• emilperska
    7.8k
    Prvotimca Dalčićeve repstacije prodati za 15 mil EUR je kriminal..

Nadam se da ce IO stopirati sve takve ideje i fiksacije Dubravke Šuice na mjestu takozvanog sportskog direktora..
  • NitkoBitan
    22k
    Sigurno će ostati do ljeta u Dinamu, to je želja i Sučića i kluba.Niko1986

Ako je istina to ..bez pola beda mu dati minute sa klupe i tu tražiti zamjenu za njega...Rađe u tih 6 mjeseci uigravati novog igrača na toj pozicijiZagreb1992

Sucicu ce proljetni dio sezone do pocetka travnja bit rehabilitacija, znaci ozbiljno mozemo racunat na njega tek u finisu prvenstva.

Ne znam, meni je to jos nekako premalo koliko je igrac dao za nas. Kaj jedna dobra sezona i arrivederci? Pa nismo vise import export poduzece. Ostavio bih Sucica do kraja kalendarske godine na posudbi (ako ga vec bas trebamo prodat ovo ljeto). Sad da ga na zimu prodamo i kao ostavimo na posudbi da se kod nas oporavlja od ozljede... Uostalom too much je da u istoj godini ostanemo i bez Sucica i bez Baturine.
  • don
    9.7k
    Ovako se igrac dogovorio (bez znanja maticnog kluba?)NitkoBitan

kako ti znaš da je bez znanja Dinama?
  • NitkoBitan
    22k
    Pa ne znam i zato sam stavio upitnik. U zadnjem dijelu upisa sam se referirao na slucaj da je pregovarao uz znanje kluba.
  • CastAway1986
    2.4k
    S obzirom tko ga zastupa nebi me čudilo da guraju da se što prije transfer odradi..
  • Niko1986
    678
    Sučić ne inzistira na transferu. Njemu nije problem ostati u Dinamu. Ali sigurno ti nije svejedno kad znaš da te klub kao što je Inter zove.
  • emilperska
    7.8k
    SD je zajedno sa Zajecom imao fiks ideje prodaje Sučića na ljeto za potencijalnih 9. Tad nije imao nijedan nastup za repstaciju. Nadam se da ce IO opet bit glas razuma i zaustavit ovaj posao koji je evidentno štetan za naš jedini klub..
  • emreli21
    164
    bojim se da za njega nikad nećemo dobit preko 15, nema šanse. Brozović kao veznjak Intera nikad nije dobio ponudu 15 milijuna eura.
  • Teofil Kateran
    1.6k
    Sučić postaje standardni reprezntativac i mislim da ga više nitko neće izbaciti iz prvih 11 jer je zauzeo Brozovićevo mjesto. On još može napredovati u Dinamu i mislim da može dostići puno višu cijenu. 25 milijuna eura za talentiranog reprezentativca s iskustvom igranja u Ligi prvaka u tim godinama uopće ne bi trebala biti nerealna cijena u današnje vrijeme.

15 milijuna je nerealna cijena za Sučića koji bi po meni trebao ostati minimalno do zime. Dečko mi se ni ne čini kao da bi forsirao transfer, a može još samo napredovati. Mlad je i ne treba žuriti, a uvjeren sam da će se itekako osjetiti ako izgubimo i njega i Baturinu na ljeto.

Baturina i Sučić ne smiju otići u istom prijelaznom roku!
  • CastAway1986
    2.4k
    ja se slažem s tobom ali kako ga misliš zadržati do zime?
  • Keyser Soze
    11.7k
    Za očekivati je 15 milijuna + bonuse koji dolaze do 20 i 20% od iduće prodaje.
  • NitkoBitan
    22k
    Kako hahah... pa pod ugovorom je, eto kako. A sto se tice prezivljavanja financijske godine ulazak u LP nam je dovoljan.
  • emreli21
    164
    apsolutno, to je nekako i realnost bez obzira šta bi mi svi htjeli puno više.
  • Praskaton
    3.1k
    Nakon ovakvog prijelaznog roka očekivat pametan potez našeg SD je glupost.Pokazao se kod dolaznih transfera al evo sad vidimo i da ima vrhunski nos za prodat igrača.

Nadam se da ima netko pametan pa da stopira taj transfer.

Hvalimo se zaradom od Lp,nikad veće članstvo,prosjek gledatelja raste,sponzori dolaze...
    Novaca na sve strane a razmatra se prodaja momka koji nije odigrao 20 ozbiljnih utakmica u plavom dresu.

Ni za 10 ni za 15 ni za 20.Prodaja Sučića ove kalendarske godine nebi smjela doći u obzir..
  • Droljo
    11.2k
    Brozović kao veznjak Intera nikad nije dobio ponudu 15 milijuna eura.emreli21

Kako to znaš? Jel nije barcelona nudila 40 ili 50 mil. I real isto?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions