• blue heart 72
    2k
    Na koju foru mogu Inter i Suki sve dogovoriti, pretpostavljam bez suglasnosti Dinama, ako znamo da Suki ima važeći višegodišnji ugovor sa Dinamom?
  • Niko1986
    671
    Rađe u tih 6 mjeseci uigravati novog igrača na toj pozicijiZagreb1992

Ili možda u tih šest mjeseci koristiti igrača bez kojeg smo se u prvom dijelu sezone raspali.
  • veselko tenžera
    3.4k
    Ako Sučića ljetos nismo prodali za 9-10 milijuna, sad kad se dokazao u LP (i u reprezentaciji pokazao da je budućnost) bi stvarno bilo smiješno pristati na ispod 20. Čak i da on inzistira na transferu, znajući da se ne radi o Monopoly novcu.

Inače, nepotpisivanje novog ugovora s njim i Baturinom (praktički poruka da je klub za transfer na ljeto) Rile -40% i situacija Mikić (čitaj Škegro) pa i nedovođenje skoro pa nijednog traženog igrača Jakiru mi izgleda kao lagano distanciranje od ljudi bliskih onome čije se ime ne spominje. I to je skroz u redu potez, neće biti mira dok njegovi pipci budu u klubu. Druga je stvar što se na igrače emotivno gleda s navijačke strane, ali u potpunosti podržavam čišćenje situacije s izvlačenjem maksimalne koristi za Dinamo.
  • Boycie
    1.9k
    Valjda je i Roko Simic dao neke insajderske info za Kangu. Trenutno Cardiff - Swansea na Areni 5. Teska tarabetina od nogometa.
  • Crni86
    7.2k
    bilo je realno za ocekivat ga jako brzo opet na tamnoj strani haha ali inace ga ne podnosim pa eto da me barem jednom ugodno iznenadio.

Uf odlazak sucica…. Strah me iskreno. Mi nemamo ni jednog igraca koji ga moze odmjenit, niti jedan nas vezni ne radi toliko koliko on za ekipu. Pa sad cu onda biti mozda opet dosadan, ali na ljeto se nadam onda nekom igracu ala selahi.

Nadam se samo da necemo i batija onda na ljeto prodat jer onda smo stvarno osakaceni. Ja sam ocekivao prodaju batija na ljeto, a pere onda za godinu dana.
  • NitkoBitan
    22k
    Inter i Sučić sve dogovorili, sada se čekaju Dinamo i Inter.Niko1986

Kako se moze dogovorit ako nije u zadnjih 6 mjeseci ugovora? Mislim ako smo mu mi dali suglasnost za dogovor pucali smo sami sebi u nogu.
  • Crni86
    7.2k
    trazis dopustenje kluba, da li mozes pregovarat s igracem dok se ti pokusavas dogovoriti s klubom.

Da se na kraju klubovi ne bi dogovarali dva tjedna uzalud.
  • Niko1986
    671
    Zar stvarno mislite da klubovi čekaju da se dogovore s drugim klubom prije nego što kontaktiraju igrača?
  • Filip Međimurje
    29
    Da, ne bi smjeli pregovarati bez pismenog dopuštenja Dinama ako slijede pravilnik, a znamo kak se slijede pravilnici u visokom biznisu :sweat:

Članak 18. stavak 3. link

"Klub koji namjerava zaključiti ugovor s profesionalcem, a prije stupanja u pregovore s tim profesionalcem, mora o tome pisanim putem izvijestiti igračev sadašnji klub. Profesionalac je slobodan zaključiti ugovor s drugim klubom samo ako je njegov ugovor sa sadašnjim klubom istekao ili će isteći u razdoblju od šest mjeseci. Za svaku povredu ove odredbe izriču se odgovarajuće kazne."
  • Omake
    5k
    vjerojatno ista šema kao lobisti u americi. Dogovoris sve s posrednikom i on proslijedi klubu. Posrednik može biti Marica što živi u stanu do Pere.
  • CastAway1986
    2.4k
    očajan nogomet ali evo Cardiff trpa
  • blubach
    722
    Inter i Sučić sve dogovorili, sada se čekaju Dinamo i Inter. Prva ponuda Intera bila je 12+3 milijuna, što je Dinamo odbio i traži više. Sigurno će ostati do ljeta u Dinamu, to je želja i Sučića i kluba. Da dodam, Dinamo će vjerojatno tražiti nešto u rangu 15+ milijuna i postotak od iduće prodaje. Zato se i nije radilo na novom ugovoru sa Sučićem jer čovjek 99 % odlazi.Niko1986

Heh, neki će sad vrištat, čupat si kosu i laprdat "ništa ispod 20-25m,aaaaaa!!!"
    15m i 20,25% od sljedeće prodaje je realno. I dalje nekima nije jasno da odlazi iz Dinama van, a ne Real Madrida...
  • NitkoBitan
    22k
    Da se na kraju klubovi ne bi dogovarali dva tjedna uzalud.Crni86

Ajmo s logicke strane. Zar ne bi trebao prvo klub ispregovarat jer je "kompliciraniji" dogovor izmedu klubova nego izmedu kluba i igraca, a igracu samo "hintas" koji je klub zainteresiran pa nek si "misli" sa menadzerom. Realno igrac ce se dogovorit u roku keks uzimajuci u obzir objektivne okolnosti (a tak je i bilo na kraju).

Ovako se igrac dogovorio (bez znanja maticnog kluba?) i dovodi Dinamo u neugodnu situaciju gdje cemo mi biti babaroga jer odbijamo transferirat igraca (pod odredenim "slabasnim" uvjetima) koji je vec sve dogovorio sa zainteresiranim klubom.

Kao sto sam vec rekao jucer za mene je ovo procitana knjiga i uobicajena shema relacije igrac/menadzer prema maticnom klubu. Uvijek neka nezadovoljstva ili pritisci (bilo blazi ili tezi). Sve bi se ovo izbjeglo da se pusti prvo klubove da se dogovore.

Postoji opcija gdje smo mi dali dozvolu Sucicu za pregovore sa Interom ali je meni to bezveze jer smo tako vise manje unaprijed potpisali da cemo ga prodat tamo. Kaj ako sleti bolja ponuda drugog kluba? Opet cemo naivno ispast zloceste baba roge jer bismo igracu zeznuli dogovor.
  • Droljo
    11.2k
    Heh, neki će sad vrištat, čupat si kosu i laprdat "ništa ispod 20-25m,aaaaaa!!!"
    15m i 20,25% od sljedeće prodaje je realno
    blubach

Realno je prodati reprezentativca hrvatske i to veznjaka za istu lovu kao i benkovića? U kojem to svijetu?
  • blubach
    722
    Realno je prodati reprezentativca hrvatske i to veznjaka za istu lovu kao i benkovića? U kojem to svijetu?Droljo

U ovom, vidjet ćeš do kraja roka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions