• Mr Anderson
    9.7k
    Vrijeme je da Marić krene rješavat transfere i u suprotnom smjeru. Tu ne mislim na Baturinu i Sučića koji su tražena roba. Svi samo kukaju za pojačanja, treba kupit ovog, treba kupit onog, a malo tko razmišlja da mi imamo previše igrača na sisi. Po meni nema potrebe dovoditi lijevog beka ako nikog ne prodamo iz defanzivnog dijela (Perić, Perković, Moharrami, Bočkaj...), ne vidim potrebe ni za Ivanušecom ako nijedno krilo ne prodamo (Hoxha, Špikić, Menalo...). I u vezi je gužva. Sve to košta i treba malo prorijediti. Usput se oslobađa prostor i za mlađe igrače.
  • Dendle71
    144

Neznam da li je nekome upalo u oko kolko mi sada u ekipi imamo 6 "francuza" (tu trpam i mmaea) . Pa ima ih u momčadi više neg domačih. To je po meni potencijalno "problematična" situacija u svlačionici. Postoji u švabiji ona stara da je više od 2 brazilca ili 3 balkanca previše u jednoj svlačionici :grin: . Nadam se kod nas nebude neka nova o previše francuza. :grin:

Prvi dio tvog upisa (6 «francuza») sam donekle shvatio. Ostatak mi je nejasan.
    Koliko ima “naših”? Koji su to točno naši?
    Kaj je to točno potencijalno « problematična” situacija u svlačionici?
    Kakve veze imaju 2 Brazilca i 3 Balkanca u švabiji (kaj je švabija?) s naših 6 «francuza»? Kakve probleme prouzrokuju 2 Brazilca i 3 Balkanca u svlačionici a kakve 6 „francuza“?

Ja jesam malo spor, glup i naivan ali mislim da sam donekle shvatio na kaj ciljaš ali daj molim te budi malo precizniji. U čemu vidiš problem? Kako bi taj problem mogao utjecati na momčad i klub i kako bi to sve onda moglo utjecati na rezultate? Pretpostavljam da misliš na neki negativni razvoj. Da li imaš možda neku ideju kako bi se eventualni problem kojeg ti vidiš mogao spriječiti unatoč tome sto imamo 6 „francuza“?

Ovaj tvoj upis nema nikakve veze ni potrebe ako ne obrazložiš malo situaciju I elaboriraš potencijalne probleme pa da se onda možda razvije pametna i zanimljiva diskusija.
  • keppi
    277
    Osobno Ivanušeca više vidim u veznom redu.
    Baturina je u prvom dijelu sezone bio preforsiran i na kraju prvog dijela sezone totalno iscijeđen. Stojković je sada odlično krenuo, ali ipak kod njega ne još primjećujem konstantu igara i od njega očekujem svakakve amplitude u formi.
    Ivanušec bi svakako bio dodana vrijednost. u trenutku odlaska bio je naš, prema formi ponajbolji igrač.
    Mora se uzeti u obzir i mogućnosti eventualnih ozljeda kada trebaš prave zamjene.
    Mi smo prošli naslov po meni i uzeli zbog širine kadra. Ako se sjećate nešto je riješio Brodić, nešto Kule...a bilo je razdoblja kada po 3-4 kola nisu niti ulazili u igru. Max je bio za otpis do Betisa, Hoxha je proigrao u završnici, pridonio je Vidović, Kaneko nas je jedno vrijeme nosio, Petko riješio dole u Splitu....i tako...
  • Mr Anderson
    9.7k
    Vjerojatno je kolega mislio na opasnost od stvaranja klanova. Logično je da će se igrači koji pričaju isti jezik više družiti, ali to ne mora nužno značiti da će stvoriti neki klan. Ovo za Brazilce, to je neko opće mišljenje o njima, ne samo u Njemačkoj. Na kraju sve je na treneru i stožeru da drže zajedništvo u svlačionici i ne dopuste klanove.
  • Jos-Optimus
    3.9k
    aj ne kakaj grammar nazi, čovjek je postavio legitimno pitanje, ako nisi čuo za "pravilo 2 Brazilca" nije ti dečko kriv
  • Yovitssa
    824
    Ako će Hoxha biti u svom primeu i Stojković postane Cannavarov miljenik. Mi realno uz Pjacu i Baturinu i nemamo baš mjesta za Ivanušecaemilperska

Za Ivanušeca u ovom Dinamu ima mjesta, Makar i na lijevom beku...
  • Orc123
    10k
    Znaci danas ocekujemo lijecnicki Kange i potpis tokom dana....
    Isto tako ocekujem Taylora ukoliko Celtic dovede ovog iz Arsenala. Nadam se da ce pobijediti YB i nakon toga pistiti Taylora u Zg......
  • Nogo
    4.8k
    Za kraj smo pitali Cannavara je li zadovoljan s ovim rosterom igrača, na kojim pozicijama treba neka nova lica. Je li to napadač, lijevi bek? Tu je ipak ostao zakopčan..

- Pričao sam sa sportskim direktorom i Upravom, oni znaju što nam treba. Radimo zajedno na tim stvarima i sad čekamo - zaključio je Fabio Cannavaro.

Mariću, kreni rješavati stvari.
    Ulazne i izlazne :wink:
  • Dendle71
    144

Sorry?
    Ja ne vidim nikakvo pitanje u postu !
    I ne, nisam čuo za « pravilo 2 Brazilca ». Očito sam jedini jer vidim da nema kluba na svijetu s dva ili vise Brazilca u timu.

Ali eto, bit moga upisa je u stvari bila da se ukaže na manjkavost dubine u postu te da se pokusa poboljšati kvaliteta upisa i razvoj kvalitetne komunikacije na zoni (koja se bas srozala). Nisam ja neki pozitivni primjer, slažem se. A bogami nisi ni ti.
  • Jos-Optimus
    3.9k
    nema pitanja, samo sam ti rekao se**š, idemo dalje
  • Mr Anderson
    9.7k
    Ali eto, bit moga upisa je u stvari bila da se ukaže na manjkavost dubine u postu te da se pokusa poboljšati kvaliteta upisa i razvoj kvalitetne komunikacije na zoniDendle71

:lol:
  • Dendle71
    144

Isuse! Koji tuki meni ovo treba!
  • Crni86
    7.2k
    dugorocno gledano svakako, za ovu polusezonu sta se mene tice nek imamo i 40 igraca pa neka se kadar i viskovi prekrojavaju na ljeto.

Nemamo niti jednog lijevog beka, to sta imamo 10 stopera i 10 osmica, nije razlog da se ne dovede lijevi bek. Ista stvar i sa pravom sesticom.

Isto tako da li treba prodat hoxhu da ivanusec dode na posudbu od 6 mjeseci. Znaci na ljeto kada luki istekne posudba bi trebali onda ici jos po jedno lijevo krilo. Pitanje je da li cemo moc privuc za slicne novce kvalitetu koja ce biti barem kao hoxha ili visa.
  • NB86
    15.3k
    Relativno normalan članak ničote o kangi, nadam se da ce danas bit sluzbeno predstavljen
  • keppi
    277
    Nema nikakvog infa dali je uopće došao u Zagreb.
    Nadamo se da nema nekih zdravstvenih problema, to bi nam zbilja u ovome trenutku bila šaka u oko.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions