• Jaro
    8.7k
    Pa tipicne managerske/posrednicke price...
  • jakov1
    376
    Benković u Leicester 2018. za čistih 14,5 mil EUR kao igrač koji je miljama udaljen od reprezentacije.emilperska

Lovren, Badelj, Kovačić, Vrsaljko, Mandžukić, Brozović, Sammir, Kramarić, Soudani... To su transferi koje vrijedi uspoređivati, a ne patku od transfera Benkovića. Neki od njih su bili pri kraju ugovora, ali nije mi se dalo istraživati detalje pa usporedi nekog koji je u sličnim okolnostima kao Sučić.

Dečko je doživio dosta tešku ozljedu metatarzalne kosti i igrači znaju često tokom karijere imati rerupture te kosti ili kosti oko nje.Miro Vugrinec

Samo nemoj da Inter ovo čuje.
  • Zvonkec
    143
    pa ja pričam da sučić treba ostati i iduću sezonu u svakom slučaju jedan od dvojca sučić ili baturina. Nismo više trgovačko društvo da si napravimo takvu rupetinu u sredini odjednom. Ugovor im se mora boboljšati bez obzira na duljinu(ako pristanu i na produljenje tim bolje). To je čisto poštovanje prema najboljim igračima u klubu
  • Crni86
    7.3k
    Mislim da se podcjenjuje peru. Svaka cast batiju, ali danas svi zele biti desetke i kad se pogleda talentiranih desetki koje su atraktivne ima na bacanje, dok na drugu stranu radilackih osmica koje su jednako dobre u kreaciji i detrukcije igre je stvarno manjak u danasnjem nogometu. Kao i na svakom trzistu, cijenu definira ponuda i potraznja.

Pogotovo jer danasnji nogomet trazi igrace kao pero (odgovorne, radilice po cijelom terenu, prema naprijed svejedno kvalitetni) vise nego sta traze igrace poput baturine (da svojom carolijom nesto donesu). Nogomet je danas postala igra u oba smjera gdje je jednako vazno koliko se branis i napadas jer napad krece upravo od obrane. Po meni Pero ima jako puno veci potencijal za prodaju od baturine. Na kraju to dokazuje sto se za peru interesiraju atletico,bvb i inter dok bati trenutno ponuda nema. 15 milijuna puno pre malo za ono sta je Pero pokazao ove sezone u ligi prvaka i za repku, pogledajte koje igrace smo prodavali za taj novac prije nekoliko godina kada je vrijendost novca bila puno manja pa cete se slozit samnom.

Nismo u stisci, stojimo okej i nadam se da cemo porucit interu da ne zelimo uopce pocet pricat dok ne ponude minimalno 20 milijuna fiksno pa o postotku i bonusima mozemo razglabat. Imamo idealnu situaciju u ovom trenutku da budemo malo namazani i igramo se trgovca.
  • Facke
    4.8k
    Sucicu je sad uskoro vreme da jde. Sad ima 21 , pocetkem iduce sezone se blizi brojke 22. Kaj treba ga jos zadrzati pa ga me prodali za kikiriki kak Ivanuseca?! Po mene je ove idealne vreme za mladuga igraca da ide. 21/22 taman. Zamjenu bome nasli. Navek sme ju nasli.
  • Zvonkec
    143
    kolko je mamićev modus operandi zaživio u glavama navijača dinama to je strašno. Nismo više trgovina j.d.o.o. nego smo na pragu direktnog ulaska u lp. Kolko bu on izgubio na cijeni po tebi za godinu-godinu i pol? može samo narast. Ovo nije cifra s kojom možemo ić po gotovog igrača njegove vrijednosti s preprodajnim potencijalom i da nam još zatvara dio proračuna. U klubu igrača njegovih karakteristika nema (još, možda bu neko nadošao) a i baturina očekuje transfer na ljeto tako da 2 nosioca rješavaš na ljeto. (Vidli smo kako to izgleda prošlu sezonu ili vidi ajax) Dobro je sučiću kod nas, niš klub nebu izgubil ako ga ne proda još 2-3 prijelazni roka ak neko ponudi cifru nakon koje bi mi bili jači nego prije nje to je druga stvar s ovim nemožemo ni po dalibanobvog rusa
  • Zagi
    8.9k
    Gdje se dijele komadi postotka Sučićevog transfera da i ja počnem navijati sa ovoliko žara da mi klub izgubi igrača?
    Strašno.
  • emilperska
    7.8k
    Baš..

Ove rasprave u Sučiću i ovih pišljivih 12+3 su mi kao povratak u 2015. kad je teta iz računovodstva žarila i palila, a glava bio "menadzer stoljeća". Ovo je isti besmisleni posao za klub kao sto je velik dio poslova onda bio.
    Samo smo sad promjenili vlast, pa je ovo vizionarski..

Tih 12+3 milijuna ce se izgubit u ratama, naknadama, provizijama, a mi cemo za zamjenu dobit Fahd Moufija iz Reimsa..

Ajmo IO! Pokažite zašto postojite drugi put i odjebite svjetskog putnika!
  • Droljo
    11.2k
    prodali za kikiriki kak Ivanuseca?Facke

Nek ode u tim godinama za taj novac i ja sam pre zadovoljan! Šta ti želiš od kluba stari moj?
    Jesi svjestan da bi ti radije uzeo sada oko 5mil više nego da nam ostane još 4 godine skoro i ode za nekih 9 mil kao ivanušec.
  • Medvedgrad
    399
    Pa da, rađe bih da ostane još 4 godine, super igra te 4 godine, i ode za nekih 9 mil kao Ivanušec.
  • Crle
    738
    Ivanušec da je igrao i mogao u Inter ne bi tu bio 4 godine. Tih četiri godine ga je se dosta "trpilo" i čekalo. I kada je proigrao je sam forsirao transfer. Tako da nije skroz usporedivo.
  • Droljo
    11.2k

Nije uopće niti bitno. Bitno je šta ti kao navijač dinama želiš 19.01. 2025. To su ionako samo želje jer mi ne odlučujemo.
    Želiš li sučića u ekipi još 4 godine ili 4-5 mil više danas...
  • Cif
    224
    Sučića u ekipi možemo imati još 3 godine max i onda odlazi badava
  • Droljo
    11.2k

Naravno.
    A postoji opcija produživanja ugovora. Iako je nebitno kad pričamo hipotetski jebo ga ti.
  • Crle
    738
    Ja želim da odluče kako misle da je najbolje. Jer rasprava je ionako na razini da svatko misli nešto svoje. Neki bi 25 m, neki da ide za ovu ponudu, neki za malo više, neki misle da treba još koju godinu igrat i da ga ne pustimo jer imamo love iako nam je budžet veći od dobivenog u LP i drugih prihoda... itd.

Niti znam što uprava i SD misle, niti znam što Sučić želi, niti smatram da znam procijeniti koliko vrijedi. Tako da mi se iskreno mi se ne da donosit zaključke iz novinskih natpisa. Samo mi nije jasno da se ovdje zna bacat toliko negativnog za svaki klubski potez kao da čitam članke sa portala.

Iskreno sam mislio da nismo ni blizu tovara no mislim da sam se fino prevario.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions