• Izet Hajrović
    3.4k
    Taylor piši kući propalo, ne prihvaćam dolazak na ljeto. Lijevog beka trebamo sad!
  • Pacho
    113

Ali stvar je u tome da su Gvardiol i Olmo otisli u Leipzig i bilo je jasno da nakon par sezona idu dalje u veci klub. Dok bi Sucic u Interu mogao ostati vecinu karijere.
  • NORTE
    13.2k
    Rađe u tih 6 mjeseci uigravati novog igrača na toj pozicijiZagreb1992

Shit of the day!
    Sučić je igračina koje se ne odričeš tako lako, posebno ne na -7.
    Cifra od 12 milijuna eura je gospodarski kriminal.
    15 milijuna eura je minimum minimuma.
  • E46
    1.1k
    Ne kuzim bas ni njihovu politiku, vjerojatno to sto se i ovdje gura bolje domaci igrac nego stranac. Taj Valle je vec sada bolji od Tierneya kojeg dovode a moze biti samo jos bolji.
  • NitkoBitan
    22k
    A i to sa postocima od daljnje prodaje ne znam koliko ima smisla posto uvijek postoji rizik da igrac nece otic za velike novce ili ce otic besplatno. Bolje klasicni bonosi.
  • emilperska
    7.8k
    Ma nemojte se sekirat opće..
    Ove fiks i neboluzne ideje lingvista i svjetskog putnika na poziciji takozvanog sportskog direktora koje nanose potencijalno dugoročnu financijsku štetu u vidu izgubljene zarade klubu, nece proc na IO.
    Nisu na ljeto, nece ni sad.
    Sad imaju jos vise argumenata za srušit odluku..
  • Mihaljević
    11.2k
    Za 12 milijuna mogu dobiti Vrbančića uz pregovore, i to sam najozbiljniji.

Stavljam Dinamo u rank najbolje škole nogometa, Benfica, Ajax i Barcelona. Napišite na googlu "best football academies" u 9/10 članaka spominje se ime Hitrec Kaciana.

Kad smo dobili ponudu od Coma (8 milijuna) , na takve ponude treba reagirati nogom u guzicu, nikako drugačije. U21 Igrač koji ima minutažu u Dinamu i ima oznaku Dinamove akademije ne smije ići ispod 15M€, nikad u životu. A da ne pričam o Sučiću koji je nositelj Dinama a već polako i reprezentacije.

Uzeti ću primjer Ajaxa i njegovih najboljih prodaja zadnje 3-4g godina, F. De Jong, Anthony, Van De Beek, Ziyech... Oni su na njima dobili preko 300M€, a sve su sada teški propaliteti.

Onda uzmemo primjer naših najboljih igrača koji su u to vrijeme označeni generacijskim talentima (Gvardiol i Olmo) Najskuplji stoper u povijesti nogometa i trenutno najbolji igrač Barcelone i na dobili smo sa svim bonusima za njih nešto nešto oko 100M€ ako se svi bonusi uzmu.

Možda i previše serem, ali duša me boli kad napišete da je 15M€ odlično, pa je odlično ali za Inter koji za tu smiješnu sifru dobije instant pojačanje, prvotimca hrvatske reprezentacije i jednu od najboljih U21 osmica u svijetu nogometa.

received-1151913459946291.jpg
    Pogledajte na kakve igrače se plaćaju odštete od 25M+, ovo je slika iz prošlog prijelaznog... Sve "malo jači" igrači 23g+...

Samo uzmite primjer hrvatske reprezentacije i njezine tri medalje od 2018. , 80% ekipe su u nekom djelu svoje karijere nosili dres Dinama, mislim da ima malo reprezentacija koji imaju toliki broj medalja od 2018. a za taj uspjeh reprezentacije najviše je zaslužan isključivo Dinamo Zagreb i njegovi bivši/sadašnji igrači, jebe mi se oce se sa time ko složiti ili ne.

Za 12 milijuna neka dovedu svoga Ćaću žabarskog.
  • Vedraca
    64
    To je sve Istina sto si napisao...moramo pocet dizat Cijene. Dinamovi Talenti su se pokazali kao pun Pogodak za Inter i 15mio u 2025 Godini bi Bio teski Kriminal i Promasaj SD i Uprave. Epska Sramota!!....Za Sucica ovo Ljeto treba 20mio€ Minimum se izkesirat....20+5bonus i 20% to bi bilo to
  • User123
    20
    Za 12 milijuna mogu dobiti Vrbančića uz pregovore, i to sam najozbiljniji.

Stavljam Dinamo u rank najbolje škole nogometa, Benfica, Ajax i Barcelona. Napišite na googlu "best football academies" u 9/10 članaka spominje se ime Hitrec Kaciana.

Kad smo dobili ponudu od Coma (8 milijuna) , na takve ponude treba reagirati nogom u guzicu, nikako drugačije. U21 Igrač koji ima minutažu u Dinamu i ima oznaku Dinamove akademije ne smije ići ispod 15M€, nikad u životu. A da ne pričam o Sučiću koji je nositelj Dinama a već polako i reprezentacije.

Uzeti ću primjer Ajaxa i njegovih najboljih prodaja zadnje 3-4g godina, F. De Jong, Anthony, Van De Beek, Ziyech... Oni su na njima dobili preko 300M€, a sve su sada teški propaliteti.

Onda uzmemo primjer naših najboljih igrača koji su u to vrijeme označeni generacijskim talentima (Gvardiol i Olmo) Najskuplji stoper u povijesti nogometa i trenutno najbolji igrač Barcelone i na dobili smo sa svim bonusima za njih nešto nešto oko 100M€ ako se svi bonusi uzmu.

Možda i previše serem, ali duša me boli kad napišete da je 15M€ odlično, pa je odlično ali za Inter koji za tu smiješnu sifru dobije instant pojačanje, prvotimca hrvatske reprezentacije i jednu od najboljih U21 osmica u svijetu nogometa.

Pogledajte na kakve igrače se plaćaju odštete od 25M+, ovo je slika iz prošlog prijelaznog... Sve "malo jači" igrači 23g+...

Samo uzmite primjer hrvatske reprezentacije i njezine tri medalje od 2018. , 80% ekipe su u nekom djelu svoje karijere nosili dres Dinama, mislim da ima malo reprezentacija koji imaju toliki broj medalja od 2018. a za taj uspjeh reprezentacije najviše je zaslužan isključivo Dinamo Zagreb i njegovi bivši/sadašnji igrači, jebe mi se oce se sa time ko složiti ili ne.

Za 12 milijuna neka dovedu svoga Ćaću žabarskog.
    Mihaljević

Veliki lajk za post, napokon realan pogled toga transfera. Jako me zivcira to umanjivanje i manjak vjere, cijelog naseg naroda opcenito a koji se posljedicno vidi i u pogledu nogometa i transfera. Po cemu su neki Nizozemci ili Belgijci vrijedniji od nas. Neki ce reci jaca liga.. Ljudii, pogledajte proizvod koji Dinamo izbacuje, od zlatne lopte, Olma, Gvardiola, Brozovica, Eduarda i strasno puno igraca koji igraju nogomet na najvisoj mogucoj razini. Ako zelis takvog igraca koji ce cim prede kod tebe s dvije utakmice vec vrijediti x2,x3 e onda nije dovoljno 15 milijuna vec minimalno 5 vise. I to je teski minimum koji je takoder uvredljiv. Ako Sucic ode za 20 milijuna ili manje pa makar bili i bonusi unutra to je podcijenjivanje samih sebe i onda jasno da ni drugi ne mogu vrijediti vise. To je igrac koji se pokazao u lp i repreyentaciji, isto kao i Olmo i Gvardiol dok su bili u Dinamu a vidimo koliko oni vrijede. Igrac koji je dokazao da bez problema prati ritam protiv najjacih protivnika u lp i reprezentaciji te cesto bio medu boljim pojedincima u tim susretima. Moderna 8 ica koja igra u oba smjera, ima bolesne fizicke kapacitete te dobru glavu. Znaci treba kostati 25milijuna+ bonusi. Ako ti je puno, okej hvala i trazidalje. Takvog igraca neces naci ni za 25 mil. I to je jeftino, i tako treba pristupiti kod pregovora. Nema kupca, okej neka igra jos dvije godine u Dinamu i da klubu dobre rezultate i lpz a tih jadnih 15 mil ces moci dobiti za njega i nakon te dvije godine. Dosta je podcijenjivanja samih sebe. Ako se sam ne cijenis, kako ce te drugi cijeniti. Inflacija radi svoje, svakakv skart se preplacuje a mi nase reprezantivce da dajemo za 15 mil. Kako je Shakhtar prodao Mudryka za 70 mln. Politicki transfer, ma da je ne znam koliko politicki, ako Shakhar koji je malo jaci od nas moze toliko dobiti za transfer zasto je nama 25 mln nama puno. Cijeni se i drugi ce te cijeniti!!
  • Vedraca
    64
    nije istina bila je ponuda ManU za Brozovica od 40mio€
  • Etto2006
    28
    Kako piše Index, ode Sučić za 12 mil. plus 3 mil. bonusa
  • NitkoBitan
    22k
    ode Sučić za 12 mil. plus 3 mil. bonusaEtto2006

UŽAS! Polazemo nade u IO. Naravno ako je istina, a ne bi me zacudilo posto su ga bili spremni prodat Comu i za manje.
  • Keyser Soze
    11.7k
    ode Sučić za 12 mil. plus 3 mil. bonusaEtto2006

To uopće nije dogovoreno, to je samo početna ponuda Intera.
  • scooniepenn
    3.7k
    Mi ako Sucica damo za sve ispod 20 plus veliki bonusi sami sebi pucamo u nogu. S jedne strane spustas cijenu svim buducim prodajnim potencijalima, jer se kod nas ocito moze hrvatske reprezentativce dobivati po diskontnim cijenama iz 2010. S druge strane, ako izvjesno na ljeto ode Baturina niti si zaradio neke sulude novce, a istovremeno si se znacajno oslabio.
  • Papastrumf
    13.7k
    Igrac vrijedi onoliko koliko ga je netko spreman platiti. Jedno je odbiti ponudu nekakvog Coma ili Leccea, a skroz drugo Intera, pogotovo ako igrac zeli otici i vec ima dogovorene uvjete.
    Ja bih radije prodao igraca Interu za 15 milja nego nekakvim osrednjim klubovima za 20 jer je renome itekako bitan i za buduce poslove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions