Rađe u tih 6 mjeseci uigravati novog igrača na toj poziciji — Zagreb1992
Za 12 milijuna mogu dobiti Vrbančića uz pregovore, i to sam najozbiljniji.
Stavljam Dinamo u rank najbolje škole nogometa, Benfica, Ajax i Barcelona. Napišite na googlu "best football academies" u 9/10 članaka spominje se ime Hitrec Kaciana.
Kad smo dobili ponudu od Coma (8 milijuna) , na takve ponude treba reagirati nogom u guzicu, nikako drugačije. U21 Igrač koji ima minutažu u Dinamu i ima oznaku Dinamove akademije ne smije ići ispod 15M€, nikad u životu. A da ne pričam o Sučiću koji je nositelj Dinama a već polako i reprezentacije.
Uzeti ću primjer Ajaxa i njegovih najboljih prodaja zadnje 3-4g godina, F. De Jong, Anthony, Van De Beek, Ziyech... Oni su na njima dobili preko 300M€, a sve su sada teški propaliteti.
Onda uzmemo primjer naših najboljih igrača koji su u to vrijeme označeni generacijskim talentima (Gvardiol i Olmo) Najskuplji stoper u povijesti nogometa i trenutno najbolji igrač Barcelone i na dobili smo sa svim bonusima za njih nešto nešto oko 100M€ ako se svi bonusi uzmu.
Možda i previše serem, ali duša me boli kad napišete da je 15M€ odlično, pa je odlično ali za Inter koji za tu smiješnu sifru dobije instant pojačanje, prvotimca hrvatske reprezentacije i jednu od najboljih U21 osmica u svijetu nogometa.
Pogledajte na kakve igrače se plaćaju odštete od 25M+, ovo je slika iz prošlog prijelaznog... Sve "malo jači" igrači 23g+...
Samo uzmite primjer hrvatske reprezentacije i njezine tri medalje od 2018. , 80% ekipe su u nekom djelu svoje karijere nosili dres Dinama, mislim da ima malo reprezentacija koji imaju toliki broj medalja od 2018. a za taj uspjeh reprezentacije najviše je zaslužan isključivo Dinamo Zagreb i njegovi bivši/sadašnji igrači, jebe mi se oce se sa time ko složiti ili ne.
Za 12 milijuna neka dovedu svoga Ćaću žabarskog. — Mihaljević
ode Sučić za 12 mil. plus 3 mil. bonusa — Etto2006
ode Sučić za 12 mil. plus 3 mil. bonusa — Etto2006
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.