• jedan u nizu
    10.5k
    Bome tek sam sad skuzio raspored Arsenala sljedecih mjesec dana.
    Moram reci da mislim da imamo sansu, jer im je tempo ubitacan.
    u 34 dana imaju 11 utakmica, u prosjeku igraju svaka 3 dana.

01.01. - Brentford (A)
    04.01. - Brighton (A)
    07.01. - Newcastle (H)
    12.01. - Man Utd (A)
    15.01. - Tottenham (H)
    18.01. - Aston Villa (H)
    22.01. - Dinamo (H)
    25.01. - Wolves (A)
    29.01. - Girona (A)
    02.02 - Man City (H)
    05.02. - Newcastle (H)
  • E46
    946
    Jak raspored al samo je nama alibi za neuspjeh igranje svaka 3 dana.. tako da mislim da im to nece predstavljat problem.
  • Jaro
    8.6k
    A gle, Arsenal je redovno od Wengerovih sampionskoh dana s razlogom u prosinac/sijecanj razdoblju padao na PL ljestvici u sezonama kada bi i krenuo dobro i s nadom u naslov... Pazi, 11 utakmica u mjesec dana, trenutno je 5 clanova sireg prvog tima ozlijedjeno...
  • E46
    946
    Pojacat ce se sigurno sad na zimu, nisu pretjerano trosili ovo ljeto, vjerujem da ce sad malo dodat gasa.
  • vjeko1701
    11.2k
    Ne mogu ni oni prijaviti ko ni mi tako da barem za utakmicu protiv nas ovise o trenutnom kadru.
  • jedan u nizu
    10.5k
    ak raspored al samo je nama alibi za neuspjeh igranje svaka 3 dana.. tako da mislim da im to nece predstavljat problem.E46

englezi se vise zale na tempo utakmica nego mi.
    Ne znam koja ekipa moze bez problema odraditi 11 utakmica u 34 dana.

Uz to nemaju nikakvu stanku, nikakav odmor, nikakve mini pripreme.
    Dok se nasi skijaju i naslikavaju, ovi igraju na novu godinu.
  • emilperska
    7.4k

Nakon naše stanke (VŽ) imaju 7 utakmica od kojih je svaka bitnija jedna od druge maltene.
    To nam povećava šanse, ali to je sve i dalje minimalno..
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    Amo mi bez stresa dobit Istru,Šibenik,Goricu i nekako na guzove Osijek i Rijeku vani.
    Ako se to desi možemo spušit 6 komada od Milana i Arsenala i neće me bit briga ni 1%.
    Bez ovih gore pobjeda nećemo imat ovu temu iduće sezone.
  • Majki2111
    3.6k
    Ove godine će trebat manje od 73 bodova za prvaka. Uz par poraza još smo dalje u igri. I dalje biram drugu fazu LP. :smile:

Naslov s manje od 73 bodova i druga faza LP>>>>Naslov s više od 73 boda i ispadanje u grupi LP
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.