• Mr Anderson
    9.7k
    Rasprava oko Selahija ko da se radi o kopiji Rodrija. Prosječan igrač koji bi nama dobro došao za rotaciju da rastereti Mišića, a ne "must have"igrač. Neš ti propusta ako ga ne dovedemo
    Dobiti će Pavić više prilika.
  • Miro Vugrinec
    6.7k
    Transfer Sucica u Inter za 15 milijuna i da ostane do ljeta je sasvim dobra opcija za sve 3 strane. Za nas, za Inter i za Peru. Inter je možda i najveći rang u koji možeš otic iz Dinama i to se ne odbija od strane igrača, posebice kad znamo da su i Broz i Kova kao veznjaci iz Dinama tamo prosli čudo.

S druge strane 15 milijuna je cijena koja je odlična za mladog veznjaka koji će sad napunit 22 godine, nema neku statistiku i nije preatraktivan. Petar je odlično se razvio u ovih godinu dvije, pomogao nam puno, ali mislim da iz Dinama kao neka osmica koja ne zabija puno teško možeš otic za vise od 15 milijuna, osim ako imaš 17-18 godina.

Martin vrijedi vise od toga jer je već dokazaniji, ima 100 plus nastupa za nas, svjetski je poznat talent, atraktivniji je, ima bolju statistiku. Ali Pero teško može preko 15 jer i da ponovi ove igre idućih sezonu dvije, on je samo stariji i stariji, sto na tržištu znaci da cijena pada.

Prodaja od tih 15 mil eura u idućim danima bi nam osigurala sredstva za poneki bolji transfer u ovom prijelaznom roku, Pero bi ostao i bio bi motiviran da ode u sto boljoj formi u Inter. Dakle dobra opcija za sve 3 strane i da se to dogodi ne bih ništa rekao upravi. Druga stvar je transfer sada i da odmah ode to bi bilo promašaj, ali transfer od 15 mil uz ostanak do kraja sezone je odlična opcija.
  • Droljo
    11.2k
    Prodaja od tih 15 mil euraMiro Vugrinec

Je ozbiljno podcjenjivanje kluba i reprezentacije! Graniči sa uvredom. Ne bi ga pustio makar otišao đaba kod isteka ugovora.

neka osmica koja ne zabija puno teško možeš otic za vise od 15 milijunaMiro Vugrinec

Dečko koji zabija i asistira u reprezentaciji, ligi prvaka i hnl-u. A to što pretrči kao broz u primeu neću niti spominjati.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    15 minimum plus bonusi I procenat od sljedeće prodaje. I mi se naguzimo svima pa neka se bogami i oni nama. Poštena cijena . U ostalom se slažem sa @Miro Vugrinecosim sa iznosom. To mi se čini premalo i onako kako su već napisali. 12+ bonusi koji možda mogu ićei do 15
  • Jaro
    8.7k
    Miro je uvijek za transfsr, sto prije to bolje... gura narativ "prerastao klub i ligu"....
  • Miro Vugrinec
    6.7k
    Prodaja od tih 15 mil eura
    — Miro Vugrinec

Je ozbiljno podcjenjivanje kluba i reprezentacije! Graniči sa uvredom. Ne bi ga pustio makar otišao đaba kod isteka ugovora.
    Droljo

Dečko je doživio dosta tešku ozljedu metatarzalne kosti i igrači znaju često tokom karijere imati rerupture te kosti ili kosti oko nje. 3 i po mjeseca će na kraju biti out od zadnje tekme sto je dosta vremena i pitanje je u kakvoj formi će biti. Može biti najbolji, ali može mu i trebati vremena da se vrati. U tom slučaju imaš starijeg igraca nego sto je sada, s lošijom formom i manjim hypeom. Pustite te usporedbe s Benkovicem, to je bio transfer u premier ligu, tih 14.5 milijuna u PL u Interu bi bilo 6-7. A rijetko koji igrač iz Dinama ide tamo. Priča se ovdje o 15 milijuna eura kao da je 3 milijuna
  • E46
    1.1k
    a ko je to rekao da je misic u startu ispred njega? Nek dode Selahi i bolji neka igra.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Priča se ovdje o 15 milijuna eura kao da je 3 milijunaMiro Vugrinec

Ali nije ni tih 12 +3 kao 20 i plus postotak i jedno i drugo je razlika skoro 10 mil. Neka nam oni daju beka i 15 milja problem riješen
  • Nogo
    4.8k

Ja se slažem s tvojim postom s time da bih probao bar još 1,2m uzeti i naravno 20% od sljedeće prodaje.
  • Zvonkec
    141
    Transfer Sucica u Inter za 15 milijuna i da ostane do ljeta je sasvim dobra opcija za sve 3 strane. Za nas, za Inter i za Peru. Inter je možda i najveći rang u koji možeš otic iz Dinama i to se ne odbija od strane igrača, posebice kad znamo da su i Broz i Kova kao veznjaci iz Dinama tamo prosli čudo.

S druge strane 15 milijuna je cijena koja je odlična za mladog veznjaka koji će sad napunit 22 godine, nema neku statistiku i nije preatraktivan. Petar je odlično se razvio u ovih godinu dvije, pomogao nam puno, ali mislim da iz Dinama kao neka osmica koja ne zabija puno teško možeš otic za vise od 15 milijuna, osim ako imaš 17-18 godina.
    Miro Vugrinec

Možda je dobra opcija za inter i sućka ali za dinamo nije. Gospon m.v. je isto tako navijao za prodaju sućka u como na ljeto pa se došlo na + 6 milja za 6 mjeseci. Ako je baturina na redu za prodaju na ljeto, a iz uprave je obećano da ovu zimu nema prodaje sučića i baturine kaj se dobiva s ovim transferom? 12+3 nije cifra koja bi ikoga trebala izusti iz cipela. Inter nije klub koji brzo prodaje igrača tako da i eventualni postotak tu ne moramo vidjeti godinama ako i ikad. Rečeno je da su financije posložene, titulom dobivamo i pare od lp, koji je razlog skakati na prvu ponudu za dečka koji je sa 20 godina redovni reprezentativac, strijelac, asistent i u repki i lp i cijena mu može samo rasti. 12+3 bumo dobili za njega i za godinu dana kada će jedan Vrba ili pavić biti spremniji uskočiti u njegove cipele. Ovakva prodaja je modus operandi braće dalton s tim da bi oni izvukli koju milju više (za svoj džep naravno da nebi bilo zabune)
  • GOAT
    1.7k
    Na ljeto su pricali kako za Sucica necemo dobit vise od 10mil a eto sad se vrti prica da moramo bit zadovoljni i sa 14-15.

Cijena raste a mi se konstantno podcjenjujemo, ali kad bude falilo novca za pojačanja nemojmo plakati. Hnl klubovi su poceli prodavati za vise novca nego prije a mi smo ostali na istome od prije 20 godina i ne znam koliko cemo taj tempo moci pratiti u slučaju da se ne igra liga prvaka
  • Zvonkec
    141
    Džabe miri sve insajderske info kad se evo već drugi prijelazni rok grči da nam objasniti kak je super prodati najspremnijeg igrača u momčadi koji najviše pretrči po utakmici ima završnicu, brzinu, situacijsku inteligenciju na top razini, a iz kluba imamo info da je proračun zatvoren i da ne moramo nikog prodavati????
    Za takvog modernog igrača cijena u najgorem slučaju (osim teške ozljede nedao Bog) može jedino stagnirati, padati neće, pa nema on 24 godine nego 20 ljudi moji, a mislim i da je cannavarova igra idealna za sučića ( manje za baturinu koji voli carinit i nevoli igrat obranu) pa bi cijena mogla i rasti za vrijeme dok pripremamo njegovu zamjenu na neki logičan i organski način
  • rakurs
    600

Ova akcija na 3:28...
    Nadam se da nas ovo čeka ovog proljeća. Kolko tolko zdravi Petko, uz njega Baturina i Ivanušec...Baš mi je u pozitivnom sjećanju ostala njihova suradnja, pogotovo Batija i Ivanušeca.
  • ElDorado
    1.5k
    Ne znam opce kaj nam tak puno znaci do ljeta. Realno kad ga se moze ocekivati? Ako krenemo dobro svpobjedama i igrom tesko ce Cannavaro ubacit igraca koji se tek treba vratit u formu i cekat ga par tekmi. I nije mi bas jasna spika da mu cijena nece rasti?!
  • NitkoBitan
    22k
    I nije mi bas jasna spika da mu cijena nece rasti?!ElDorado

Cijena nece rasti, cijena nece rasti... svugdje ponavljaju kao neki papagaji. 100 puta izgovorena laz ocito postaje istina.

Momak ima 21 godinu, uz dobre igre mu cijena sigurno nece past u ovoj godini.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions