• austrijanac
    5.2k
    Od Bakrara bi imali koristi kao i od Špikića.
  • Cif
    223
    onda zadnjih par dana Marić nebi ništa drugo radio nego pisao demantije za novinare.
  • sarenicvjetic
    2
    preko nekih svojih kanala sam čuo da Mikic ima zelju nastaviti put u Dinamu, da nije tako vec bi otisao.(logično)
    Eh sad problem je jer se obecavalo od zimskih priprema,tu je igrač posumnjao u ljude koji su u klubu.(logično)
    Stavljalo se špiku na beka,Mohu godinu dana bez utakmica.
    Ugovor koji je kolega Miro rekao i sve sto je rekao po mojim info je točno,ima ponude izvana i iz hrvatske.
    Zamjeriti dečku jer želi igrati nogomet u Dinamu je čista glupost po meni,ja bih to cijenio jer se svak bori za sebe na kraju dana.
    Druga priča su novinski natpisi,ne vjerujem da je tako mlada osoba sposobna organizirat sve ovo ili znati tajming i način istog.
    Sve u svemu,navodno da ćemo decka uspjet dobit,jer bi po svemu sto se prica i desava u ovoj teškoj situaciji za klubu,bio velik i nepotreban gubitak,dali ce biti igrač ili ne,neznam.Ali nitko nije ni rekao da je,osim da želi priliku pokazati se,a znamo što se dešavalo svaki put kad ju je dobio.
  • Hebimir Strašni
    28

U prvenstvu da, a u euro utakmicama di igramo bunkericu pa na kontre bio bi dobar.
  • Kia pride
    82
    Ristovskog i Moharamija je trebalo torpedirati iz kluba, RPG prvi desni bočni i Mikić drugi. Mali od RPG-a može puno naučiti.

Btw Kanga je novi stranac, krenu li kola nizbrdo, nadam se da neće, moglo bi biti grdo financijski to sve pokriti. Dobije li Canavaro otkaz, odlazi i Marić ,a novi trener koji će morat spašavat će biti neki Sopić i neće trpiti tolike strance. Onda nas tek čeka kružni tok.
    Meni je puno bolja opcija za špicu bio neko tipa Prevljak, ali valjda SD zna što je najbolje za naš klub.

Bjelica je sve dobro rekao, neće dinamo sa toliko stranaca daleko.
  • skener
    1.4k
    Ristovskog i Moharamija je trebalo torpedirati iz kluba, RPG prvi desni bočni i Mikić drugi.Kia pride

I onda kada se RPG ozljedi pa klinac mora igrati u prvih 11 i HNL i europu onda opet pljuvati po klubu jer nam je rezervni bek junior
  • sarenicvjetic
    2
    Svakako jednog ostavit uz produženje max na sezonu25/26.
    Kroz tu sezonu ces isprobat malog,ak nije dobar dovodis na ljeto novog.
  • Jos-Optimus
    3.9k
    da ljudi kao ti vode klub, mi bi potonuli za pola godine. Sorry, ali torpedirati Ristu i Mohu? Tko bi igrao LP, Mikić, koji ne dominira ni u juniorskoj LP? Daj se skulirajte, sjeli ste svi na Rileta kao da je četnik. Polagana klupa i rotacija da, ali otkantati čovjeka iz kluba koji još može dati je smiješno
  • marcio amoroso
    39k

Dinamo igra ligu prvaka i Dinamo je europski klub. U toj ligi prvaka su bila samo tri kluba koja su imala manje stranaca od Dinama u rosteru. Možeš to provjeriti na stranicama Uefe.

Dinamova udarna momčad danas izgleda ovako:

Nevistić- Gabriel, Galešić, Mmaee, Franjić- Mišić- Cordoba, Bati, Stojković, Pjaca- Petković

To su doslovno tri stranca u prvih 11.

Kad je kolektivno pljuvanje nalaze se i stvari koje nemaju veze sa istinom.
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Kako je to drugacije od onoga sto klub sad radi? Komunicirano je da ce ili:
    1. Ristovski produzit uz 40% manja primanja
    2. Moharrami produzit ili otic besplatno na ljeto

Znaci dva iskusna beka plus Mikic.
  • E46
    1.1k
    ne vrijedi ti objasnjavat. Nije to posao Marica, ima u klubu tko se bavi odnosima sa javnoscu i ko bi to trebao demantirati, ili nema.
  • Crni86
    7.2k
    “I dobili smo odgovor nakon što se Dinamo vratio s priprema. Svi mladi dečki vraćeni su u - juniore! ”

Da sam dozivio da cu jednom i olivarija pohvalit. Prema nekim kvazi novinarima koji se guse u uspjesima dinama, samo je mikic prebacen nazad u juniore. Nadam se da ce se takvi gusit do kraja zivota.
  • sarenicvjetic
    2
    pa kaj sam ja rekao haha isto to
  • Jos-Optimus
    3.9k
    pa sorry, čisto sumnjam da ne bi mogao otići na posudbu kad bi to zatražio, prije bih rekao da njegov menadžer licitira
  • don
    9.7k
    Ristovskog i Moharamija je trebalo torpedirati iz kluba, RPG prvi desni bočni i Mikić drugi. Mali od RPG-a može puno naučiti.Kia pride

jel gledao itko tog Mikića u seniorima pa da donosite takve zaključke? Ako jeste, podilite s nama smrtnicima koji smo ga mogli gledat samo protiv svojih godišta.

juniorski i seniorski nogomet su 2 različita sporta.

ako oće (a oće) potpisat ugovor s Dinamom neka potpiše, ako neće hvala i doviđenja. Ni prvi ni zadnji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions