfB-a… a i Juve Benficu
  • Dr Hofmann
    2k
    Jebi ga, Monaco, Celtic, pa i Dortmund samo jedan bod...Šteta, tu smo propustili priliku za siguran prolaz. Ko ga jebe, u zadnje dvije utakmice još postoji šansa. Nož u zube i udri pa bumo vidli
  • Orc123
    10k
    Mi smo do sad uzeli i vise bodova nego sto smo mislili da hocemo....tak da, sve dalje je ovo sad bonus.....realno na pocetku da nam je netko rekao da cemo uzeti 8 bodova bili bi jako zadovoljni jer je po pocetnim projekcijama 8 bodova bilo dostatno za prolazak dalje....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.