• Jos-Optimus
    3.9k
    aj ne kakaj grammar nazi, čovjek je postavio legitimno pitanje, ako nisi čuo za "pravilo 2 Brazilca" nije ti dečko kriv
  • Yovitssa
    826
    Ako će Hoxha biti u svom primeu i Stojković postane Cannavarov miljenik. Mi realno uz Pjacu i Baturinu i nemamo baš mjesta za Ivanušecaemilperska

Za Ivanušeca u ovom Dinamu ima mjesta, Makar i na lijevom beku...
  • Orc123
    10k
    Znaci danas ocekujemo lijecnicki Kange i potpis tokom dana....
    Isto tako ocekujem Taylora ukoliko Celtic dovede ovog iz Arsenala. Nadam se da ce pobijediti YB i nakon toga pistiti Taylora u Zg......
  • Nogo
    4.8k
    Za kraj smo pitali Cannavara je li zadovoljan s ovim rosterom igrača, na kojim pozicijama treba neka nova lica. Je li to napadač, lijevi bek? Tu je ipak ostao zakopčan..

- Pričao sam sa sportskim direktorom i Upravom, oni znaju što nam treba. Radimo zajedno na tim stvarima i sad čekamo - zaključio je Fabio Cannavaro.

Mariću, kreni rješavati stvari.
    Ulazne i izlazne :wink:
  • Dendle71
    144

Sorry?
    Ja ne vidim nikakvo pitanje u postu !
    I ne, nisam čuo za « pravilo 2 Brazilca ». Očito sam jedini jer vidim da nema kluba na svijetu s dva ili vise Brazilca u timu.

Ali eto, bit moga upisa je u stvari bila da se ukaže na manjkavost dubine u postu te da se pokusa poboljšati kvaliteta upisa i razvoj kvalitetne komunikacije na zoni (koja se bas srozala). Nisam ja neki pozitivni primjer, slažem se. A bogami nisi ni ti.
  • Jos-Optimus
    3.9k
    nema pitanja, samo sam ti rekao se**š, idemo dalje
  • Mr Anderson
    9.7k
    Ali eto, bit moga upisa je u stvari bila da se ukaže na manjkavost dubine u postu te da se pokusa poboljšati kvaliteta upisa i razvoj kvalitetne komunikacije na zoniDendle71

:lol:
  • Dendle71
    144

Isuse! Koji tuki meni ovo treba!
  • Crni86
    7.2k
    dugorocno gledano svakako, za ovu polusezonu sta se mene tice nek imamo i 40 igraca pa neka se kadar i viskovi prekrojavaju na ljeto.

Nemamo niti jednog lijevog beka, to sta imamo 10 stopera i 10 osmica, nije razlog da se ne dovede lijevi bek. Ista stvar i sa pravom sesticom.

Isto tako da li treba prodat hoxhu da ivanusec dode na posudbu od 6 mjeseci. Znaci na ljeto kada luki istekne posudba bi trebali onda ici jos po jedno lijevo krilo. Pitanje je da li cemo moc privuc za slicne novce kvalitetu koja ce biti barem kao hoxha ili visa.
  • NB86
    15.4k
    Relativno normalan članak ničote o kangi, nadam se da ce danas bit sluzbeno predstavljen
  • keppi
    277
    Nema nikakvog infa dali je uopće došao u Zagreb.
    Nadamo se da nema nekih zdravstvenih problema, to bi nam zbilja u ovome trenutku bila šaka u oko.
  • rakurs
    597
    Pretpostavljam da se u slučaju dolaska Ivanušeca ne bi eksperimentiralo s njim u vezi ili nekoj drugoj poziciji, nego bi ga se stavilo tamo gdje se pokazao najboljim. Lijevo onda imaš Ivanušeca, Pjacu i Hoxhu, na desetki Baturinu i Stojkovića, a desno Špikića, Cordobu i Mbukua.

Hoxha bi se u tom slučaju vjerojatno prodao, a mislim da se sa Špikićem svakako ide u tom smjeru. Po meni je kvalitativno u tom scenariju upitna jedino pozicija desnog krila gdje ne znamo na čemu smo s ovom dvojicom.

A što se tiče dolaska Ivanušeca, možda će ga Nizozemci pustiti tek nakon Lige prvaka, sad im dolazi Bayern, a nakon toga idu u Lille. Znam da ga ovaj trenutni trener nimalo ne cijeni što pokazuje i ovaj potez od prekjučer, ali moguće da ne žele ništa riskirati prije završetka LP. Inače mi nema smisla ovo odugovlačenje s povlačenjem posudbe onog Kasanwirja, prije 17 dana je Tironi javio da je dogovor blizu, a od tada nema nikakvih pomaka, doslovno nikakvih vijesti o tom Kasanwirju niti ičemu vezanim za Ivanušeca.

S njim bi bili puno jači, uvjeren sam u to, on i Baturina imaju tu neku posebnu konekciju i mislim da bi i sam Baturina prodisao s dolaskom Luke. Al jbg, kak se ono veli, strpljen - spašen :sweat:
  • Pavinho
    195
    Kako novine pisu jadne clanke, prvi put vidim da broje placu u transfer...Kanga ce Dinamo kostati 4mil, jos samo fali da ubroje gorivo, hranu i stanarinu :meh:
  • Tranzicijski Napad
    306

Celtic ako proda Taylora ostaje na jednom staklenom novom beku, nebih previse polagao nade u to
  • sanjinlego
    3.1k
    “Pogodak bi trebao vrijediti tri tisuće, a asistencija tisuću i pol eura. To će ga, valjda, dodatno motivirati da u Maksimiru oživi karijeru.”

Igrač koji je ove sezone odigrao 15 utakmica u Championshipu, odnosno onaj koji je prošle zabio 12 golova i dodao 3 asistencije, dolazi “oživjeti karijeru” u Dinamu.

E moj Ničota, konjino. Oprostite, ali nekad ljudska glupost zaista zna zaboljeti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions