• Teofil Kateran
    1.6k
    Mlad je, mislim da je i dalje zadovoljan ovdje i da mu se ne žuri van. Mislim da ne može ništa izgubiti ako ga se proda za godinu-godinu i pol. Može samo napredovati, pogotovo ako izborimo direktan ulazak u Ligu prvaka ove godine. Ako bi otišao npr. na zimu mislim da bi bio još kompletniji igrač nego sada.
  • emreli21
    164
    nije, barca ga htjela kao slobodnog igrača, pa mu nudili velik ugovor. ali otišao za još više u saudijsku.
  • CastAway1986
    2.4k
    opet dolazimo do njegovog ugovora gdje je jedan od najslabije plaćenih igrača, misliš li da ga možeš zadržati još dugo a da ti igra za te novce i da njegov menadžer neće zahtjevati više! 15M i bonusi je cifra oko koje će se sigurno složiti obje strane
  • ElDorado
    1.4k
    Ponovno smeće od članka Olivarija oko Kange. Pa šta je tim ljudima??!!
  • emreli21
    164
    devet igrača dinama trenutačno imaju ugovor gdje dodatnu lovu (bonuse) dobivaju temeljem učinka. Petković prvi. ne znam zašto se okomili na njega
  • NitkoBitan
    22k
    opet dolazimo do njegovog ugovora gdje je jedan od najslabije plaćenih igrača, misliš li da ga možeš zadržati još dugo a da ti igra za te novce i da njegov menadžer neće zahtjevati više!CastAway1986

Pa menadzer mu je pristao na taj ugovor. Cini mi se da se vise ide na smjer (sa menadzereve strane) inzistiranja na transferu nego na povecanju ugovora. Ako se izjalovi transfer nek mu se poveca ugovor i to je to.
  • emreli21
    164
    ma ima sučić više od 6000 eura mjesečno koliko se piše. to jednom izašlo u medijima, svi to prihvatili odmah kao činjenicu. pljujemo novinare stalno, a kad nešto napišu držimo se toga kao da je to neka svetinja.
  • CastAway1986
    2.4k
    pa to i ja mislim i govorim jer sam tako načuo ! Menadžer navodno nije inzistirao na novom boljem ugovoru a zauzvrat je tražio da se igrača pusti u slučaju zadovoljavajuće ponude ! Neznam koliko si upoznat s njegovom agencijom ili menadžerom ali mene nebi cudilo da inzistiraju na transferu što prije
  • Mlađi referent
    12.4k
    Treba u kalkulaciju ubacit i koliko će Kanga struje, vode i interneta potrošit dok je u prostorijama kluba.
  • Orc123
    10k
    Po meni 15 mil + neki bonusi + postotak je sasvim dobar novac.....treba biti realan...

Ja bi u takvim transferima rađe dobar postotak nego jednokratno par milja vise....dugorocno kao i s Olmom i Gvardiolom mozemo imati puno vece koristi...
  • E46
    1.1k
    upravo to, decko ima godinu dana nogometa u Dinamu, nije jos pokazao puni potencijal i nije se razvio do kraja, treba vidjeti isplati se cekati ga da se razvije ili sad uzeti 15 + bonuse i postotak od transfera. Iako kad razmislim ja ga ne bi prodao za te novce samo zato sto je za skoro slicne novce vuskovica uzeo tottenham ili palaversu city.

Edit:vidim da je vuskovic otiso za nekih 7 milja al uzeci u obzir da nije nista igrao i da je otisao sa 18 god to je ta cijena, jos prije 7 godina..
  • don
    9.7k
    gledaj ovog našmrkanog dlovirarija kako nastavlja sa pumpanjem članaka.

e da ga oće netko pljunut uživo da bi mu isto onoliko koliko će Dinamo Kangi za asistenciju.
  • Jaro
    8.7k
    u slučaju zadovoljavajuće ponudeCastAway1986

Ima ugovor do 2028. Što je zadovoljavajuca ponuda odlucuje iskljicuvo klub. Mene zaboli jednog dana kad ode, hoce to bit za milju, dvije, pet, petnaest ili 55. Ono kaj ja ocekijem da nakon njegovog odlaska (i bilo kojeg drugog transfera - ulaznog i izlaznog) momcad bude po mogucnosti bolja, jaca nego prije. Kako? E to je posao uorave i sd-a...
    Ne zelim situaciju gdje "smopuni ko brod" a tambura nas ko stigne ili se mucimo u HNL dok se hvalimo sa desecima milja prihoda.
  • Ivdzo11
    5.1k
    Lijevi bek Celtica Valle ide u Como
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions