• masacusec
    4.4k
    "Crna lista" na treningu dan prije derbija, 2007.g
    Screenshot-20250116-221514-Chrome.jpg
  • Crle
    731
    Zabrane koliko se sjećam. Nije tada bilo crnih lista. Moguće da je i taj derbi bila poruka "u čast odsutnima".
  • rioda
    6.3k
    https://youtu.be/6m1KB9hny0c?si=DpnDcmEMZ1GTLhw2

Naišao sam na ovaj video iz 2004., bar tako stoji u opisu. Ne znam čime je snimano jer je kvaliteta jako dobra za to doba. BBB na jugu, sjeća li se netko više detalja?

Crna lista" na treningu dan prije derbija, 2007.gmasacusec

https://youtu.be/MMYx5IMrOEg?si=sRusF0HQr1QnJbFQ

Evo i tog videa.
  • dinamo u srcu
    1.8k
    Nešto "novija povijest"...london 2006masacusec

Koja brutalna slika, Vrbani, Dubrava, Pula...
    daj još koju sliku van stadiona ako imaš iz tog perioda. Do kad se nosio ovaj Zg Dubrava transparent.

Crna lista" na treningu dan prije derbija, 2007.gmasacusec

Evo i tog videarioda

Kako lijepi font na poruci, jel se tada poruka printala jer mi tako izgledala ili je pisana. Meni osobno taj font na bijelom platnu bolji i od današnjeg.
  • NKDZ86
    2.6k
    Do kad se nosio ovaj Zg Dubrava transparent.dinamo u srcu
    dok ga tovari nisu uzeli negdje 2007., 2008. i to u zagrebu poslije tekme s njima...

Naišao sam na ovaj video iz 2004., bar tako stoji u opisu. Ne znam čime je snimano jer je kvaliteta jako dobra za to doba. BBB na jugu, sjeća li se netko više detalja?
    rioda

bio. slavio se 18. rođendan grupe, bio je broj 18. ispisan bijelim papirima, jedino se ne sjećam zašto smo bili na jugu tu tekmu....
  • austrijanac
    5.2k
    Koliko je jug ustvari dobar akustično...
  • bongo
    990
    Do kad se nosio ovaj Zg Dubrava transparent. — dinamo u srcu

dok ga tovari nisu uzeli negdje 2007., 2008. i to u zagrebu poslije tekme s njima...
    NKDZ86

Uzet je nakon onog derbija u veljači 2007. na okretištu u Dubravi. Ako se dobro sjećam naoružani tovari su iz 3-4 auta napali trojicu naših i uzeli ga.
  • NORTE
    13.2k

rioda

Bili smo na jugu valjda cijelu tu proljetnu polusezonu, pisao sam par puta o tome, sjećam se nekoliko tekmi i raznih zanimljivosti. Sjever zatvoren iz nekog razloga, ne sjećam se kojeg točno.

Video je sa zadnjeg kola prvenstva 03/04, dinamo-Osijek 15.5.2004.
    Nama je za titulu trebala pobjeda Varteksa na Poljudu i naša pobjeda.
    Netko je proširio tribinom lažnu informaciju da Varteks vodi na Poljudu i nastao je kaos i euforija, kratkog daha.
    Ćiro je bio trener Varteksa, izgubio tekmu, Hajduk postao prvak i Ćiro postao trener Hajduka.

jel se tada poruka printala jer mi tako izgledala ili je pisana.dinamo u srcu

Ako se dobro sjećam slova su rezana i ljepljena selotejpom, sve je bilo od najlona.
  • bongo
    990
    Bili smo na jugu valjda cijelu tu proljetnu polusezonu, pisao sam par puta o tome, sjećam se nekoliko tekmi i raznih zanimljivosti. Sjever zatvoren iz nekog razloga, ne sjećam se kojeg točno.NORTE

Kakva mi se sjećanja vraćaju makar sam bio uvjerljivo balavac tada. Samo da se nadovežem istine radi :rofl:

Sjever je tada bio zatvoren radi uređivanja poslovnih prostora unutar tribine. Negdje u tom periodu odnosno prilikom obilaska radova Bandić je izjavio da će stadion biti završen do 2006. godine. Inače još jedan fun fact da je "vječni" gradonačelnik tada bio zamjenik, a dužnost gradonačelnice je obavljala Vlasta Pavić. Posljedice sudara u pijanom stanju...
  • Medvedgrad
    389
    Sjećam se te polusezone brutalne bakljade na jugu, protiv Varteksa.
  • Dr Hofmann
    2k
    Ćiro je tovare 2005. preuzeo, u prijenosu uživo nakon poraza u Splitu u zadnjoj utakmici.Tad smo bili Ligi za bedaka. To je tek bila sezona iz snova. Tad je najveći menadžer u povijesti civilizacije doveo cijelu tadašnju U-21 reprezentaciju i raspalo se sve. Sjećam se jedne utakmice u Kupu (protiv Varteksa?) i klub je pustio džabe ulaz, a bio je show oko kluba zbog Nives jebene Celzijus (sjetiti će se stariji pjesmica tada; kum jebe mladu itd). Mislim da se Drpić rasplakao tad kad je izlazio s terena.
  • rioda
    6.3k
    Ćiro je tovare 2005. preuzeo, u prijenosu uživo nakon poraza u Splitu u zadnjoj utakmici.Dr Hofmann

Ovo je baš dobar primjer kakvi su licemjeri oko transfera Galešića, a oni su svojevremeno za naslov prvaka dogovorili suradnju s trenerom kluba protiv kojeg im je trebala pobjeda
  • NORTE
    13.2k
    Ćiro je tovare 2005. preuzeo, u prijenosu uživo nakon poraza u Splitu u zadnjoj utakmici.Tad smo bili Ligi za bedaka. To je tek bila sezona iz snova. Tad je najveći menadžer u povijesti civilizacije doveo cijelu tadašnju U-21 reprezentaciju i raspalo se sve. Sjećam se jedne utakmice u Kupu (protiv Varteksa?) i klub je pustio džabe ulaz, a bio je show oko kluba zbog Nives jebene Celzijus (sjetiti će se stariji pjesmica tada; kum jebe mladu itd). Mislim da se Drpić rasplakao tad kad je izlazio s terena.Dr Hofmann

E da, Ćiro tek 2005. preuzeo i odmah kolaps s Debrecenom 0:8.
    Prethodno su kupili titulu od Inkera iz Zaprešića koji je ostao na drugom mjestu.

Ta sezona 04/05, cijelu tu proljetnu polusezonu smo bili na istoku, sjever opet zatvoren.
    Mislim da se Drpić rasplakao protiv Međimurja u Ligi za ostanak (kući traktorom), mada vređaona igrača nije bila samo na jednoj tekmi.
  • Droljo
    11.1k
    Prethodno su kupili titulu od Inkera iz Zaprešića koji je ostao na drugom mjestu.NORTE

Jel im to nije poklonio mamić kad je povukao naše iz inkera?
  • NORTE
    13.2k
    Jel im to nije poklonio mamić kad je povukao naše iz inkera?Droljo
    Ne, povukao je samo Modrića, ako se dobro sjećam. Čarli je ostao tamo, a titulu su kupili pa 10ak godina poslije vraćali dugove nekim porazima u Zaprešiću.

Mamić osim službene odgovornosti kao izvršni dopredsjednik nije bio direktno zaslužan za taj rezultatski ponor jer je napravio sve da dinamo tad uspije, dovedeni su najbolji igrači lige, u oba roka, mijenjalo se neuspješne trenere, ali uzalud.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.