• Orc123
    12.6k
    SN ne mice nogu s gasa...i dalje novi članci o tome koliko je Kanga placen....krv te jebo ko da smo napravili rekordan transfer a ne da smo ga platili 1,7mil eura! Koje budale majko Isusova. Ne sjecam se kad se je pisalo za bilo koji transfer koliko ce zarađivati i to se ubrajalo u visinu transfera....pa ovi klauni ne kuze da teoretski on moze otici na ljeto od nas u nekom transferu npr. Ak se pokaze...jel ce onda racunat da smo ga platili 4mil eura ili kolka je zapravo odsteta bila? ....kad vrijednost bilo kojeg transfera igdje objavljena a da je ukalkulirana odsteta i place za trajanje cijelog ugovora!? Znaci Gvardiol nije kostao 100 milja nego 150 mil eura? Krv te ebo kakvi panjevi!
  • Jaro
    10.5k
    A Mbappe je doveden u Real besplatno... Sign on fee od parsto milja, bijesna placa se tu ne racunaju... Novinari su debili, urednici jos veci... A svi mi koji se upecamo najveci...
  • Orc123
    12.6k
    ne pecam se ja....ali se pecaju one ovce koje u komentarima vrijedaju sve i svakoga, a kao navijaci Dinama. Bili na tribini da opale selfi protiv Celtica, a gledali Dinamo 3 put prosle sezone na tv, derbi peotiv Hajduka, jednom kad su slucajno prebacili s dnevnika na prvom i treci put u pauzi kad bila reklama turske sapunice...takvi specijalci se pecaju i truju i druge ovce i tako nastane histerija prema svemu i svakome!
  • Zvonkec
    264
    Off topic ali već ste krenuli sa dnovinarima pa da nadodam. Sad sam pogledao onu sramotu s balkan dedom, franjom i tironijem, strašno, oni su glasali za promjenu ali nisu za ''ovo''. Nisu za mamića, ali kad je zdravko bio dinamo je imao viziju. Veću hrpu govana nisam već dugo vidio i to je 45 min koje mi niko neće moć vratit. Eto to su ti novinari ''dinamovci''
  • Mihaljević
    13.3k
    Dinamova manga - Wilfried Kanga!
    citypress_spieltag-bscs04-2223_27.jpeg
    Nisam zadovoljan i ne želim prihvatiti činjenicu da je on najbolje što možemo, ali da je dečko upgrade na Kulenovića i da će nam otvoriti mogućnost igranja sa 2 napadača sigurno hoće.

PIZZA CHART
    Kanga.png
    Wilfried Kanga proveo je sezonu 2023./24. na posudbi u Standard Liegeu. Klub je imao lošu sezonu, ali Kanga se istaknuo kao njihov najbolji igrač. Napadač je postigao 12 golova u 31 nastupu za klub. Njegov "pizza chart" pokazuje da je Kanga imao pristojan postotak u napadačkom segmentu u usporedbi s drugim središnjim napadačima u drugoj razini ligaškog nogometa. Jedno područje u kojem je dominirao bilo je osvajanje zračnih duela.

HEATMAP (Tfa)
    W.-Kanga-Heatmap.png
    Igrači koji su navikli na Petka koji se spušta skoro na centar biti će teško naviknuti se na sidruna kao što je Kanga.

SHOOTRATE
    W.-Kanga-Shots.png
    Napadač je postigao 10 golova iz igre i dva iz penala. Njegova uspješnost izvođenja penala iznosi 50%, što je pomalo nisko za napadača. Međutim, xG po udarcu mu je na višoj razini za ovog napadača iz Obale Bjelokosti. Svojom prisutnošću u napadačkim zonama često dolazi u dobre pozicije za postizanje golova. Postotak preciznosti mu je veći od 50%. Ovo pokazuje da će Kanga biti prijetnja za svaku obranu uoči uzbudljive sezone.

IZBORENI FAULI
    W.-Kanga-Fouls-Suffered.png
    Svaka čast onom ko je njega srušio...

0:44 na videu gore je situacija kakvu želim vidjeti do kraja sezone, naš vezni red mu mora slati takve lopte u prostor, jer kao što se vidi da njega 1 na 1 ne može nitko živ zaustavit.

berlin-germany-wilfried-kanga-of-hertha-bsc-celebrates-after-their-sides-victory-during-the.jpg?s=612x612&w=0&k=20&c=4COTxZCKsu6AYVw5Pw_Bx3WxO8Riewa4l3rJGTJN6_o=
    Da sumiram utiske, da je moglo bolje - moglo je, da se moralo bolje - moralo se, ali to ide na dušu nekih drugih ljudi. Odvratno je vidit kako se naslađuju na formu Kange u najtežoj fizičkoj ligi u nogometu, a Kanga je igrao natjecanja (LP, Bundesliga) i zabijao golove (M'Gladbach, Dortmund x2 itd.) klubovima koji oni samo gledaju na televiziji srijedom kada Dinamo igra ligu prvaka. Za njih još i razumijem, ali naši navijači opleli po njemu kao da se on sam doveo i kao da si je sam dao ugovor...

Koliko god 1,7M€ se čini previše za Kangu, samo da vas podsjetim da smo toliko dali na Bernauera (Trenutno petu opciju u obrani) i Hoxhu (trenutno četvrto-peta opcija na krilu)

Ništa drugo nego sretno Wilfrede i utišaj kritičare.
  • Ivanmtk
    1.6k
    Odlična analiza. Napokon napadač koji "kampira" u protivničkom šesnaestercu. Ajde Bogu hvala. Sretno Kangi i Dinamu.
  • emilperska
    11.1k
    Moram i ja jednu lijepu vijest reć..
    Imam susjeda Hrvata iz Švicarske iz Berna. Sjeća se jako dobro Kange. Mislio je u jednom trenutku da Lukakua imaju. Veli da je oduševljao sve. Imao je peh da su to bili loši Young Boysi.

Susjed kao i svi bosanski Hrvati na privremenom/stalnom radu u Švicarskoj navija za Dinamo. Veli da ga brine to da je nestao nakon YB-a (što nije točno jer je bila ta Belgija).

U svakom slučaju očito igrač koji stvara bipolarna mišljenja. Veseli me jer ako ćemo igrat onaj nogomet koji bi Dinamo trebao, a to je opsada protivničkog gola, ovaj može loptu doslovce unijeti u gol.
    Brine ako ćemo igrati neki nogomet s milijun kombiniranja u sredini i na neki način sterilan (ono što traje već godinu i pol do 2), ovaj nije igrač poteza koji će nam kao Bruno pomoći u razgradnji napada. Jednostavno nema to..
  • Jima
    323
    Možda bi se i Krama mogao vratiti. Vidim da je poludio u Hoffenheimu na sve oko sebe (trener,sd,klub....). Možda će ga se i oni sad htjeti riješiti iako je legenda kluba. Iskreno sumnjam, ali nikad neznaš u današnjem nogometu. Stare zasluge se brzo zaborave.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Dobro jutro ,kako sam shvatio lijevi bek se ne dovodi. Onda dolazi sam pretpostavljam. Jer nam treba ko budali šamar . Plakat ćemo mi i za ogijem
  • Mr Anderson
    12.9k
    Uvijek sam za to da se pričeka malo s ocjenama nekog igrača, ne treba biti euforičan, a pogotovo ne treba krenuti odmah s pljuvanjem, na žalost vidim da toga ima dosta posvuda. Malo sam čitao komentare polupismenih debila na članke o Kangi, čak i u raspravu ušao s nekima, to je strašno kakvi idioti ostavljaju te komentare, a kao deklarativni Dinamovci. Ja osobno sam zadnji put Kangu gledao u YB i tada je bio odličan. Nešto ima u njemu i mislim da je HNL prava liga za njega da se vrati na taj nivo. Druga stvar, vjerujem da će se i Kule sad malo trgnuti, dovođenje Kange je i svojevrsna poruka njemu.
  • Hectorharatti
    311
    izjavio je više puta da ne postoji ta opcija
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Kanga je odličan igrač za hnl i stranac kakvom moramo težit.
    Čovjek iza sebe ima dvije odlične sezone u jačim ligama od hnla(Belgija i Švicarska),puno bolja opcija nego Haller,mlađi je 5 godina i nema problema sa ozljedama,može bit dugoročna opcija za nas ako se daj Bože pokaže.
    Također,mislim da će se i Petković malo trznut i počet ozbiljnije igrat i trenirat sad kad ima konkurenciju(sjetite se kako je proigrao kad je Drmić došao kao kapitalno pojačanje i oštra konkurencija).
    Sviđa mi se ovaj transfer...ovakve strance trebamo dovodit a ne Ogiwaru,Kaneka,Oliverasa,Sosu itd...
  • Dinamo Sarajevo
    147
    Ima li I. Šunjić štogod kazati o Kangi? Želim vjerovati da će biti pojačanje. Da ima predispozicije i uvjete - ima. Njegov doprinos ne mora nužno i isključivo biti izražen u statistici/golovima. Ako se npr. na njemu napravi 3, 4 penala pa ih neko pretvori u golove, ako se naprave neki prekršaji za crveni, ako se nakon njegovih udaraca iz odbijanca zabije par golova...ako natjera i druge da više rade, ako odvuče stopera pa otvori prostor krilima...itd, itd. Mnogo je načina na koji napadač može dati dimenziju više. Vjerujem da će tako i biti i nadam se da će olakšati odluku da se u HNLu igra s dvije špice.
  • mikser
    24
    Što se tiče napadača Kanga je najviše što se moglo dovesti išto nam je trebalo.
    1. Potencionalno odličan napadača (njgove kvalitete bi trebal biti dovoljne za HNL ekipe)
    2. Baca Kuleta vjerovatno na klupu gdje je i njemu bolje jel puno bolje reagira 30ak minuta kada uđe nego kad je on glavni napadač.
    3. Petko dobiva konkurenciju (ako Petko zagrize kako on zna - prvenstvo je rješeno)

Sve to za 1,5 - 2,0 miliona (bagatela u današnje vrijeme). Dolaskom Kange mi smo na poziciji napadača odlično pokriveni.
  • Jos-Optimus
    6.5k
    ipak se nadam zaokretu od 180
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.