• NKDZ86
    9.9k
    Do kad se nosio ovaj Zg Dubrava transparent. — dinamo u srcu
    dok ga tovari nisu uzeli negdje 2007., 2008. i to u zagrebu poslije tekme s njima...

https://youtu.be/6m1KB9hny0c?si=DpnDcmEMZ1GTLhw2

Naišao sam na ovaj video iz 2004., bar tako stoji u opisu. Ne znam čime je snimano jer je kvaliteta jako dobra za to doba. BBB na jugu, sjeća li se netko više detalja?
    — rioda

bio. slavio se 18. rođendan grupe, bio je broj 18. ispisan bijelim papirima, jedino se ne sjećam zašto smo bili na jugu tu tekmu....
  • austrijanac
    14.1k
    Koliko je jug ustvari dobar akustično...
  • bongo
    1.5k
    Do kad se nosio ovaj Zg Dubrava transparent. — dinamo u srcu

dok ga tovari nisu uzeli negdje 2007., 2008. i to u zagrebu poslije tekme s njima...
    — NKDZ86

Uzet je nakon onog derbija u veljači 2007. na okretištu u Dubravi. Ako se dobro sjećam naoružani tovari su iz 3-4 auta napali trojicu naših i uzeli ga.
  • NORTE
    27.4k
    https://youtu.be/6m1KB9hny0c?si=DpnDcmEMZ1GTLhw2

Naišao sam na ovaj video iz 2004., bar tako stoji u opisu. Ne znam čime je snimano jer je kvaliteta jako dobra za to doba. BBB na jugu, sjeća li se netko više detalja?
    — rioda

Bili smo na jugu valjda cijelu tu proljetnu polusezonu, pisao sam par puta o tome, sjećam se nekoliko tekmi i raznih zanimljivosti. Sjever zatvoren iz nekog razloga, ne sjećam se kojeg točno.

Video je sa zadnjeg kola prvenstva 03/04, dinamo-Osijek 15.5.2004.
    Nama je za titulu trebala pobjeda Varteksa na Poljudu i naša pobjeda.
    Netko je proširio tribinom lažnu informaciju da Varteks vodi na Poljudu i nastao je kaos i euforija, kratkog daha.
    Ćiro je bio trener Varteksa, izgubio tekmu, Hajduk postao prvak i Ćiro postao trener Hajduka.

jel se tada poruka printala jer mi tako izgledala ili je pisana. — dinamo u srcu

Ako se dobro sjećam slova su rezana i ljepljena selotejpom, sve je bilo od najlona.
  • bongo
    1.5k
    Bili smo na jugu valjda cijelu tu proljetnu polusezonu, pisao sam par puta o tome, sjećam se nekoliko tekmi i raznih zanimljivosti. Sjever zatvoren iz nekog razloga, ne sjećam se kojeg točno. — NORTE

Kakva mi se sjećanja vraćaju makar sam bio uvjerljivo balavac tada. Samo da se nadovežem istine radi :rofl:

Sjever je tada bio zatvoren radi uređivanja poslovnih prostora unutar tribine. Negdje u tom periodu odnosno prilikom obilaska radova Bandić je izjavio da će stadion biti završen do 2006. godine. Inače još jedan fun fact da je "vječni" gradonačelnik tada bio zamjenik, a dužnost gradonačelnice je obavljala Vlasta Pavić. Posljedice sudara u pijanom stanju...
  • Medvedgrad
    972
    Sjećam se te polusezone brutalne bakljade na jugu, protiv Varteksa.
  • Dr Hofmann
    6.2k
    Ćiro je tovare 2005. preuzeo, u prijenosu uživo nakon poraza u Splitu u zadnjoj utakmici.Tad smo bili Ligi za bedaka. To je tek bila sezona iz snova. Tad je najveći menadžer u povijesti civilizacije doveo cijelu tadašnju U-21 reprezentaciju i raspalo se sve. Sjećam se jedne utakmice u Kupu (protiv Varteksa?) i klub je pustio džabe ulaz, a bio je show oko kluba zbog Nives jebene Celzijus (sjetiti će se stariji pjesmica tada; kum jebe mladu itd). Mislim da se Drpić rasplakao tad kad je izlazio s terena.
  • rioda
    18.6k
    Ćiro je tovare 2005. preuzeo, u prijenosu uživo nakon poraza u Splitu u zadnjoj utakmici. — Dr Hofmann

Ovo je baš dobar primjer kakvi su licemjeri oko transfera Galešića, a oni su svojevremeno za naslov prvaka dogovorili suradnju s trenerom kluba protiv kojeg im je trebala pobjeda
  • NORTE
    27.4k
    Ćiro je tovare 2005. preuzeo, u prijenosu uživo nakon poraza u Splitu u zadnjoj utakmici.Tad smo bili Ligi za bedaka. To je tek bila sezona iz snova. Tad je najveći menadžer u povijesti civilizacije doveo cijelu tadašnju U-21 reprezentaciju i raspalo se sve. Sjećam se jedne utakmice u Kupu (protiv Varteksa?) i klub je pustio džabe ulaz, a bio je show oko kluba zbog Nives jebene Celzijus (sjetiti će se stariji pjesmica tada; kum jebe mladu itd). Mislim da se Drpić rasplakao tad kad je izlazio s terena. — Dr Hofmann

E da, Ćiro tek 2005. preuzeo i odmah kolaps s Debrecenom 0:8.
    Prethodno su kupili titulu od Inkera iz Zaprešića koji je ostao na drugom mjestu.

Ta sezona 04/05, cijelu tu proljetnu polusezonu smo bili na istoku, sjever opet zatvoren.
    Mislim da se Drpić rasplakao protiv Međimurja u Ligi za ostanak (kući traktorom), mada vređaona igrača nije bila samo na jednoj tekmi.
  • Droljo
    32.2k
    Prethodno su kupili titulu od Inkera iz Zaprešića koji je ostao na drugom mjestu. — NORTE

Jel im to nije poklonio mamić kad je povukao naše iz inkera?
  • NORTE
    27.4k
    Jel im to nije poklonio mamić kad je povukao naše iz inkera? — Droljo
    Ne, povukao je samo Modrića, ako se dobro sjećam. Čarli je ostao tamo, a titulu su kupili pa 10ak godina poslije vraćali dugove nekim porazima u Zaprešiću.

Mamić osim službene odgovornosti kao izvršni dopredsjednik nije bio direktno zaslužan za taj rezultatski ponor jer je napravio sve da dinamo tad uspije, dovedeni su najbolji igrači lige, u oba roka, mijenjalo se neuspješne trenere, ali uzalud.
  • Droljo
    32.2k
    samo Modrića — NORTE

Dobro zvuči 'samo' modrića :lol: Moguće, al meni nekak zvoni da su i čarli i dudu vraćeni. Možda sam u krivu
  • Eduardo
    30.8k
    Modrić je vraćen polusezonu ranije nego Eduardo i Ćorluka. Da je ostao Inker bi bio prvak 1/1.
  • De Oliveira
    1.9k
    sjecam se te utakmice protiv Osijeka na jugu. Ako se ne varam zadnja utakmica sezone. Nama trebala pobjeda i da Varteks pobjedi u Splitu. Sjever se uredjivao tada, pa smo bili na jugu. Zelene ulaznice...
  • Stihl
    3.1k

"Crna lista" na treningu dan prije derbija, 2007.g
    Evo jos par fotki sa tog treninga. Fora događaj, svakako...

Btw.nisu svi tu pristuni imali zabrane, bilo nas je i bez zabrana :cool: :wink:

[img]http://2dt44gumqwco9u9i.webp

[img]http://9xsxvv62frxll02t.webp 8l76b2jflbezlxh4.webp zmaaipjqfxtdg2id.webp
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.