Crna lista" na treningu dan prije derbija, 2007.g — masacusec
Nešto "novija povijest"...london 2006 — masacusec
Crna lista" na treningu dan prije derbija, 2007.g — masacusec
Evo i tog videa — rioda
dok ga tovari nisu uzeli negdje 2007., 2008. i to u zagrebu poslije tekme s njima...Do kad se nosio ovaj Zg Dubrava transparent. — dinamo u srcu
https://youtu.be/6m1KB9hny0c?si=DpnDcmEMZ1GTLhw2
Naišao sam na ovaj video iz 2004., bar tako stoji u opisu. Ne znam čime je snimano jer je kvaliteta jako dobra za to doba. BBB na jugu, sjeća li se netko više detalja? — rioda
Do kad se nosio ovaj Zg Dubrava transparent. — dinamo u srcu
dok ga tovari nisu uzeli negdje 2007., 2008. i to u zagrebu poslije tekme s njima... — NKDZ86
https://youtu.be/6m1KB9hny0c?si=DpnDcmEMZ1GTLhw2
Naišao sam na ovaj video iz 2004., bar tako stoji u opisu. Ne znam čime je snimano jer je kvaliteta jako dobra za to doba. BBB na jugu, sjeća li se netko više detalja? — rioda
jel se tada poruka printala jer mi tako izgledala ili je pisana. — dinamo u srcu
Bili smo na jugu valjda cijelu tu proljetnu polusezonu, pisao sam par puta o tome, sjećam se nekoliko tekmi i raznih zanimljivosti. Sjever zatvoren iz nekog razloga, ne sjećam se kojeg točno. — NORTE
Ćiro je tovare 2005. preuzeo, u prijenosu uživo nakon poraza u Splitu u zadnjoj utakmici. — Dr Hofmann
Ćiro je tovare 2005. preuzeo, u prijenosu uživo nakon poraza u Splitu u zadnjoj utakmici.Tad smo bili Ligi za bedaka. To je tek bila sezona iz snova. Tad je najveći menadžer u povijesti civilizacije doveo cijelu tadašnju U-21 reprezentaciju i raspalo se sve. Sjećam se jedne utakmice u Kupu (protiv Varteksa?) i klub je pustio džabe ulaz, a bio je show oko kluba zbog Nives jebene Celzijus (sjetiti će se stariji pjesmica tada; kum jebe mladu itd). Mislim da se Drpić rasplakao tad kad je izlazio s terena. — Dr Hofmann
Ne, povukao je samo Modrića, ako se dobro sjećam. Čarli je ostao tamo, a titulu su kupili pa 10ak godina poslije vraćali dugove nekim porazima u Zaprešiću.Jel im to nije poklonio mamić kad je povukao naše iz inkera? — Droljo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.