• Mr Anderson
    9.7k
    Tete iz računovodstva na Zoni. Samo da kasa radi cangr-cangr.
  • ElDorado
    1.5k
    Mamić je kao najveći uspjeh kluba tumačio prodaju igrača. Uvijek i samo prodaju. Toliko da je smisao postojanja postala sveta prodaja. Meni se cini da je puno navijaca preuzelo taj state of mind. Iskreno mene igraci dinama kada odu iz kluba uopce ne zanimaju i najvise cijenim one koji su ostali. A najmanje one koji forsiraju odlazak pogotovo kao klinci. Sučić je jos ove sezone bio zapravo na rubu prvih 11. I Jakir i Bjelica znali su gurnuti Ademija ispred Suleta. Naravno potpuno nezasluzeno. Zato bi bilo mudro i posteno pojacat mu ugovor kako zasluzuje i da odigra jos sezonu u Dinamu poglavito ako cemo biti prvaci a cvrsto vjerujem u to.
  • Cif
    224
    hipotetski koji igrač bi produžio ugovor ak ga želi Inter?
    S tim da ja ne želim da on ode pogotovo ne za 12+3 idealno bi bilo da ostane još godinu i pol pa da onda ode za veče pare.
  • Jos-Optimus
    3.9k
    S druge strane 15 milijuna je cijena koja je odlična za mladog veznjaka koji će sad napunit 22 godine, nema neku statistiku i nije preatraktivan. Petar je odlično se razvio u ovih godinu dvije, pomogao nam puno, ali mislim da iz Dinama kao neka osmica koja ne zabija puno teško možeš otic za vise od 15 milijuna, osim ako imaš 17-18 godina.

Martin vrijedi vise od toga jer je već dokazaniji, ima 100 plus nastupa za nas, svjetski je poznat talent, atraktivniji je, ima bolju statistiku.
    Miro Vugrinec

Obožavam Baturinu, obožavam, ali tvoje podcjenjivanje Sučića nauštrb Baturine je tragikomično. Petar Sučić je sve što moderan, brz i tranzicijski nogomet traži, on je onaj igrač koji vuče i završava kontre od 50-60 metara, pokriva ogroman prostor i abnormalno je smiren i odmoran u završnici. Ponavljam, mislim da Dinamo ima 2 generacijska talenta, ali da je Sučić taj koji ima veći cjenovni plafon u Dinamu. I da, 15 milja je smiješna i mala cifra za igrača koji je u prvih 11 reprezentacije i koji se dokazao na najvišoj razini. Dinamo za njega može ladno dobiti 25, odgovorno to tvrdim!
  • Droljo
    11.2k
    hipotetski koji igrač bi produžio ugovor ak ga želi Inter?Cif

Onaj koji ima još 3 godine ugovor i kojemu se može uništiti karijera sa trčanjem po maksimiru od 7 do 3 svaki dan do kraja ugovora, pa ak treba spljugat 20 mil neka se spljugaju! Hipotetski naravno.
  • Crle
    751
    Mi želimo kupovati dobre igraĉe, te iste igrače platiti, imati ih godinama, nekako ih dovući da igraju HNL.

I za to nam je potreban vjerojatno veći budžet od sadašnjeg. No realno kako ga popuniti bez prodaje? Sa članova koliko imamo koji daju 20 eura? Sa dobrim dijelom navijača koji će kupiti neku bezveznu majicu jer im je puno dati za orginalnu? Sa posjetom od 10k ljudi? Sa traženjem džabe karata jer si član?

Kada ljudi budu spremni izdvojiti više za klub i time poboljšati prihode onda možda možemo razmišljati na način da ne moramo prodavati. Jer ako jedna sezona bude lošija i prihodi od europe budu manji onda ćemo moći financijski podnjeti sve želje prosječnog navijača.

A ako već gledamo u ta prošla vremena onda je i u redu spomenuti da ne bi o ovome sada razgovarali jer bi Sučić i Baturina već bili prodani.
  • Cif
    224
    hipotetski onda spljugaš tu lovu a i svakog sljedećeg talenta koji neće potpisati za Dinamo jer Dinamo uništava karijere
  • Droljo
    11.2k
    jer Dinamo uništava karijereCif

Samo debilima. Hipotetski.
    Gle. Produži na 5 godina sa 500k godišnje i ima sigurnih 2.5 mil eura debelo prije tridesete. Egzistencija rešena. A zna da dinamu nije u interesu to mu isplatiti nego da se proda.
  • Ivdzo11
    5.2k
    Doznajemo: Kanga u nedjelju stigao u Zagreb, kreću liječnički pregledi pa ide potpis ugovora!

Zagrepčani će berlinskom klubu za novog napadača platiti 1,7 milijuna eura na tri rate (prvu će isplatiti tek na ljeto), a Kanga će imati i razne bonuse za postignute golove i asistencije.
  • emreli21
    172
    ajde konačno da je barem Kanga tu. pa ćemo vidjet kakav je
  • skener
    1.4k
    Nakon 3 dana histerije i novinarskog orgijanja po bonusima koje će imati Kanga, Tironi sada hladno napiše: "Kanga će imati i razne bonuse za postignute golove i asistencije. Ništa čudno, povremeni reprezentativac Obale Bjelokosti nije jedini igrač koji s takvim uvjetima stiže u Maksimiru, saznajemo kako već nekolicina dinamovaca ima slične ugovore."
  • Facke
    4.8k

Mi morame 1,7 miljuna na tri rate placati :monkey:
  • Dinaminjo
    1.2k

Reci uefi zas ne isplati 20 u rujnu?
  • don
    9.7k
    nije jedini igrač koji s takvim uvjetima stiže u Maksimiru, saznajemo kako već nekolicina dinamovaca ima slične ugovore."skener

pljuvanje i gaženje po faci svim dnovinarima koji su pisali o možebitnimoj negativnoj reakciji svlačionice na takav ugovor.

govnari.
  • Crle
    751
    Ak je lakše i mereš zakej ne?

Da mi bog prosti al kaj vas narod muči, kaj imame od tog da im s kešem pljuneme sve?

Nekad si mislim, za kaj je Gubec glavu gubil kad narod prosti ne zna ni kaj bi štel?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions