• hardek
    3.8k
    Znam da miješam kruške i jabuke al ovom dajemo 3 keke za gol a Mikiću 5 keka mjesečno.

Ne kažem da ne treba davati bonuse za golove, ali vjerujem da se moglo ovo bolje izbalansirat.
  • ElDorado
    1.5k
    kaj ce sad 20 stranica rasprave na podatke koji su svaki ‘NAVODNO’
  • Hebimir Strašni
    29
    Sretno kanga i zasluži te bonuse, al' se bojim da će opet biti "pušing" s naše strane.
  • GeneralNapoleon
    427
    Ma ako je lik u glavi kak spada ocekujem HNL Lukakua prije nego kaj je postao Lakaka.
  • skener
    1.5k
    Ujutro nitko od novinara nista nije znao i histericno su gomilali tekstove kako Dinamo nema napadaca, a sad odjednom znaju svaki detalj i svaku stavku ugovora.

Budimo ozbiljni i realni
  • njurci10
    43
    junior i 5 000 mjesečno?
    Ja ne znam u kojem svijetu zivite, ako je dobar zaraditi će puno više.
    Ako nije onda da dobije šta dobije jel?
    Di bi došli kad bi davali juniorima 10 000?
    120 000 godišnje?
  • hardek
    3.8k
    Pa valjda možeš iz svake generacije odabrati 1-2 najperspektivnija i ponuditi im više od 60 000 eura?

Btw. ne želim da tema ode u tom smjeru samo sam napisao digresiju. To je to od mene na tu temu
  • sanjinlego
    3.1k
    Bonusi za golove i asistencije sasvim su normalna stvar. Drugo je što naši novinari, ili oni koji se tako nazivaju, često nemaju pojma, odnosno zaostali su.

Championship je jedna od najzahtjevnijih liga na svijetu, a oni su je danas predstavili kao drugu ligu u rangu naše Prve (druge) SuperSport Hnl. Volio bih vidjeti Dinamo, Hajduk, Rijeku i Osijek protiv prvih 6-7 momčadi iz te lige. Iznenadili bi se.

Ali to smo mi. Samo daj ocrniti, daj ispljuvati. Zato i jesmo ovdje. Zato nam se događaju stvari poput Ružomberoka, Olimpije, Gzire, Zire.

Doček napadača u medijima, a čovjek još nije ni potpisao, sramotan je. Fuj. Dobrodošao, Kanga. Ako ne budeš lijen, deset golova do kraja sezone lagano.
  • Pacho
    113

Nije junior, jer je vec dugo sa seniorima. I stvarno se isplati izgubiti top talenta i moguci/vjerojatni visemilijunski transfer radi par desetaka tisuca eura godisnje.
  • don
    9.8k
    Ovo mi izgleda dosta neozbiljnoMali dioničar

najnormalnija stvar u svijetu nogometa.

čak bi reka da i u ozbiljnijim klubovima ima više napadača sa tom stavkom u ugovoru nego bez.
  • Jos-Optimus
    4k
    to su apsolutno normalne stavke, nista neobično
  • njurci10
    43
    ok trenira sa seniorima?
    Jel to znači da nije junior?
    Koliko ima utakmica odigranih?
    Možemo se raspravljati koliko hoćeš imamo drukčije stavove.60 000 godišnje za nekoga ko je napunio 18 u Hrvatskoj je sasvim dovoljno, ako nije eto idi di ćeš dobiti 200 000,300 000 ili čak odmah Milijun

Btw. Bilo je puno takvih "talenata" od kojih nije bilo nikad nista
  • Omake
    5.1k
    Misliš da sastavim liste igrača iz top 5 liga?
  • Pacho
    113

A bilo je i takvih talenata koje smo prodali za 10+ milijuna eura. Financijski je bolje preplatiti hrpu takvih nego izgubiti jednog top talenta.

Smijesno mi je u danasnjem dobu kada se klinci od 16-17 prodaju za 40M eura pisati o top talentima kao o nekim klincima s kvartovskog igralista. A na struci je da odluci koji od talenata zasluzuju poseban tretman i vecu placu.
  • emilperska
    7.8k
    Ja prvi vrijeđam Marića jer ga smatram potkapacitiranim likom za ovo što treba radit..

Ono što treba naglasit u njegovu obranu je da nikad mediji nisu izvještavali negdje da bi kao ukupnu vrijednost transfera navodili i odštetu i plaću i proviziju. Uvijek se navodila samo odšteta. Za plaću se rijetko i znalo, a i kad se znalo nije se uzimala u trošak posla.

Ako je to neki zaokret u računanju vrijednosti posla onda ok, ali onda to bi trebali radit za sve transfere. Šego onda nije 1,2 mil ili koliko već.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions