• Maximo
    797

Do utorka?! Pa di je zapelo
  • emilperska
    10.9k
    Jel Kangin dolazak sigurna stvar?
    Pitam ljude tu koji znaju vise od mene..
    Vidim da se prestalo spominjat, zadnja vijest o tome je u cetvrtak bila. Svi mi ti kao nes sigurno uzeli, Istra za 7 dana točno :sweat:
  • Maximo
    797

Dečko će taman iz busa na tekmu u prvih 11
  • Mr Anderson
    12.6k
    Lapore piše da smo mi i Rijeka zainteresirani za Bakrara.
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    @Mr Andersonma neka ih je na lageru ,da se nadje. Još će Kule stvarno otići na kraju
  • Droljo
    18k
    beskompromisno rješava neke situacije snažnim udarcemIzet Hajrović

E tooo! Batistuta style! A ne naše špice ak ne pogodi plasirano rašlje golman mu hvata u ruke. Treba nekad i probit golmana. Obožavam špice koje deru punom nogom.
  • Pavinho
    326
    pise taj svasta...rijeka ne placa odstete za igraca, hajduk nema novaca, a mi ga ne zelimo
  • Facke
    6.3k
    Od Bakrara , to vam moren reci nebu nis , evo vam detalji.
    Njeguv klub trazi 500.000 € za posudbu
    3,5 miljuna € otkupne klauzule koja moze bit placena na dvije rate , ako se Bakrar proda u prvoj godini ugovora ide im 50% sledece prodaje , poslje prve godine 25%.

I to oni traziju za igraca teri je zandji put bil u prvih 11 u 6/7 mesecu i zabil ovu sezonu 4 gola u 30+ utakmica.
  • Droljo
    18k

Tak se to i radi.
  • Progressive overload
    239
    Tak se to radi ako ne želiš prodati igrača.
  • austrijanac
    7.5k
    Od Bakrara bi imali koristi kao i od Špikića.
  • Cif
    421
    onda zadnjih par dana Marić nebi ništa drugo radio nego pisao demantije za novinare.
  • sarenicvjetic
    122
    preko nekih svojih kanala sam čuo da Mikic ima zelju nastaviti put u Dinamu, da nije tako vec bi otisao.(logično)
    Eh sad problem je jer se obecavalo od zimskih priprema,tu je igrač posumnjao u ljude koji su u klubu.(logično)
    Stavljalo se špiku na beka,Mohu godinu dana bez utakmica.
    Ugovor koji je kolega Miro rekao i sve sto je rekao po mojim info je točno,ima ponude izvana i iz hrvatske.
    Zamjeriti dečku jer želi igrati nogomet u Dinamu je čista glupost po meni,ja bih to cijenio jer se svak bori za sebe na kraju dana.
    Druga priča su novinski natpisi,ne vjerujem da je tako mlada osoba sposobna organizirat sve ovo ili znati tajming i način istog.
    Sve u svemu,navodno da ćemo decka uspjet dobit,jer bi po svemu sto se prica i desava u ovoj teškoj situaciji za klubu,bio velik i nepotreban gubitak,dali ce biti igrač ili ne,neznam.Ali nitko nije ni rekao da je,osim da želi priliku pokazati se,a znamo što se dešavalo svaki put kad ju je dobio.
  • Hebimir Strašni
    86

U prvenstvu da, a u euro utakmicama di igramo bunkericu pa na kontre bio bi dobar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.