• Droljo
    23.3k
    jer Dinamo uništava karijereCif

Samo debilima. Hipotetski.
    Gle. Produži na 5 godina sa 500k godišnje i ima sigurnih 2.5 mil eura debelo prije tridesete. Egzistencija rešena. A zna da dinamu nije u interesu to mu isplatiti nego da se proda.
  • Ivdzo11
    8.7k
    Doznajemo: Kanga u nedjelju stigao u Zagreb, kreću liječnički pregledi pa ide potpis ugovora!

Zagrepčani će berlinskom klubu za novog napadača platiti 1,7 milijuna eura na tri rate (prvu će isplatiti tek na ljeto), a Kanga će imati i razne bonuse za postignute golove i asistencije.
  • emreli21
    457
    ajde konačno da je barem Kanga tu. pa ćemo vidjet kakav je
  • skener
    6.7k
    Nakon 3 dana histerije i novinarskog orgijanja po bonusima koje će imati Kanga, Tironi sada hladno napiše: "Kanga će imati i razne bonuse za postignute golove i asistencije. Ništa čudno, povremeni reprezentativac Obale Bjelokosti nije jedini igrač koji s takvim uvjetima stiže u Maksimiru, saznajemo kako već nekolicina dinamovaca ima slične ugovore."
  • Facke
    7.1k

Mi morame 1,7 miljuna na tri rate placati :monkey:
  • Dinaminjo
    1.8k

Reci uefi zas ne isplati 20 u rujnu?
  • don
    17.4k
    nije jedini igrač koji s takvim uvjetima stiže u Maksimiru, saznajemo kako već nekolicina dinamovaca ima slične ugovore."skener

pljuvanje i gaženje po faci svim dnovinarima koji su pisali o možebitnimoj negativnoj reakciji svlačionice na takav ugovor.

govnari.
  • Crle
    1.3k
    Ak je lakše i mereš zakej ne?

Da mi bog prosti al kaj vas narod muči, kaj imame od tog da im s kešem pljuneme sve?

Nekad si mislim, za kaj je Gubec glavu gubil kad narod prosti ne zna ni kaj bi štel?
  • mlkaskic
    298
    Za mene je transfer Kange financijski odličan za nas i on sigurno može ponovno pronaći svoju staru formu, ako ne i najbolju u svojoj karijeri.

Također je relativno mlad i naš igrač, nije posuđen, može nam pomoć u borbi za titulu i još uvijek otići za više para nakon dvije godine.

Mislim da se gotovo svaki transfer plaća na rate, tako je to u modernom nogometu. Meni se ovo čini kao odličan transfer.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    prvu će isplatiti tek na ljetoIvdzo11

Ovo samo govori da je vjerojatno istina da je s Galešićem nakratko zapelo jer smo htjeli odgoditi plaćanje prve rate, a ne kako su neki tada tvrdili da su to novinarske izmišljotine i da se prva rata mora platiti odmah.
  • emreli21
    457
    bas zakaj bi platili odmah, nema drame. ako su rate zima - ljeto - zima, pa na ljeto buš opet od Lige prvaka ili nedaj Bože Europske lige dobil puno love, zakaj bi sve platio odmah
  • ElDorado
    8.1k
    Pa jeote sve odstete se placaju na rate
  • Peškaman
    8.3k
    Tironi sada hladno napiše: "Kanga će imati i razne bonuse za postignute golove i asistencije. Ništa čudno, povremeni reprezentativac Obale Bjelokosti nije jedini igrač koji s takvim uvjetima stiže u Maksimiru, saznajemo kako već nekolicina dinamovaca ima slične ugovore."skener

Pa to samo našim intelektualcima od novinara može biti čudno,jedan Bilbija u Zrinjskom u BiH ligi ima bonuse za gol/asistenciju a oni se čude za klub koji igra u LP.
  • emreli21
    457
    tu pola profila treba blokirat. ne razumiju se u biznis, a svi nekaj 'misle'. i samo šire paniku, mi smo najgori navijači na svijetu. daleko.
  • don
    17.4k
    Pa jeote sve odstete se placaju na rateElDorado

zašto vas briga to? :lol:

80% transfera u svitu se plaća u ratama, rijetko tko isplati odma dogovren iznos.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.