• Jima
    8
    Možda bi se i Krama mogao vratiti. Vidim da je poludio u Hoffenheimu na sve oko sebe (trener,sd,klub....). Možda će ga se i oni sad htjeti riješiti iako je legenda kluba. Iskreno sumnjam, ali nikad neznaš u današnjem nogometu. Stare zasluge se brzo zaborave.
  • Kujtim Shalla
    3.7k
    Dobro jutro ,kako sam shvatio lijevi bek se ne dovodi. Onda dolazi sam pretpostavljam. Jer nam treba ko budali šamar . Plakat ćemo mi i za ogijem
  • Mr Anderson
    9.7k
    Uvijek sam za to da se pričeka malo s ocjenama nekog igrača, ne treba biti euforičan, a pogotovo ne treba krenuti odmah s pljuvanjem, na žalost vidim da toga ima dosta posvuda. Malo sam čitao komentare polupismenih debila na članke o Kangi, čak i u raspravu ušao s nekima, to je strašno kakvi idioti ostavljaju te komentare, a kao deklarativni Dinamovci. Ja osobno sam zadnji put Kangu gledao u YB i tada je bio odličan. Nešto ima u njemu i mislim da je HNL prava liga za njega da se vrati na taj nivo. Druga stvar, vjerujem da će se i Kule sad malo trgnuti, dovođenje Kange je i svojevrsna poruka njemu.
  • Hectorharatti
    256
    izjavio je više puta da ne postoji ta opcija
  • Maxova dijagonala
    2.8k
    Kanga je odličan igrač za hnl i stranac kakvom moramo težit.
    Čovjek iza sebe ima dvije odlične sezone u jačim ligama od hnla(Belgija i Švicarska),puno bolja opcija nego Haller,mlađi je 5 godina i nema problema sa ozljedama,može bit dugoročna opcija za nas ako se daj Bože pokaže.
    Također,mislim da će se i Petković malo trznut i počet ozbiljnije igrat i trenirat sad kad ima konkurenciju(sjetite se kako je proigrao kad je Drmić došao kao kapitalno pojačanje i oštra konkurencija).
    Sviđa mi se ovaj transfer...ovakve strance trebamo dovodit a ne Ogiwaru,Kaneka,Oliverasa,Sosu itd...
  • Dinamo Sarajevo
    63
    Ima li I. Šunjić štogod kazati o Kangi? Želim vjerovati da će biti pojačanje. Da ima predispozicije i uvjete - ima. Njegov doprinos ne mora nužno i isključivo biti izražen u statistici/golovima. Ako se npr. na njemu napravi 3, 4 penala pa ih neko pretvori u golove, ako se naprave neki prekršaji za crveni, ako se nakon njegovih udaraca iz odbijanca zabije par golova...ako natjera i druge da više rade, ako odvuče stopera pa otvori prostor krilima...itd, itd. Mnogo je načina na koji napadač može dati dimenziju više. Vjerujem da će tako i biti i nadam se da će olakšati odluku da se u HNLu igra s dvije špice.
  • mikser
    18
    Što se tiče napadača Kanga je najviše što se moglo dovesti išto nam je trebalo.
    1. Potencionalno odličan napadača (njgove kvalitete bi trebal biti dovoljne za HNL ekipe)
    2. Baca Kuleta vjerovatno na klupu gdje je i njemu bolje jel puno bolje reagira 30ak minuta kada uđe nego kad je on glavni napadač.
    3. Petko dobiva konkurenciju (ako Petko zagrize kako on zna - prvenstvo je rješeno)

Sve to za 1,5 - 2,0 miliona (bagatela u današnje vrijeme). Dolaskom Kange mi smo na poziciji napadača odlično pokriveni.
  • Jos-Optimus
    3.9k
    ipak se nadam zaokretu od 180
  • Jos-Optimus
    3.9k
    znači, komentari su katastrofa, ali zorno pokazuju kako je lako medijskim lešinarima navoditi takve pacijente
  • Izet Hajrović
    3.3k
    Ima još mjesec dana da se riješi lijevi bek i nadam se da Marić ozbiljno radi na tome. Dolaskom ozbiljnog lijevog beka Marić bi u velikoj mjeri vratio povjerenje ponajprije navijača, a i očvrsnuo bi podršku vodstva kluba. Ovo krpanje s Franjićem, Gabrielom i Ristovskim nikome ne treba, a šuška se o odlasku Perkovića. Jasno je ko dan, nama ove zime treba ozbiljan lijevi bek pa makar ga čekali do kraja prijelaznog roka. Dolaskom tog lijevog beka ala Taylor obrana bi mogla izgledati ovako: Taylor, Mmaee, Galešić, RPG. Zasluge za njihovo dovođenje ima Marić, apsolutno. Što god mislili o pojedincima, ovo je ozbiljna obrana, možda i najjača posljednjih 10 godina gledajući individualno, a mislim da Cannavaro to može uigrati. Stoper je riješen, napadač je riješen i dovedena su kvalitetna rješenja, ostao je samo lijevi bek i njega se mora dovesti! Ivanušec će biti samo bonus ako dođe.
  • Nogo
    4.8k
    No u razgovorima Rangersa i Feyenoorda je došlo do zastoja, a Dinamo nestrpljivo iščekuje njihov eventualni dogovor. Klubovi se ne mogu dogovoriti gdje će igrač odrađivati rehabilitaciju ni tko će snositi njezin trošak. Sve dok se Kasanwirjeva situacija ne riješi, Ivanušec se neće moći pridružiti Dinamu. Podsjetimo, Dinamo ga je 2023. prodao Feyenoordu za 7.8 milijuna eura.

Ajmo Ivanušec da napad bude takav da krenemo "udarati" sa svih strana!
  • Hebimir Strašni
    28
    Neznam da li je nekome upalo u oko kolko mi sada u ekipi imamo 6 "francuza" (tu trpam i mmaea) . Pa ima ih u momčadi više neg domačih. To je po meni potencijalno "problematična" situacija u svlačionici. Postoji u švabiji ona stara da je više od 2 brazilca ili 3 balkanca previše u jednoj svlačionici :grin: . Nadam se kod nas nebude neka nova o previše francuza. :grin:
  • emilperska
    7.7k

Ako će Hoxha biti u svom primeu i Stojković postane Cannavarov miljenik. Mi realno uz Pjacu i Baturinu i nemamo baš mjesta za Ivanušeca, a on tu ne dolazi biti rotacija ili se izmjenjivati s Hoxhom. Treba još dodati da će se sigurno ufuravati 4-5 kola, a neće doći bar do Osijeka kako je krenulo. Nisam više optimist oko toga, pogotovo što se radi s opcijom bez klauzula.

Milijun puta više bi nam značio lijevi bek koji je lijevi bek. S pravim lijevim bekom bi i Pjaca i Hoxha bili opasniji. Oršić je najbolje partije pružao kad je iza sebe imao Leovca u primeu ili svjetskog wunderkinda Gvardiola. Makar najbolje je igrao s Leovcem (2.pol Tottenham, Atalanta). Kada bi dobili pravog beka na toj strani, ja sam čvrsto uvjeren da bi Hoxha još bolji bio. O Pjaci da ne pričam.
  • Laugreano
    3k
    Realno, Hoxha ni u svom primeu nje do koljena Ivanusecu.
  • emilperska
    7.7k

MMAe je belgijski marokanac, ali u kontekstu Nove Europe bazirane na inžinjerima, doktorima i nobelovcima iz Afrike i Azije (hvala Angela Merkel i Andrej Plenković), možemo ga staviti u isti koš s ostalima.

Dakle:

MMAe
    Mbuku
    Bernauer
    Kanga
    RPG

KTCa ne računam. On je inventar ovdje. I veći zagrepčanin u duši od većine Hrvata u svlačionici.

Nije da sad bacam na vjerski rasizam, ali dobra je stvar da su svi "francuzi" kod nas katolici. To dosta znači za asimilaciju (RPG, KTC, Max primjeri dobrih stranaca, potpuno asimiliranih na ZG)..

Jedino je MMAe navodno druge vjeroispovijesti. Ali on je problematičan sam po sebi i nije Francuz..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions